• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma asamasinda olanlar bakabilirmi acill

Aykizi0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
30
7
1
35
Kizlar esimle bosanma asamasindayiz 4 yasinda cocugum var ve ben kendi evimdeyim o gitti kendine ev tuttu ve cocugu gorme zamaninda aliyor yalniz evinin adresini hic bilmiyorum diyorum cocuga birsey olsa nasil bulcam sizi diyorum birsey olmaz diyor vermiyor ben nasil bulabilirim evini veya sikayetcimi olmam gerekli ney gerekli yardimci olum lutfen

Kizlar esimle bosanma asamasindayiz 4 yasinda cocugum var ve ben kendi evimdeyim o gitti kendine ev tuttu ve cocugu gorme zamaninda aliyor yalniz evinin adresini hic bilmiyorum diyorum cocuga birsey olsa nasil bulcam sizi diyorum birsey olmaz diyor vermiyor ben nasil bulabilirim evini veya sikayetcimi olmam gerekli ney gerekli yardimci olum lutfen
Boşanma kesinleşip görüş günü belirlenene kadar çocuğu yatılı vermeyin.

Çocuğa bir şey olsa evine mi gideceksiniz ki???
Telefon açsanız yeter.
Evine gitseniz o saatte evde bulacağınızın garantisi bile yok.

Eğer ikametgahını aldırdıysa ve siz dava açarsanız tebligat adresine gider.
Ama hala ortak evinizde görmüyorsa peşine dedektif takmaktan başka çözümünüz yok.

Gorme gunu var ikametgah burda is yerine teblig adreslerini veriyor hayir eve gitme degil cocuk col kucuk burda ne ailesi var ne baska tanidigi kendi banyoda dusup kalsa bile arayip sorcak ulasacak gidecek ailesi bile yok

Gorme gunu var ikametgah burda is yerine teblig adreslerini veriyor hayir eve gitme degil cocuk col kucuk burda ne ailesi var ne baska tanidigi kendi banyoda dusup kalsa bile arayip sorcak ulasacak gidecek ailesi bile yok
O zaman peşine birini takacaksınız.

Back
X