- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
rulo yaptım gel al de.Birde mesaj yazmış mektubu aldın mı diye
aldım ama okumaya üşendim gibi umursamayan üzüldüğünüzü belli etmeyen cümleler söyleyip mahkemede aleyhine kullanmalısınız mektubuBirde mesaj yazmış mektubu aldın mı diye
boşanma aşamasındaysanız ver mahkemeye onları da. taciz ediyo ruh halinin kötüye gitmesine sebep oluyo. hakaret varsa içinde onlardan da aldır boyunun ölçüsünü. pislikTamamen psikolojimi bozmaya çalışıyor. İpliğini pazara çıkardım çünkü. Nasıl bir kuyruk acısı varmış ki. O kadar öfkeliyim ki ona ve beş para etmez ailesine.
O kadar uyanık ki mektubu el yazısıyla yazmamışboşanma aşamasındaysanız ver mahkemeye onları da. taciz ediyo ruh halinin kötüye gitmesine sebep oluyo. hakaret varsa içinde onlardan da aldır boyunun ölçüsünü. pislik
sana nasıl ulaştı mektup?O kadar uyanık ki mektubu el yazısıyla yazmamış
Kargoyla yollamışsana nasıl ulaştı mektup?
ayrıca mektubumu aldın mı diye mesaj atarak da mektubu yazdığını doğruluyor. onyn tarafından yapılan hiçbir doğrulama olmasa dahi mektup içeriği yeterli.sana nasıl ulaştı mektup?
gönderici kimdi?Kargoyla yollamış
Tamamen psikolojimi bozmaya çalışıyor. İpliğini pazara çıkardım çünkü. Nasıl bir kuyruk acısı varmış ki. O kadar öfkeliyim ki ona ve beş para etmez ailesine.
Gönderici kendisi ama benim yazdığım mektup bu değildi ki değiştirmiş derse tamamgönderici kimdi?
Ozaman konuşturmaya çalışın can alıcı cümleleri dedirtmeye çalışın msjdaGönderici kendisi ama benim yazdığım mektup bu değildi ki değiştirmiş derse tamam
Bu boşanma evresinde eşler seviyorsa!İki şekilde yaklaşır ya yoluna koymak için herşeyi ılımlı anlayışlı yalvarmaya kadar gider.Yada sizin eşinizin yaptığı gibi yaparlar kendi canı yanıyor evliliği bitiyor karşı tarafı sizi daha çok acıtmak için en can alıcı hedefleri eksikliklerinizden bahsederler.Öyle şeyler yazmış ki kendimden nefret ettim biran. 8 sayfaya sığdırmış evliliğimizi. Oysa ne hayallerim vardı ne güzel bir insandım en başta sonraları çirkinleştim evet ama onlar yaptı haksızlıklar ettiler bana bende sessiz kalamadım diye çirkinleşmiş oldum. Tektek sayacak halim gücüm yok yapılanları. Şuanda o kadar kötüyüm ki. Mektubunda bana "sana acıyorum yapayalnız kalıcaksın boşanmadan evvel istersen yuvadan çocuk alabiliriz bu konuda yardım ederim" yazmış. Kendisi içinde benim kendimden olucak evlatlarımın annesi sen olmuycaksın yazmış. O kadar içim acıdı ki. Ben daha kaybettiğim bebeklerimin acısını unutamamışken...
Neden canımı acıttın neden beni sızlattın beddua edemiyorum ama şu mübarek günde bunları hakedecek naptım
O kızkardeşinin çocuğunu özel okulda okutuyodu parası bundan çıkıyo ama bana gelince sen çalışıyosun maddi beklentin olmasın diyordu. O da nasıl bir kadınsa hem çalışıyo hem eski eşinden(şimdiki sevgilisi) hemde benim eski eşimden herşeyi istiyor aldırıyordu. İkiside kölesi gibiydi. Nasıl başarıyo bukadarını bilmiyorum.Bir önceki konunuzdan dolayı yazmış olmalı .Kendi başına bile yazmamış ailecek yazmış bile olabilirler .
bunu düşündüm ama konuşmaz heraldeOzaman konuşturmaya çalışın can alıcı cümleleri dedirtmeye çalışın msjda
Ama mesajı var sonuçta? Onlar kanıtlanıyorO kadar uyanık ki mektubu el yazısıyla yazmamış
Yok konuşmaz çok uyanık hukuk okumuş herşeyi biliyor. Defolsun gitsin hayatımdan başka şey istemez. Nasılsa belasını bulurbunu düşündüm ama konuşmaz heralde
ooooo itibarı da var işin içinde:) sen bu işin peşini bırakmaYok konuşmaz çok uyanık hukuk okumuş herşeyi biliyor. Defolsun gitsin hayatımdan başka şey istemez. Nasılsa belasını bulur
Bencede çok ayıp etmiş terbiyesiz iyiki ćocukların böyle bir babası olmamış her şerde vardır bir hayırhatırlattığı şeye bak terbiyesinin
Bosamakla az bile yapmissin 8 sayfa hadi yazdin ici pislik dolu nefret mektup mu yazar insan ben de aşk mektubu falan yazdı sandım uzulucektim dön bir dene diyecektim ama yaptığına bak sanki sen kendin isteyerek kaybettin de bir de laf atmis çocuklarımın anası yapmiycam diye, ayıp ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?