- Konu Sahibi Merifettah
-
Yani benimkinin en yakın arkadaşının sevgilisi muhakkak biliyordur, bilmese bile buluştuklarında öğrenmiştir, kız ile Bi sorunum olmadı, o kadar beraber oturduk kalktık engellemek ayıp olur diye düşündüm, bide AA bak takıyor ki engelledi demesinler dedim,Kız arkdaş biliyor mu ayrldığınızı.. Birde engelle gitsin niye kafana takıyorsun ki..
Daha önce konu açmıştım neden ayrıldığım ilgili, isteyerek ayrılmadım, ayrılmak zorunda bırakıldım, gururum için ailemin gururu için, eşim aileci, her şeyimizi ailesine anlatıyordu, ve her tartışmamız da ayrılalım boşanalım diyordu, Bi kaç günlük ailemin yanına geldiğimde 3-4 gün sonra ya iş yerime gelirdi konuşmaya yada arar mesaj atardı falan, bu seferde evden ayrılmam o istedi ve ayrıldımÖncelikle evden niye ayrıldın? Ev ayırmak evlilikde dönüşü zor olan bir durum. Eğer burnunu sürtmek gibi gayen varsa tutmamış olduğunu farketmişsindir umarım. Arasın sorsun diye ev ayrılmaz. Gerçekten ev ayıranında böyle bir beklentisi olmamalı.
Konuya gelince sensizde mutluyum imajı vermek istiyordur ya da hakkaten sensiz de mutludur. Yıkılmadım ayaktayım görüntüsü veriyor. Yalnız gerçekten ayrılmak gibi bir niyetin yoksa bence araya arkadaşların girsin çünkü zaman geçtikçe dönüşü çok daha zor olur.
Anladım.. o zaman gönderilerini hikayelerine falan gözardı et.. çıkmasnlar karşına.. Eşin sensizde mutluyum imajı çiziyor olabilir ama geç düşür jeton anlar hatasına yakında..Yani benimkinin en yakın arkadaşının sevgilisi muhakkak biliyordur, bilmese bile buluştuklarında öğrenmiştir, kız ile Bi sorunum olmadı, o kadar beraber oturduk kalktık engellemek ayıp olur diye düşündüm, bide AA bak takıyor ki engelledi demesinler dedim,
Yok artık daha 10 gün olduBelki üstünden büyük bir yük kalkmıştır. Sorunlu evlilik,boşanma asamasi , kavga gürültü vs ortadan kalkmış. Yeni bir hayata başlamış.. hatta belki hayatına hoslanacagi biri girmis, o gülmesin de kim gülsün?
Benim boşanan bütün akrabalarım genclesti,güzelleşti,yüzü gülüyor.
Umarım sizin de yakın zamanda yüzünüz güler, ikiniz de yine yıllar sonra 'ne doğru karar vermisiz bosanmakl' dersiniz
Yok biz sevgilimle buluşuyoruz sizde gelin diyor i, haberi yokmuş sözdeBiz buluşuyoruz sen de gel derken? Sanki biliyor gibi söylemiş...Sen de gel...Karı kocanın , kocasıyla bulusup karısına ayrıca sen de gel demek acayip...Demekki biliyor
Boşanalı değil evden ayrılalı mı on gün oldu?Yok artık daha 10 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?