- 26 Mayıs 2020
- 780
- 1.822
- 113
- Konu Sahibi Merifettah
-
Yanlış hatırlamıyorsam eğer, gebelik şüpheniz vardı.O konu netleşti mi?Elimde değil çok üzülüyorum ya, ne yemek yiyebiliyorum ne birisiyle konuşabiliyorum
Atın gitsin imzaları o zaman. Seni istemeyen adama yalvarsan yakarsan eline birşey geçmez. Totosunu kaldırdığınla kalırsın.Az önce mesaj attım, yarın gelirsin imzaları atarız dedi
Gebelik durumu netleşti, değilim, gün geçtikçe daha kötü oluyorum sorun burda işteYanlış hatırlamıyorsam eğer, gebelik şüpheniz vardı.O konu netleşti mi?
Üzülmeniz çok normal.Çünkü,ayrılığınız yeni ve daha sindirebilmiş değilsiniz. Hüzün dönemi geçip, kabullenme aşamasını atlattığınızda daha iyi hissedeceksiniz.Bu süreçleri hasarsız veya en az hasarla atlatabilmek için, biraz hayata karışın, sürekli düşünüp, kederlenip durmayın.
canım 1 ay sonra ağlamaya başlar sabret ve bekle benim eşimde öyle laylaylomdu şimdi köpekler gibi pişmanMerhaba,
Daha öncede Bi konu açmıştım, inanın öyle Bi noktadayım ki, burda dertleşmek konuşabilmek için buraya konu açıyorum, demiştim sağlık çalışanıyım diye, haftada 2 gün işe gidiyorum ve diğer kalan tüm günler evdeyim, vakit geçmiyor, dışarıya pandemi den dolayı çıkamıyorum, o yüzden güzel düşünceleriniz ile derdimi paylaşmanız için buraya yazıyorum, evet 10 gün oldu evden ayrılalı, eşim olucak zatı muhterem ne aradı ne sordu, ortak arkadaşlarımız ile yani benim ondan ötürü tanıştığım ve benim sosyal paylaşım sitelerinde ekli olan arkadaşları ile buluşuyor resimler çekiliyor ve bende ekli olan kişiler paylaşıyor ve her resimde benim eşim 32 diş, dün en yakın arkadaşının sevgilisi bana mesaj attı, biz buluşuyoruz sizde gelin diye, bende kabul etmedim fazla konuyada girmedim sevgilisi gerekli bilgiyi verir dedim ve konuyu kapattım, neyse ki bunlar buluşuyor benimkide var kız resim çekiyor ve paylaşıyor, ama neden?? Ne gerek var?? Göreceğimi bile bile?? Neden beni üzüyorlar, ben daha atlatamadım, diyeceksiniz kapat sosyal, inanın ben çok kitap okuyan biriyim okuyamıyorum, burda insta da vakit geçiriyorum, burdan kapatsam whatsap durumdan görüyorum, neden bu kadar mutlu ve neden benim gözüme sokulmak isteniliyor, yada onlar gayet normal de ben mi yanlış anlıyorum, çok üzülüyorum, ama belli etmiyorum, geçmiyor geçmiyor, geçmiyor
kendine nokia 3210 edin... gerisini zaman halleder.Merhaba,
Daha öncede Bi konu açmıştım, inanın öyle Bi noktadayım ki, burda dertleşmek konuşabilmek için buraya konu açıyorum, demiştim sağlık çalışanıyım diye, haftada 2 gün işe gidiyorum ve diğer kalan tüm günler evdeyim, vakit geçmiyor, dışarıya pandemi den dolayı çıkamıyorum, o yüzden güzel düşünceleriniz ile derdimi paylaşmanız için buraya yazıyorum, evet 10 gün oldu evden ayrılalı, eşim olucak zatı muhterem ne aradı ne sordu, ortak arkadaşlarımız ile yani benim ondan ötürü tanıştığım ve benim sosyal paylaşım sitelerinde ekli olan arkadaşları ile buluşuyor resimler çekiliyor ve bende ekli olan kişiler paylaşıyor ve her resimde benim eşim 32 diş, dün en yakın arkadaşının sevgilisi bana mesaj attı, biz buluşuyoruz sizde gelin diye, bende kabul etmedim fazla konuyada girmedim sevgilisi gerekli bilgiyi verir dedim ve konuyu kapattım, neyse ki bunlar buluşuyor benimkide var kız resim çekiyor ve paylaşıyor, ama neden?? Ne gerek var?? Göreceğimi bile bile?? Neden beni üzüyorlar, ben daha atlatamadım, diyeceksiniz kapat sosyal, inanın ben çok kitap okuyan biriyim okuyamıyorum, burda insta da vakit geçiriyorum, burdan kapatsam whatsap durumdan görüyorum, neden bu kadar mutlu ve neden benim gözüme sokulmak isteniliyor, yada onlar gayet normal de ben mi yanlış anlıyorum, çok üzülüyorum, ama belli etmiyorum, geçmiyor geçmiyor, geçmiyor
:) aklımı düşünmekten alamıyorumkendine nokia 3210 edin... gerisini zaman halleder.
işte o kısım zamanın işi. zamana bırakın. elbet gidecek aklınızdan. ama sürekli sosyal medyadan takip ederseniz o süreci uzatırsınız. ortak arkadaşları vs varsa hepsini de engelleyin gitsin. yeni hayatınızın yeni sayfası olarak düşünün. belli ki sorunlar varmış ki bitmiş. sorunların sonu diye düşünün. mutlu olun:) aklımı düşünmekten alamıyorum
Aklı olan her insan ayrıldıktan sonra bir süre boşluğa düşer,eşiniz rol yapıyor bence.Benim eşim de bir ayrılmamizda her akşam sinemaya gidiyor gibi durum paylaşıyordu, sorduğumda güldü seni sinir etmek için yaptım dediMerhaba,
10 günü geçti ne ses var ne SedaAklı olan her insan ayrıldıktan sonra bir süre boşluğa düşer,eşiniz rol yapıyor bence.Benim eşim de bir ayrılmamizda her akşam sinemaya gidiyor gibi durum paylaşıyordu, sorduğumda güldü seni sinir etmek için yaptım dedidönerse senindir boşver
Daha önce hep geliyormus arayıp yazıyormuş ya bu sefer de sizden mi adım bekliyor acaba..ama kendi göndermişti diyorsunuz istediği bu muydu acaba10 günü geçti ne ses var ne Seda
Evet istediği buydu, yoksa bir insan eşinin 10 gün boyunca nerde olduğunu merak etmez mi? Annem yeni bypass ameliyatı olmuştu bende sağlık çalışanıyım, ben yüksek risk grubunda olduğum için annemlere gidemem diyordum, annemlere gidemeyeceğim bildiği halde merak etmezmiydiDaha önce hep geliyormus arayıp yazıyormuş ya bu sefer de sizden mi adım bekliyor acaba..ama kendi göndermişti diyorsunuz istediği bu muydu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?