Boşanma aşamasında kuzenin tehditleri

Gel bize anlat, en temizi.

Bu mesajı kopyalıyorum izniniz varsa aynen bu şekilde yazayım. Kaç gündür uyuduğumu, yediğimi ,ictigimi anlamadım
+1 bu mesaji aynen ona ilet ve sessizce bekle. Yazarsa cevap verme. Ararsa açma. Belki biraz ders olur. Kendisi genel yasaminda bir engerek midir yoksa sadece size karsimi böyle.

Başka türlü zarar verir mi bilmiyorum bunu yapan neler yapar. Icim oyle huzursuz ki
Hiç huzursuz olmayın, anneniz aile ilişkileri nedeniyle yapma diyordur ama gidin şikayetçi olun zira böyle insanlar yanlarına kar kaldıkça aynı şeyleri yapmaya devam ediyorlar.
Şöyle güzel bir rezillik çıksın, kaldı ki boşanmak üzere olduğunuz kişi hakkında kuzenle iyi biri sanarak dertleşmek suç değil, eşinizle ilgili anlattıklarınızı gidip adama dinletse ne olur, zaten ortada bir evlilik yok boşanmak üzeresiniz, aksine dinletmesi yine eşiniz ve kuzeniniz aleyhine olur bence, çünkü özel hayatın gizliliği gereği kişi izni olmadan ses kaydı almak, bu kaydı 3. şahıslara dinletmek suç, böyle yaparsa sizin elinizi zayıflatmaz güçlendirir.

Siz P.tesi hemen savcılığa gidin, tehdit mesajları ve ses kaydıyla ilgili şikayetçi olun, savcılıkta şikayetiniz olsun mutlaka, ki eğer eşinize bu kayıtları dinletirse hem eşiniz hem kuzeninizle ilgili özel hayatın gizliliğinin ihlali, izinsiz ses kaydı alma ve 3. şahıslara aktarma vs gibi suçlardan şikayet dilekçeniz delil olsun.

Son düzenleme:
Kuzenden once el iyisi annene sinirlendim. annem panik halinde engel oluyor vs demissiniz. Annen haberi oldugunda kuzenini ve kardesini arayip ne hakla kizimin ses kaydini alirsin kotu niyetle ne hakla tehtit ve santaj edersin diye azarlamiş mi? Yok azarlamadiysa sana ne agiz yuz egiyor sakin gitme el ne der diye gereksiz sinirlendim. Kuzenede sakiiiin acimaaa hic bir sorun yokken kotu niyetle ses kaydi alana ne aciyacaksiin? Acinacak tarafi mi var? Bana santaj tehtit yapacak ben susucam he yikarim o akraba ortamini herkese duyururum bu devlet memuru diye kendini ajan sanmis ses kaydi vs aliyor kimse derdini sohbetini yapmasin bununla diye. Ilk sayfada bi uye yazmis o mesaji aynen yolla engeli bas sikayetini yap onlar kara kara dusunsun simdi. Sinsi yilanlar ya sjjsjsjsjsjs kendi pislik akrabalarim yuzunden sinirlendim sanki benmissin gibi o sinirle yorum yapmaya giriş yaptim sjdjd

ses kaydında aleyhıne olan nası bı duurum ola kı? dedıkodu dısında? aldatma mı var? ıftıra mı var? ıkı ınsanın dertlesmesıgıbı bıseyse beledıyeden megafonla duyursun .. hııc bulasma.. bısey yapmana gerek yok. bu ozel hayatın gzlılıgı olarak ınsan esını bıle gızlı kayda alamıyor aldatma suphesınde bıle de sana delıl mı sunacak tehdıt edecek :)) bos konusmus: cahıl cuhela heralde.

Bu el akraba iyisi anne baba yüzünden iyi insanlar sindiriliyor hakları göz göre göre yeniliyor. Kuzen de onların böyle naif bir insan olduğunu bildiğinden bu çirkinliğe cüret etmiş bence. Anneye ben de çok çok kızdım. Konu sahibi asla annenizi dinlemeyin. Önce evladını düşünsün onun hakkını savunsun anneniz

Az önce bir üyenin yazdığı mesajı kopyalayıp yollasaydınız da önden bir Yusuf Yusuf olsaydı keşke

Nasıl bir insan bu senden 10 yaş da büyükmüş. Ben herhalde aklı havada bir genç diye düşünmüştüm. Düşün tart zarar geleceğini düşünüyorsan ver savcılığa gitsin. Muhtemelen ses kayıtlarını silecektir. Yok diyecektir. Budurumda da tehditten ceza alır

Ben gidiyorum diye aglamadı aglama krizine girdi. O sirada bir sey oldu sandım. Sonradan da kıskançlığa yordum. Esimle arasinda 10 yaş var yani kuzenim büyük. O gozle bakmamıştır herhalde
Sana bunu yapan her gözle herşeye bakar yasa gelince 10 yaş büyük birinin olgun mantıklı aklı selim olmalı dimi sana böyle yapanın yaşının büyük küçük olmasının ne önemi var akli fitneye fesata kötülüğe çalışıyorsa

Ben gidiyorum diye aglamadı aglama krizine girdi. O sirada bir sey oldu sandım. Sonradan da kıskançlığa yordum. Esimle arasinda 10 yaş var yani kuzenim büyük. O gozle bakmamıştır herhalde
Tatlım sanırım çok safsın(iyi niyet anlamında)

Düğünde ağlayıp, şimdide ses kayıtlarını eski eşe verme düşüncesi pek te masum görünmüyor.

gidip yıllarca yılan yaftası yapıştırdığım halama sarılasım geldi, nasıl bir kuzen, nasıl bir insanmış. devlet memuru diye kovulacağını falan sanmam, ama kurumdakiler öğrenirse iyi olur, insanlar nasıl bir ucubeyle karşı karşıya olduğunu öğrenirler. annenizde ortalığı yıkıp sizi savunması gerekirken böyle aman tadımız bozulmasın modunda durmasın bi zahmet. tat-tuz mu kalmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…