Boşanma aşamasında eşimden gelen mektup

Ya söylemek istediğim o kadar şey var ki. Yazıp yazıp siliyorum. Hiç cevap vermesem mi yoksa içimdekileri kussam mı bende

S..siz herif ins hic cocugu olmaz

Bence hic cevap verme birak muhattap olma. Rabbim o kadar buyukki birak o en iyisini yapar ona. Belli ki fazla koymus bosanmak seni uzmek icin yapiyor. Sakin bisey yazayim deme kendini iyicene bisey zannetmesin

Ya söylemek istediğim o kadar şey var ki. Yazıp yazıp siliyorum. Hiç cevap vermesem mi yoksa içimdekileri kussam mı bende
Sen içindekileri kusarsan o sana kullanır bu sefer. Sakın yapma. Sadece senden gelen hiç bişeyi istemiyorum yırttım attım de iyice kudursun.

Evliyken romantik ol desek 2 cümleyi kuramazlar iş alengire gelince mektup yazmayı iyi bilirler.
O sinsiyse sizde öyle olun boşverin

rumeysa3 bence bu kadar karaktersiz biri için üzülmeyin.. O yazdığı nottan nasıl emin olabiliyormuş.. Töbe haşa Allah ın bileceği şey.. Karşınıza iyi biri çıkabilir ki inşallahta çıkar siz o iyi insanla yeni bir hayat kurup çocuklarınızın anası olursunuz inşallah..Allah çok büyük siz sadece sığının Allahtan isteyin..

Adam 100% istismarci (abuser) bir psikopatmis gecmis olsun kurtulmussunuz. simdi bu siddetten aldiginiz yaralarinizi bir rehber yardimiyla sarmaya ve iyilesmeye bakin.

sen koskoca doktorsun elını sallasan ellısı ,o kendı derdıne yansın..senden 11 yas buyukmuş bıde onun ıcın tren kacıo otursun da kendıne uzulsun lüzumsuz.acısından canını yakmak ıstemış,sacmalamış.takma kafana..sessız kal takmadıgını gordukce acısı katlansın..

Ayyy igrendim resmen. Kalitesiz herif. Dedigi laflara bak. Yok anne yapmiycam seni. Bi anne olacagin o adam vardı zaten dünya uzerinde. Birak allaaskina ya. Beni bir daha sakin rahatsiz etme sana taciz davasi acarim surundururum. Yazdigin mektubu da delil olarak avukata sunuyorum. Bosanma islemlerinde kokune kadar kullanacağım yaz.
Ve canim sakin olmaya calis, yalniz kalma bugünlerde. Kardesin ablan abin sana jenerasyon olarak yakin kim varsa onu cagir gelsin kalsin yaninda.

Eger bir insanin soylediklerini, sirf beni uzmek canimi acitmak icin soyledigini bilirsem ben dahada mutlu halimi gosteririm ona ki kazdigi kuyuya kendisi düşsün. Kendisi aci ceksin.
Maksadinin beni uzmek olan kişinin dediklerine hayatta uzulmem cokta tin derim.

Sende boyle yap. Bak kendini cok iyi hissedeceksin.

Mektubu bir arkadasin yazdigi gibi yirt. Face koy... bu yapraklar hic birsey ifade etmiyor. Ben boyle cok mutluyum vs gibi birseyler yaz.
Sen uzulecegine birak o kudursun.
Buyuk ihtimal senin uzulecegini ve hangi hassas noktadan vurabilecegini bildigi icin yapmis bunu. Emeline ulastirma.

Alkışliyorum seni bundan boşandığın için. Sakın cevap verme hatta face e falan da koyma, kıymet verdi sanır. Hiç tepki vermesini ki okuyup okumadigini bile bilmesin.
Erkeklerin de yeni adeti herhalde Susup oturmayinca cirkefsin. Bir de aldatma yalanı da tam bir aptal işi. Aptal erkekten ayrıca nefret ediyorum

Senden çocuğum olacağına hiç olmamasını tercih ederim diyebilirsin, ama bence en güzel cevap hiç bir şey söylememek kendi geleceğine bakmaktır.

Adama bi koymuşsun 8 sayfa çıkarmış. Sen bi tanede umursamaz mesaj atarsan ergenekonu yeniden yazar hırsıyla bu keko.
Canını yakacağı cümleleri itinayla seçmiş zaten, ekmeğine yağ sürme dik dur yüzün güler Allahın izniyle..

allah öyle şeyler verir ki basına ki kimseye vermeisn o acıyı keşke bekar bile kalsaydım yada yurttan cocuk alsaydım moduna girer allaha havale et hiç yorum bile yapma bosver kudursun

Gül geç..
Kesinlikle öyle fotosunu çekip paylaşıp sözler felan yazma. Kendi saygından ödün verme asla.
Susmak en iyi cevaptır.

O şimdi bir hırsla yazıp yollamış. Baktı senden ses yok karşılık yok anlıcak saçmalığını daha da ezilcek.
Ama öyle fotolar cekip yazılar yazarsan bir tarafı kalkar sinir ettim başardım der.

Nefret de bir duygudur. Ama umursamamak sessiz kalmak en büyük cevaptır.

Bu vicdansizdan kurtulduguna sukretmelisin oncelikle..
Allah var gam yok.. Dua et sen hep Allah'a sigin.. O kim oluyor da gelecegi gormus gibi konuşabiliyor? Belki senin muhtesem bi adamla cok guzel cocuklarin olacak, kendisi kalakalacak? Yuvadan cocuk alacakmis da sen yalniz kalma diye.. Edebiyata bak edebiyata.. Muhatap dahi olma.. Asla cevap verme ve bununla ilgili paylasim yapma.. Ezik duruma dusersin.. Ama tinlamazsan o rezil oldugunu düşünür, kafasinda kurar durur.. Sessiz ve gizemli kal ve asaletini bozma lutfen..
Ve asla istan etme; Peygamberler, Allah dostlari da ne acilar cekmis, kotuluklerinden mi, haketmekten mi? Imtihan hepsi.. Sabır.. Tum iyi seyler sabirdan sonra gelir Allah'in izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…