S..siz herif ins hic cocugu olmazÖyle şeyler yazmış ki kendimden nefret ettim biran. 8 sayfaya sığdırmış evliliğimizi. Oysa ne hayallerim vardı ne güzel bir insandım en başta sonraları çirkinleştim evet ama onlar yaptı haksızlıklar ettiler bana bende sessiz kalamadım diye çirkinleşmiş oldum. Tektek sayacak halim gücüm yok yapılanları. Şuanda o kadar kötüyüm ki. Mektubunda bana "sana acıyorum yapayalnız kalıcaksın boşanmadan evvel istersen yuvadan çocuk alabiliriz bu konuda yardım ederim" yazmış. Kendisi içinde benim kendimden olucak evlatlarımın annesi sen olmuycaksın yazmış. O kadar içim acıdı ki. Ben daha kaybettiğim bebeklerimin acısını unutamamışken...
Neden canımı acıttın neden beni sızlattın beddua edemiyorum ama şu mübarek günde bunları hakedecek naptım
Sen içindekileri kusarsan o sana kullanır bu sefer. Sakın yapma. Sadece senden gelen hiç bişeyi istemiyorum yırttım attım de iyice kudursun.Ya söylemek istediğim o kadar şey var ki. Yazıp yazıp siliyorum. Hiç cevap vermesem mi yoksa içimdekileri kussam mı bende
Hic cevap vermeyin. Patlasin catlasin.Ya söylemek istediğim o kadar şey var ki. Yazıp yazıp siliyorum. Hiç cevap vermesem mi yoksa içimdekileri kussam mı bende
Adam 100% istismarci (abuser) bir psikopatmis gecmis olsun kurtulmussunuz. simdi bu siddetten aldiginiz yaralarinizi bir rehber yardimiyla sarmaya ve iyilesmeye bakin.Öyle şeyler yazmış ki kendimden nefret ettim biran. 8 sayfaya sığdırmış evliliğimizi. Oysa ne hayallerim vardı ne güzel bir insandım en başta sonraları çirkinleştim evet ama onlar yaptı haksızlıklar ettiler bana bende sessiz kalamadım diye çirkinleşmiş oldum. Tektek sayacak halim gücüm yok yapılanları. Şuanda o kadar kötüyüm ki. Mektubunda bana "sana acıyorum yapayalnız kalıcaksın boşanmadan evvel istersen yuvadan çocuk alabiliriz bu konuda yardım ederim" yazmış. Kendisi içinde benim kendimden olucak evlatlarımın annesi sen olmuycaksın yazmış. O kadar içim acıdı ki. Ben daha kaybettiğim bebeklerimin acısını unutamamışken...
Neden canımı acıttın neden beni sızlattın beddua edemiyorum ama şu mübarek günde bunları hakedecek naptım
B
Bencede çok ayıp etmiş terbiyesiz iyiki ćocukların böyle bir babası olmamış her şerde vardır bir hayır
Bu vicdansizdan kurtulduguna sukretmelisin oncelikle..Öyle şeyler yazmış ki kendimden nefret ettim biran. 8 sayfaya sığdırmış evliliğimizi. Oysa ne hayallerim vardı ne güzel bir insandım en başta sonraları çirkinleştim evet ama onlar yaptı haksızlıklar ettiler bana bende sessiz kalamadım diye çirkinleşmiş oldum. Tektek sayacak halim gücüm yok yapılanları. Şuanda o kadar kötüyüm ki. Mektubunda bana "sana acıyorum yapayalnız kalıcaksın boşanmadan evvel istersen yuvadan çocuk alabiliriz bu konuda yardım ederim" yazmış. Kendisi içinde benim kendimden olucak evlatlarımın annesi sen olmuycaksın yazmış. O kadar içim acıdı ki. Ben daha kaybettiğim bebeklerimin acısını unutamamışken...
Tam ezik yaa.. Lutfen ama lutfen sessiz kal, kudursun dursun o da..Birde mesaj yazmış mektubu aldın mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?