Boşanma aşamasında ölen eş ve vicdan azabım

Konu başlığını okuyunca eski eş kişisine karşı vicdan azabı duydunuz sanmıştım 'seni darbetmeden önce dusunseydi' yazacaktım. Ama olay başkaymis
Ölen eş ölmüş gitmiş. Anası da kına yaksın, bir ömür bu pişmanlıkla.
Öldüren adam için de ne desem bilemiyorum. Ama silahla adam öldürmek anlık bir şey değil. Bir sürü şey birikmiş ve adam o silahı almış, içine kurşunu almis , planlamış ve öldürmüş. Yani bu bir seçimdir. O yüzden üzülme lütfen.

Asla kabahatli değilsiniz. Pislik eşiniz sizin ve komşunun imtihanı olmuş. Profesyonel destek alın. Inancınız neyse ona uygun şekilde dualar edin. Ya da meditasyon filan...
Okadar zor durumki kendi yasadiklarimi unuttum inanki sürekli amca aklımda ve ben eş ölene kadar bu derece amcayi rahatsız ettiğini bilmiyordum adam mahalleye tek kelime etmemiş ne kadar iyi olduğu ordan belli

Okadar zor durumki kendi yasadiklarimi unuttum inanki sürekli amca aklımda ve ben eş ölene kadar bu derece amcayi rahatsız ettiğini bilmiyordum adam mahalleye tek kelime etmemiş ne kadar iyi olduğu ordan belli
SIz de gidip adam lehine sahitlik edin bari tahrik indirimi alsin

Zaten gelin nefretinden annesi daha çok oğlunu doldurdu aslında o amca değil hırsları ile doldular eşi kaynana kayınpeder koydular toprağa

İnşallah benimkine de nasip olur. İnşallah öldüren adamı da nefsi müdafaa olarak yargılarlar eski eş kişisi uslu durmamış.
Çok kişi beğenmedim atmış ama benim kuzenimin de var bir şerefsiz başında. Durup durup 'kursun dediğin x lira - benim 4x liram da mı yok' diye kadını ve çocukları öldürme tehditinde bulunuyor. O adam için de biz hep aynı dileklerde bulunuyoruz, 'bir deliye catmadi mi bunca sene öldürmedi şunu' diyoruz . seni ve tüm sulaleni tehdit eden pisliğin tekinden kurtulamamak çok iğrenç bir sey

Kamera kayıtları varmış adasına vurmasi falan adam son ana kadar yapma demiş ama durmamış ki sonuna kadar yanındayım bende şahitlik yapicam umarım ceza almaz alırsa çok üzülürüm
Koluna bacağına sıksaydı en azından , nasıl öldürdü .hemen hastaneye götürürdü filan , nasıl ödü kavga esnası da yanlışlıkla patlasa silah anlarımda .doğrudan kafasına yada bedenine sıkmassın yani , ayağına sıksa yaşaryine. Kokutma amaçlı hayaya ateş etse yada silahi uzaktan gösterse ne bileyim . Tabi o anı bilmiyorum . sizin suçunuz yok ama umarım fazla ceza almaz .

Komsunuz evlimiydi? cocuklari falan onlarda mahvolmustur. Çok üzücü bir durum. Bu tarz olaylara bu yüzden insanlar dur diyemez oldu başına bela açmaktan korktuklari için. Ne hale geldi dünya
Evli olmazmı tam yaşını bilemiyorum ama torunları bile varmış kendi halinde bı insanmış

Eşimi tanıyan herkez bir gün bunu öldürecekler ama bizim elimizden olmaz inşallah derdi bende aynı sekilde derdim hatta ona bile demiştim sen bu öfken yüzünden gireceksin mezara derdim

Evli olmazmı tam yaşını bilemiyorum ama torunları bile varmış kendi halinde bı insanmış
Yazık valla yaa. Cok kötü olmuş. Kader demekten başka çare yok. Ben gercekten hepinize çok üzüldüm. Esinize de komşuya da size de kayinvalidenizde layığını bulsun en kısa zamanda.

of Yarabbim ne kadar uzucu ve gereksiz olaylar yasanıyor su dünyada ..
keske amca polis cagirsaymis hemen.. Allah rahmet eylesin ... duyarli ve iyi bir insanmış...
dun bir video gordum, kadina saplantılı bir adam kadinin aracından iceri daliyor. artık icerde ne yaşanıyorsa kadin oracıkta can veriyor.. olay yasanirken de gelen gecen sadece bakıyor. sizdeki ve kadir sekerdeki durum yaşanmasın diye kimse artık karışmak istemiyor boyle olaylara ..

Adam eş gitmeyince eve gidiyo bu kez eş evi taslayinca silahını alıp gelip sikmiz hedef almamıs aslında rasgele sıkınca 3 kursunda kafaya göğüse gelmiş

Evet beğenmediler ama ben canımı o insan dışı vardığın ellerinden zor kurtardım beni öldürmekle tehdit edip sülalemi taramaktan bahseden adama başka ne diyebilirim ki kaldı ki 2 gün önce bile evimizi basıp yine hepimizi öldürmekle tehdit etti... Keşke hepsi eceliyle ölse de kimsenin günahına girmeseler. Beni de bilenler biliyor hastalığı zamanında deli gibi dualar ettim yaşasın diye ne kadar sevdiğimi ne zorluklar çektiğimi ben biliyorum kimseye sevimli gözükmek için duygularımı inkar edemem isteyen kınayabilir

Ben darp edilirken beni herkez camdan izledi kimse sesime kosmadi bir bu amca geldi ama diyorum keşke oda gelmeseymis ben sebep oldum

Asla sessiz kalmam o amcanın kapısında yatsam hakkını ödeyemem bundan sonra o ve onun ailesi benim tek önceliğim hepsini aradım görüştüm ev ayarladim buraya gelin dedim ama amcan evinden çıkmadı bizde çıkamayız dediler

Boşanma aşamasındaki bir çok kadının hayalini yaşıyorsun arkadaşım.
Allah rahmet eylesin.
Şahitlik yapacakmışsın zaten elinden gelen de o.b

Boşanma aşamasındaki bir çok kadının hayalini yaşıyorsun arkadaşım.
Allah rahmet eylesin.
Şahitlik yapacakmışsın zaten elinden gelen de o.
Benim tek hayalim anlaşmalı bosanabilmekti ama karşı taraf sırf düğün takısı derdine düştüler vermezsen anlaşmalı boşanma yok dediler bende inat ettim vermedim asla aklıma gelmezdi bu olayın yaşanacağı

Herkes kendi yaşadığını biliyor güzel kardeşim. İnşallah en kısa sürede kurtulursunuz.
Belasını bulsun bir şekilde ,
Polise şikayet etiniz mi? uzaklaştırma verir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…