boşver canım ne yapmak istiyosa yapsın
aklı sıra o minik aklıyla seni kıskandıracak
ne kadar çocuk kafalı bir adammış
sen delillerini toplamaya bak
sonraki halini merak ediyorum eşinin :)
Cnm hakimin bu seklide soyledigine eminmisin ??? Tuhafima gitti acikcasi
Benim bildigim dosya yargitayda oldugu surece yani dilekce asamasinda oldugu surece sadakat yukumlulugu devam eder ve bosanma hukukende son bulmadikca bu sadakat yukumlulugunu ihlal etme hakki vermez taraflara.
evet emınım hatta avukatımda bu sekılde bır bılgı vermedı bıze ve karsı tarafta facebookta resım paylasmaya devam ettı bende oturdugum yerden seyrettım
Cnm bu adam oyle bir insanki kendinden para cikmasin ama kimden cikarsa ciksin bir o kdr maddiyatci ve kendi cikarlari icin insanlari kullanmasini seven bir tip !!
evet bende buna sasiriyorum neden bu kdr sacmalik yapiyor bu kdr kendini riske atiyor diye zaten yuklu tazminat davasida actim neyine guveniyor bu adam diyorum hakimi satinmi aldi acaba diye dusunuyorum davasini kazabilmek icin yoksa bir insan durduk yere neden bu kadar rahat hareket etsin heleki durusma tarihi daha belli olmamis bir davada dosya yargitayda yani ve bu donemlerde delliler cok onemli bunuda biliyor eminim bu kadar saf olmasi mumkun degil seytana papucunu ters giydirir o !!!!
Demek ki dava adamın umrunda değil... Davası sürdüğü halde, facebookta başka kadınlarla ilişkisi olduğunu yazan,fotoğraf paylaşan erkekler var,sadece eşiniz değil yani.
Ayrıca hakimlik en saygın meslektir, değil para teklif etmek, duruşmada hakimin karşısına çıksa yaprak gibi kımıldar eşiniz eminim, kimsenin adını da boş yere karalamayın.
Evet acikcasi umrunda degil. Ben kimsenin adini karalamiyorum siz yanlis anlamissiniz boyle birsey olabilirmi diye sordum sadece kendime. Birde yani artik oyle seyler yasaniyorki gunumuzde bunlari dusunmemek mumkun degil. Tabikide hakimlik en saygin meslektir benim buna itirazim yokki.
tamam işte adamın umrunda değilse zaten aldırış etmeden istediğini yapacaktır,gezecektir,tozacaktır...
siyasete bakmayın siz,en çok denetlenen kurum yargıdır,içiniz rahat olsun,haklı iseniz davanızı kazanırsınız merak etmeyin.
Arkadasim birak artik eski esinin facebook yada baska sayfalarda yazdiklarini takip etmeyi... Ne gerek var ki buna?
Insallah cnm umarim hersey benim lehime olur cunku kusurlu olmadigimi biliyorum.
utandım şimdi
Allah Allah cunku bu sadakatsizlik maadesi var yani evlilik hukuken son bulmadikca sadakat yukumlulugu devam eder heleki dosya halen yargitayin elindeyse. Benim avukatim bu maadeyi dilekceme gecti yani. Acaba bu insan kilikli seytanlar hakimimi satin aliyor diye dusunuyorum bazen ??? Yani bir insan bu kadar rahat olmazki. Sonucta Allah korusun bunu ben yapmis olsam adim cikar dokuza inmez sekize tabiri caizse peki sen hangi yil bosandin ??? Cunku bosanma hukuku baya degisti.
Ben 2010 yılında bosandım
kadınlar ıcın durum her zaman baska canım
Bence düşünmemelisin neyi neden yapıyor diye.bırak ne hali varsa görsün.gül gibi karısı varken kendini böyle çocukca anlamsız ilişkilerin içinde bulmak istiyorsa bırak orda boğulsun ve ne hali varsa görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?