Bosanma asamasinda oldugum esimin niyeti ne ???

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.368
333
Merhaba arkadaslar
Durumu kisa ozetlicem esim bana cekismeli bosanma davasi acti bende ona cevap verdim iyi ay once ve bende davami actim.
Avukatim bosanma dilekceme sadakatsizlik maadesini'de gecti su ana kadarda hic durusmamiz olmadi. Yani dosya halen yargitayda sanirsam.
Esimin baska bir kizla facebook'ta iliskisinin oldugunu ogrendim sahte'mi yada gercekmi bilmiyorum ama bir evlilik hukuken son bulmadikca sadakat yukumlulugu devam ediyor.
Bende tesadufen kizin profiline girdigimde elime daha farkli delliler gecermi diye esim'le iliskisinin oldugunu gordum yani belirtmis. Daha sonra bu kiza mesaj attim onunla iliskin varmi diye. Bu kiz nedense bu attigim mesajdan sonra onunla olan sarmas dolas fotoraflarini koymus esiminde bundan haberi var tabi kendiside etikletlenmis bu fotoraflarda. Bu kiz basladi demeye beni kiskananlar catlasin, dersimi iyi calismisim ise yaradi bilmem ne sacma sapan seyler paylasmaya basladi ve halende bakiyorum halen devam ediyor.
Bende bu goruntuleri tutup avukatima gonderdim. Uc gun sonrasinda bunlar ayrilmis gozukuyor ve tekrar barismis gozukuyorlar. Simdi bu kizin uc tane profili var bende anlam veremedim.
Bu kez Esimde basladi duvarina mutlulugumuz kimin icini acitiyorsa ona sesleniyorum dur daha yeni basladik yazmis o kiz ise hadi bekliyorum askim nerdesin yazmis ve esimi etiketlemis sanki telefon yok dunyada mesaj atamiyor bunuda herkes gorebiliyor. Ve artik boyle nispet yaparcasina sacma sapan seyler sanki ozelden yazisamiyorlar. Sizce bu iliski gercekmi yoksa sahtemi ??? Cunku ben kendisiyle evliyken esim hic bir sekilde evli oldugumuzu yada bizim ikimizin fotorafini duvarina atmis bir insan degildir. Bu tarz birseyi ben ondan ilk ayrildigimdada yapmisti. Sizce bu iliski gercekmi yoksa sahtemi ???? Esimin amaci ne sizce ???? Ne yapmaya calisiyor ???

Gercekten bazen resmen guluyorum bu hareketlerine cunku ben ona tazminat davasida actim ne yapmaya calistigini anlamis degilim yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar.

Eeee daha öncede böyle bir konu açmıştınız zaten yakın zamanda hata tekrar aynı şeyleri yazmak için neden konu açtınız oradan devam etseydiniz. Yani hala eşinizle ilişkisi var gözüküyor mu profilinde, kız küçük demiştiniz yani anlamadım ne yapmak istriyorsunuz kıskandınız mı boşanmadan bunu nasıl yapar mı diyorsunuz,yoksa boşanma davasında mı kullanmak istiyorsunuz avukatınız bu konuda ne diyor yani zaten eşinizin eklediği birşey yok sanırım yani eşiniz resim paylaşmıyor çektirdiği resimlerde eşinizi etiketliyor. Avukatınız ancak doğru yorum yapabilir ama önceki konuda siz açtınız demiştinizsanki davayı ve dava görülecek demiştiniz. Neden hala bekliyor ki iki aydır dava öncelikle eşinizi aklınızdan çıkarın doğru birşey değil evet ama artık ayrılıyorsunuz, dava konusunda da bunu çekişmeliye döndürmek istiyorsanız ki eşiniz de özellikle yapıyor olabilir, avukat gerekeni yapar savunma hazırlar size merak etmeyin.

dosyanız mahkemesinde öninceleme aşamasındadır, dilekçeler aşaması tamamlanınca duruşma günü verilir.
ben sahte olduğunu sanmıyorum, sonuçta resmiyette halen evli bir adam o kadar kişinin önünde bunu paylaşıyorsa gerçektir ve kimseden çekinmiyor demektir. sizinle olan fotoğraflarını önceden facebooka koymamış olması bundan sonra koyduğu fotoğrafların veya ilişkinin sahte olduğunu göstermez bence... eşinizin amacı sizden boşanmak ve size havasını atmak... siz bunu düşünmeyin bence, zira bir faydası yok... fotoğrafları mahkemeye delil olarak sunarsınız, elinize koz vermiş işte,ona bakın...

gerçek ya da sahte eşinizin biriyle sizi aldattığını biliyorsunuz. resimler de mevcut.. niye bunun altında başka şeyler arıyorsunuz bunu anlamadım. yani eşinizin başkasıyla ilişkisi var mı var.. ee anladığım eşinizle aranızda başka sorunlar var ki boşanmak için zaten karşılıklı başvurulmuş.

hani diyelim sahte niye böyle birşey yapsın ki..niye sizin elinize koz versin ki.. sonuçta mahkemenin maddi manevi vereceği sonucu niye riske atsın.

Son düzenleme:

Cnm o adam bu tarz seyleri ben ondan ilk ayrildigimdada yapti onu soylemeye calisiyorum iste bende diyorum acaba neden bu donemi riske ediyor diye amaci ne diyorum ??? sonucta ozel mesaj diye bir sey var yada telefon diyede birsey hic biseyi gizli yapmiyor aciktan aciga bu yazdiklarida herkese acik neden gizlemiyor mesela sirf facebook arkadaslarinin gorebilmesi icin diyorum ??? maddi manevi tazminatta talep ettim aslinda esimin iliskisini gizli yasamak dururken ki kendini cok buyuk bir riske atiyor neden aciktan yapiyor orasini anlamiyorum sadece

Gerçek yada değil ne farkeder. Siz çatır çatır tazminatınızı almaya bakın, ne güzel işte elinize bir sürü deliller veriyorlar.

Cnm bu adam oyle bir insanki kendinden para cikmasin ama kimden cikarsa ciksin bir o kdr maddiyatci ve kendi cikarlari icin insanlari kullanmasini seven bir tip !!
evet bende buna sasiriyorum neden bu kdr sacmalik yapiyor bu kdr kendini riske atiyor diye zaten yuklu tazminat davasida actim neyine guveniyor bu adam diyorum hakimi satinmi aldi acaba diye dusunuyorum davasini kazabilmek icin yoksa bir insan durduk yere neden bu kadar rahat hareket etsin heleki durusma tarihi daha belli olmamis bir davada dosya yargitayda yani ve bu donemlerde delliler cok onemli bunuda biliyor eminim bu kadar saf olmasi mumkun degil seytana papucunu ters giydirir o !!!!

gerçekliğini sahteliğini ne yapacaksın ki senin için önemli olan o resimler avukatına göndermişsin yüklü tazminat alırsın oda yaptığı ile baş başa kalsın...

Artık gerçek olup olmamasının da bi önemi yok bence.

bence gerçek. bir kız böyle sahte bir konu için resimlerini koyup sarmaş dolaş poz vermez.
zaten boşanacakmışsınız. birde bu belgeler var elinizde. kurtulmuşum bu pislikten deyip halinize şükredin

Akli sira nispet yapiyor, bosaniyoruz ama bak ben mutluyum, sen mutsuzsun catla gibisinden amma..............elinize nasil koz verdiginin farkinda mi bu adam, cidden gerizekaliymis, bu delilleri sunun tabi mahkemeye

İşte tamamen cehalet başa bela.. eşin bunların hepsinin aleyhinde delil olarak kullanılacağını bilmeyecek kadar cahil biri mi?
Biliyorsa mahkemede de faturasını ödemeyi göze alıyordur. Eşin için üzüldüm bu kadar zavallı olduğu için.
O kıza da gelince.. aile yapısının bozuk olduğunu düşünüyorum. Yani kendini büyüten anne babada kesin bir çarpıklık var.. normal bir ailede büyüyen bir insan böyle tepkiler vermez…
Ben her zaman bunu savunuyorum. Kişinin aynası ailesidir.

canım o zaman çok saf eşin. yani bilmiyor bunun ucunda maddi manevi tazminat olacağını. hani en fazla boşanırız diyordur ya da maddi durumu nasıl sonuçta birşeyi yoksa birşey de alamaz diye önemsemiyordur.

Son düzenleme:
Onu bilmiyorumda mahkemeye başvurulduğunda biz bizzat hakime sormuştuk kişilerin hayatları kendileri özgüdür ve sadakat durumu artık bozulmuştur o sebebten ben eski eşimin metresiyle olan konuşmalarını ekran görüntülerini kullanamadım mahkemede eğerki hakim evet deseydi boşanma sürene kadar diye biz eski eşimin peşine dedektif tutmayı düşünüyorduk

bence eşiniz ne yaptığının farkında değil amacı sizi kıskandırıp sinir etmek olabilir ama bunu yaparken aslında kendini yakıyor size bi sürü koz veriyor ne güzel işte, kendine zarar veriyor farkında değil

eşinizin istedigi tam da bu, siz için için kendinizi yiyor musunuz? burada aynı icerikte konunuz olmasına ragmen tekrar tekrar yazma geregi duyuyor musunuz? bosanıyor olsanız da o kızla iliskisi var mı merak edip mesaj atıyor musunuz? kız sizi catlattıgını dusunuyor mu ya da esiniz kıskandırabildigini?

gercek veya degil, bunu onemsemeyin, sizi su an uzmeye calıstıkları açık. hic umursamayın, ilerde kendi aptallıklarına yansınlar, bu kozu iyi kullanıp tazminatınızı almaya bakın.

Sana tamamen katiliyorum.
Cnm adamin umrunda degil'ki kendisine tazminat davasida actim yuklu miktarda ama akillanmadi !!! Nasil bu kdr rahat hareket edebiliyor bu adam onu anlamis degilim.
Dedigin gibi kiz'da sacma sapan birsey normal bir insan gibi davranmayan biri buda duvarina yazdiklarindan belli oluyor zaten mesela elime daha cok delil gecermi diye bazen bakiyorum kiz bisey yaziyor ertesi gün siliyor surekli bu sekilde.
Arti bu kizin profili bir degilki bir kac tane profili var ki ben esimi azda olsa tanidiysam eger bu tür kizlardan nefret eden biri yada kendini oyle tanitmis bana bilemiyorum.

boşver canım ne yapmak istiyosa yapsın
aklı sıra o minik aklıyla seni kıskandıracak
ne kadar çocuk kafalı bir adammış
sen delillerini toplamaya bak
sonraki halini merak ediyorum eşinin :)

Cnm hakimin bu seklide soyledigine eminmisin ??? Tuhafima gitti acikcasi
Benim bildigim dosya yargitayda oldugu surece yani dilekce asamasinda oldugu surece sadakat yukumlulugu devam eder ve bosanma hukukende son bulmadikca bu sadakat yukumlulugunu ihlal etme hakki vermez taraflara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…