Boşanma aşamasında ki eşimin mutluluğu

Kadınlar acılarını daha doya doya yaşıyorlar ve durumu aşıp önlerine bakabiliyorlar..Eşiniz şu an mutlu gözükse de öyle olduğunu sanmıyorum.Acısını yaşamayı erteliyor sadece..Siz boşanıp tüm bu durumları aşıp çoktan mutluluğu yakaladığınızda o daha acısını yeni fark etmiş olacak. Onun için üzüldüm.

Neden diye sorgulamayın.Nedeni belli değil mi..Size üzülmemiş gibi yaparak zafer elde edeceğini düşünüyor..Lütfen kendiniz için terapi alın.Boşanmak zor bir süreç,bu süreci daha rahat atlatmanızı sağlar.O napıyordan ziyade kendim için ne yapabiliriime odaklanın. Hayat kayıp gidiyor,önemli olan bu zorlu süreçleri kısa tutarak hayata yetişmeye çalışmak.Hakkınızda hayırlısı olsun.

(Ben sosyal medya kullanmıorum ama kullanıor olsam kapatırdım,kimsenin sahte şovlarının canımı sıkmasını istemezdim. Sizden kıymetlisi yok)

Sizin atlatamamış olmanız tamamen sizi ilgilendiren bir sorun. Görmek istemiyorsanız sosyal medyayı kapatırsınız çok basit bir çözümü var. İnsanların sizin ruh halinizi tahmin ederek davranmalarını beklemeniz bence doğru değil. Normal olan eşinizin yaptığı çünkü bir karar alınmış ve o bunun arkasında, kendi hayatına devam ediyor.

Size inat yapıyordur çokta umursamayın başkalarının mutlu gözükmesi sizi mutsuz etme sebebi değil. Sizde önünüze bakın görmek istemiyorsanız ortak arkadaşlarınızla da gorusmezsiniz hiç bir şekilde

Eşiniz istemiş evden ayrilmanizi haklı yada haksız mutlu değilmiş demek ki evliliğinizde. Şimdi arkadaşlarıyla gezip eğlenmesi çokta abes gelmedi bana onun açısından bakınca.

Sizin açınızdan bakınca evet can sıkıcı olabilir istemeyerek ayrılık yoluna girmissiniz siz üzgünsünüz diye eşinizden öyle birşey bekliyorsunuz ama üzülecek olsa evden gitmenizi istemezdi. Rahatsız oluyorsanız ortak arkadaşlarınızı silin, kimin ne düşüneceği sizin psikojinizden önemli değil.

Niye adamların sürünmesi ölüp bitmesi bin pişman olması bekleniyor ki gerçekten mutludur rahatlamıştır boşanmak yada ayrılık iyi gelmiştir sizde bakmayın açmayın sosyal medyanızı yada silin o kişileri zaten eşinizden dolayı tanışmışsınız kendi arkadaşınız da değilmiş

Hani bir foto varya kadınlar erkekler ayrılık safhasında sen bir ay sonra anca kendine gelirsin.

O bir ay sonra anca anlar olanı biteni takma kafana şimdi biliyor ki sen göreceksin onu mutluluk pozu veriyor. Sallama ya da sallamıyormuş gibi yap.

Pişman olmamış gibi lanse ediyor olabilir ama gerçekten iş işten geçtikten sonra kafasını vurur duvara bence kimsenin durumuna bakmaki anlasın o biliyordur sizin baktığınızıki nispet yapmak için attırıyordur

Umarım inşallah çok zor gibi gözüküyor bilmiyorum

Evet bende dibine kadar yaşıyorum bu acıyı, evdeyim sürekli canım sıkılıyor ve sosyal medyada oyalabıyorum, yapacak bişey yok, arkadaşlarımda evlerinde kimse dışarı çıkmıyor içimden dışarı çıkmak gezmek gelmiyor, umarım atlatırım, psikiyatriye gittim, üzülme korkma kızım dedi, gelecek korkusu yaşama dedi ama elimde değil ki düşüncelerime hakim olamıyorum

Evet işte göreceğini bile bile yapıyor zaten. İnsan egosu işte sen kaybettin, ben gayet mutluyum havaları. Görürüm ben onu 3 ay sonra. Emin ol hepsi mutlu mesut oluyor, oh be kurtuldum diye. Ama biraz zaman gecsin gerçeği anlayıp durulunca o baslucak üzülüp, pişman olmaya. Gerci ne önemi var o saatten sonra da genelde kendimde ve arkadaslarım da gördüğüm bu şeklide idi.

Hiç üzülmeyin Daha 36 yaşındaymışsınız.Ana baba kuzusu bir çocuk adamla yaşlanıp sonra pişman olmakta vardı.Resmen size iyilik yapmış ayrılmak isteyerek şimdi üzgünsünüz biliyorum ama ondan ayrıldığınız için değil düzeniniz bozulduğu için üzgün olduğunuzu düşünüyorum

Gerçekten ilk resimde ki kadın gibiyim, odama çekiliyor sürekli böyleyim, kimseye belli etmiyorum, ailem sesimi duymasın diye içimden ağlıyorum, Allah kimseyi böyle mutsuz etmesin
Gecicek kuzum kolay mi duzenin bozuluyor aliskanliklar degisiyit ustunr karsindaki adamda.mutluluk pozlari verirse tas olsa catlar fakaat bu boyle surmuyor inana o pozlarda hava civa yani sana dokundurma birkere karsi tarafi onemsemeyen gercekten silen insanin umrunda olmaz erkeklerde boyle bence var hir kuyruj acisi ki inan umrunda olmasin gecicej onemsemeyecsin o uzulecek ama oda onemli olmayacak senin icin cok yipratmamakla beraber aglamak istiyorsan agla aglamakta normal duygusal varliklariz ama isi hayattan kopma noktadina getirme ne olur daha guclu ol bakmamak ilgilenmemek inan o sureyi o kadar kisaltiyor ki sasiriyor insan

Bence o da uzgundur erkekler disa vurmadan yasiyor. Tek kizdigim sey neden evini biraktin. Seni evden kovma gibi bir hakki yok isteyen kapi orda gider deseydin. O yuzden dista kalma hissi yasiyorsun. Ayrica bosanirsan evi terkeden dezavantajli oluyor. Neyse sonuc olarak sen de umursamaz takil uzulsen de geçecek unutma ve cidden yolunu ciz seni kovancilar adamdan hayir gelmez

Erkeklere sonradan dank ediyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…