Boşanma aşamasında eşimden gelen mektup

Canı yanan sabretsin canı yakanda canının yanacağı günü beklesin... Hadisi serif ..insanin icini nasil rahatlatiyo...
ilahi adalet tez zamanda bu can yakan varlik icinde tecelli eder insallah...

Canı yanan sabretsin canı yakanda canının yanacağı günü beklesin... Hadisi serif ..insanin icini nasil rahatlatiyo...
ilahi adalet tez zamanda bu can yakan varlik icinde tecelli eder insallah...
Bu yorumumla bi kac gunlugune banlanabilirum

Ama soylwmeden gecemiyicem lutfen sizi rencide etmek yada kirmak amacli yazdigimida dusunmeyin ama

Facebook cikincaya kadar boyle bir Hadis-i serifi hicbir kaynakta ne gordum nede duydum lutfen sanal ortamdaki bilgi kirliligiyle kafamizi doldurmadan onceligi gercek kaynaklara verelim

Hadis olup olmadigini arastirmadim yani kaynak nedir bilmiyorum ama faceden almadim emin ol. Hakli olabilirsin uyarin icin tesekkurler.dini yorum yasak ikimizde ban yemeyelim bence.
Ama konuya tam oturdu bu söz öyle degil mi ...

Kalpsiz adam o kadar kızmış ve üzülmüş ki senin canını acıtmak için yapmış belli ki.
Sen kendine yeni bir sayfa aç önüne bak asla arkana bakma.

Keşke okumadan yırtıp atsatmissin. Çok üzüldüm.

Ama söyle düşün eski kocanin çok çok canı yanmış. İyi olmuş beter olsun. Üzülme canım ilerde yeni birini tanir seversin bebegin olur olmazsa da en azından sevdiğin sevildigin yerde olursun. Onunla gider yuvadan çocuk alırsın. Mektup midemi bulandirdi. Bu kocaya bosamakla ne doğru bir hareket yaptigın ortada.

Ezanlar okunuyor ya Allah hiçbir insanı böyle zalim etmesin ,dayan kardeşim nefes daha çok al kurtulduğun için bir insanda Allah korkusu olsun ...daha başka bişey demiyorum Allahindan bulsun ..

oda şunu bilsin ki sen de asla onun çocuklarının annesi olmayacaksın kahrını çekememişsin diye canını acıtmaya çalışmış

Ona inat mutlu olacaksın. Bir sevdiğin olacak. Yeni bir yuva kuracaksın anne olacaksın. Şimdi güçlü durma zamanı. Senin canını acıtmak isteyene onun istediğini yaparak fırsat verme..
Allaha havale et ve unut!

dilerim boşanmanın yükünü çok çabuk bir şekilde üzerinden atıp tekrar seversin ..
anne olursun ve çocuklarınla çekilmiş fotonu ona atarsın.. rabbimin bildiği varmış senin gibi bir adamdan çocuk sahibi olmama müsade etmedi .. çok daha güzelini bağışladı bana dersin..

Güya oyun yapmış. Boşanma sırasında iyilik olsun diye kendini haksız beni haklı çıkarmak için numaradan bi kadınla mesajlaşıyo gibi yapmış onu da benim görmemi sağlamış:))
Size yazdığı mektubu mahkemeye sunun, hakaret ve yüzünden basanma da alacağınız tazminat dışında 'hakaret' yüzünden de maddi manevi tazminat isteyin. Aldığınız parayla kendinize yeni yaşam kurup çok beklemeden evlenecek ADAM bulun ve çocuk yapın. Lütfen bunu kendiniz için yapın..

Sen üzüldükçe kızdıkça o mektup maksadına ulaşmış oluyor

Senin canını acıtacağını bile bile kinini nefretini kusmuş. Bir de o zevkine zevk katmak için mektubumu aldın mı demiş utanmadan. ona yazılanları taktığınızı, üzüldüğünüzü sakın belli etmeyin. alaycı bir tavır sergileyin. Mektubu da davada mutlaka kullanın

Hiççç üzülme,canını acıtmak için yazmış belli ama bilmiyorki belki o yapayalnız kalacak belki de çocukları hiç olmayacak...böyle bir adamdan kurtulduğuna şükret tam ....neyse

Tamamen psikolojimi bozmaya çalışıyor. İpliğini pazara çıkardım çünkü. Nasıl bir kuyruk acısı varmış ki. O kadar öfkeliyim ki ona ve beş para etmez ailesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…