Boşanma aşamasında eşimden gelen mektup

Tamamen psikolojimi bozmaya çalışıyor. İpliğini pazara çıkardım çünkü. Nasıl bir kuyruk acısı varmış ki. O kadar öfkeliyim ki ona ve beş para etmez ailesine.
boşanma aşamasındaysanız ver mahkemeye onları da. taciz ediyo ruh halinin kötüye gitmesine sebep oluyo. hakaret varsa içinde onlardan da aldır boyunun ölçüsünü. pislik

Tamamen psikolojimi bozmaya çalışıyor. İpliğini pazara çıkardım çünkü. Nasıl bir kuyruk acısı varmış ki. O kadar öfkeliyim ki ona ve beş para etmez ailesine.

Bir önceki konunuzdan dolayı yazmış olmalı .Kendi başına bile yazmamış ailecek yazmış bile olabilirler .

Bu boşanma evresinde eşler seviyorsa!İki şekilde yaklaşır ya yoluna koymak için herşeyi ılımlı anlayışlı yalvarmaya kadar gider.Yada sizin eşinizin yaptığı gibi yaparlar kendi canı yanıyor evliliği bitiyor karşı tarafı sizi daha çok acıtmak için en can alıcı hedefleri eksikliklerinizden bahsederler.

Bir önceki konunuzdan dolayı yazmış olmalı .Kendi başına bile yazmamış ailecek yazmış bile olabilirler .
O kızkardeşinin çocuğunu özel okulda okutuyodu parası bundan çıkıyo ama bana gelince sen çalışıyosun maddi beklentin olmasın diyordu. O da nasıl bir kadınsa hem çalışıyo hem eski eşinden(şimdiki sevgilisi) hemde benim eski eşimden herşeyi istiyor aldırıyordu. İkiside kölesi gibiydi. Nasıl başarıyo bukadarını bilmiyorum.

Üzülmeyin aksine sevinin. Adam boşanma kararınızın ne kadar doğru olduğunu hatırlatacak bir hareket yapmış size.

B
Bencede çok ayıp etmiş terbiyesiz iyiki ćocukların böyle bir babası olmamış her şerde vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…