- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Valla bunu yapan herşeyi yapar hemde herşeyi o yüzden hak edene haddini bildiriceksinBaşka türlü zarar verir mi bilmiyorum bunu yapan neler yapar. Icim oyle huzursuz ki
Ben gidiyorum diye aglamadı aglama krizine girdi. O sirada bir sey oldu sandım. Sonradan da kıskançlığa yordum. Esimle arasinda 10 yaş var yani kuzenim büyük. O gozle bakmamıştır herhaldeDüğünde çok ağlamış sen gidiyorsun diyemi ağladı yoksa enişte gidiyor diye mi bilemedim
Anneler boyledir, aman tadimiz kacmasin, ama bu yaptigi da yenilir yutulur sey degil. O zaman akli basinda bir aile buyugu konussun kuzenle. Kulagini ceksinler.Annem işinden olmasın diyip duruyor o sebeple sordum iş mevzusunu
Ben en iyisi annemi hic dinlemeyeyim çünkü zarar veren susarsam daha kötüsünü yaparAnneler boyledir, aman tadimiz kacmasin, ama bu yaptigi da yenilir yutulur sey degil. O zaman akli basinda bir aile buyugu konussun kuzenle. Kulagini ceksinler.
Ahahahahah neyse ki konu sahibi boşuyor, çok beğendiyse alabilirDüğünde çok ağlamış sen gidiyorsun diyemi ağladı yoksa enişte gidiyor diye mi bilemedim
Gel bize anlat, en temizi.Hepinize cok tesekkur ederim pazartesi günü savcılığa gidiyorum. Bunu yapan susarsam neler yapmaz.. Sikayete bagli suclarda 6 aya kadar sikayet süresi varmış sanırım. Bir de artık kimseye derdimi anlatmayacağım tövbe.
+1 bu mesaji aynen ona ilet ve sessizce bekle. Yazarsa cevap verme. Ararsa açma. Belki biraz ders olur. Kendisi genel yasaminda bir engerek midirBu mesajı kopyalıyorum izniniz varsa aynen bu şekilde yazayım. Kaç gündür uyuduğumu, yediğimi ,ictigimi anlamadım
Hiç huzursuz olmayın, anneniz aile ilişkileri nedeniyle yapma diyordur ama gidin şikayetçi olun zira böyle insanlar yanlarına kar kaldıkça aynı şeyleri yapmaya devam ediyorlar.Başka türlü zarar verir mi bilmiyorum bunu yapan neler yapar. Icim oyle huzursuz ki
ses kaydında aleyhıne olan nası bı duurum ola kı? dedıkodu dısında? aldatma mı var? ıftıra mı var? ıkı ınsanın dertlesmesıgıbı bıseyse beledıyeden megafonla duyursun .. hııc bulasma.. bısey yapmana gerek yok. bu ozel hayatın gzlılıgı olarak ınsan esını bıle gızlı kayda alamıyor aldatma suphesınde bıle de sana delıl mı sunacak tehdıt edecek :)) bos konusmus: cahıl cuhela heralde.Kuzenimle aram çok iyi sanıyordum fakat değilmiş. Düğünümde ağlama krizlerine girmesine, bana cephe almasına hicbir anlam yüklememiştim ta ki bu olaya kadar.
Boşanma aşamasındayım ve eşimle ilgili sorunlarımı kuzenime anlatmıştım. Kuzenim ne anlatırsam anlatayım en başından beri ses kaydına almış. Kuzen de demek istemiyorum gerçi ama size başka türlü anlatamam. Aramızda hicbir sürtüşme geçmedi aksine iyi anlaşırdık. Kardeşimle tartışmışlar ve bundan dolayı oldugunu düşünüyorum, geçen gün bana hakaret edip bu ses kayıtlarının varlığından bahsetti ben de bu mesajların ekran görüntüsünü aldım. Beni bununla tehdit etti. Karşı tarafa vermekten bahsetti. (Delil olarak kullanılamayacagıni biliyorum fakat yine de yaptıgı şeyden dolayı huzursuz oldum.) Savcılığa gitmek istiyorum. Savcılığa verirsem işinden olmasını istemem (devlet kurumunda çalışıyor) ama yaptığı da yanına kalsın istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Bu el akraba iyisi anne baba yüzünden iyi insanlar sindiriliyor hakları göz göre göre yeniliyor. Kuzen de onların böyle naif bir insan olduğunu bildiğinden bu çirkinliğe cüret etmiş bence. Anneye ben de çok çok kızdım. Konu sahibi asla annenizi dinlemeyin. Önce evladını düşünsün onun hakkını savunsun annenizKuzenden once el iyisi annene sinirlendim. annem panik halinde engel oluyor vs demissiniz. Annen haberi oldugunda kuzenini ve kardesini arayip ne hakla kizimin ses kaydini alirsin kotu niyetle ne hakla tehtit ve santaj edersin diye azarlamiş mi? Yok azarlamadiysa sana ne agiz yuz egiyor sakin gitme el ne der diye gereksiz sinirlendim. Kuzenede sakiiiin acimaaa hic bir sorun yokken kotu niyetle ses kaydi alana ne aciyacaksiin? Acinacak tarafi mi var? Bana santaj tehtit yapacak ben susucam he yikarim o akraba ortamini herkese duyururum bu devlet memuru diye kendini ajan sanmis ses kaydi vs aliyor kimse derdini sohbetini yapmasin bununla diye. Ilk sayfada bi uye yazmis o mesaji aynen yolla engeli bas sikayetini yap onlar kara kara dusunsun simdi. Sinsi yilanlar ya sjjsjsjsjsjs kendi pislik akrabalarim yuzunden sinirlendim sanki benmissin gibi o sinirle yorum yapmaya giriş yaptim sjdjd
Az önce bir üyenin yazdığı mesajı kopyalayıp yollasaydınız da önden bir Yusuf Yusuf olsaydı keşkeHepinize cok tesekkur ederim pazartesi günü savcılığa gidiyorum. Bunu yapan susarsam neler yapmaz.. Sikayete bagli suclarda 6 aya kadar sikayet süresi varmış sanırım. Bir de artık kimseye derdimi anlatmayacağım tövbe.
Sana bunu yapan her gözle herşeye bakar yasa gelince 10 yaş büyük birinin olgun mantıklı aklı selim olmalı dimi sana böyle yapanın yaşının büyük küçük olmasının ne önemi var akli fitneye fesata kötülüğe çalışıyorsaBen gidiyorum diye aglamadı aglama krizine girdi. O sirada bir sey oldu sandım. Sonradan da kıskançlığa yordum. Esimle arasinda 10 yaş var yani kuzenim büyük. O gozle bakmamıştır herhalde
Tatlım sanırım çok safsın(iyi niyet anlamında)Ben gidiyorum diye aglamadı aglama krizine girdi. O sirada bir sey oldu sandım. Sonradan da kıskançlığa yordum. Esimle arasinda 10 yaş var yani kuzenim büyük. O gozle bakmamıştır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?