- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.597
- 248
- Konu Sahibi Huzurluyummmm
-
Ne diyorsunuz? Ne anlatmaya çalıştınız? Hiçbir şey anlamadım.Merhaba
Kendinizle çelişmeyin
Sorunuz zor
Acınız katı
Egonuzdan çıkın. Ruhunuzu dinleyin.
Şahitlik Tanrı katında olur
Ölene mi öldürene mi şahit olacaksınız.
Ölene mi - öldürene mi karşı vicdan azabı duyuyorsunuz.
Herkesin Tanrı katında hesabı başka başka.
Bildiğiniz yanıldığınıza yetmez belki
Öyle mi
Önce ölene hakkınızı helal edin. O sizin bu hayat yolunda ilerlemeniz için görevini yaptı. Ha “helal etmek mi ne saçma? “ derseniz daha çok kapılarda darp edilme ihtimaliyle yaşamak yorucu olabilir.
Konu sizinle alakalı değil. Kininiz ateş olmuş. Düğünde beyaz giyenler gibi rol çalmak neden ?
Durundaha sınanmayın.
Kolaylıkla
Sevgiler
1 hafta oldu öleli ama sanki hala yaşıyor geliyo bana okadar kötü birisiydi okadar canımı yaktiki o hiç ölmez gibi gelirdi içimdeki sesi susturabilsem keşkeO da onun sınavı, bilemezsiniz.
Bir insanın silahı varsa mutlaka bir gün patlar.
Hakkında olumlu tanıklık edebilirsiniz lakin bunların hiçbiri onu haklı çıkarmaz.
Kimseyi kınamıyorum, katil olmak 1 dakikalık olay ve hepimizde bu potansiyel var.
Gerekli şartlar oluştuğunda göz kırpmadan adam öldürebiliriz daima buna inanırım ama o şartlardan da mümkün mertebe uzak durmak ve yargının işini tam yapması gerek.
Siz çok şükür kurtuldunuz, başkasının sınavını vermeye çalışmayın, o onun hesabı.
Bizim ülkede hepimiz şans eseri yaşıyoruz. Ortalık sabıkalı, psikopat kaynıyor. Eski eşiniz madde kullanıyor muydu?Malesefki ilk sorulan uzaklaştırma aldinmi oluyor e bu amca almista ne olmuş o oldurmese belkide amca ölecekti uzaklaştırma aslında bana elini kolunu sallayarak yakınlaştırma izni bence ailesi bu piskopati tedavi ettirmiş ben dahil kaç kişinin canını yaktı
Çok acı bir olay, yaşadıklarınız bir kenara can gitmiş trajedi bu.1 hafta oldu öleli ama sanki hala yaşıyor geliyo bana okadar kötü birisiydi okadar canımı yaktiki o hiç ölmez gibi gelirdi içimdeki sesi susturabilsem keşke
Ben anlamadığım gibi bir de hafif korktum gece gece. :)Ne diyorsunuz? Ne anlatmaya çalıştınız? Hiçbir şey anlamadım.
Lütfen biraz açar mısınızBen anlamadığım gibi bir de hafif korktum gece gece. :)
Yazdıklarınız ürpetti beni, ayinde gibi hissettim kendimi. Doğru benzetme mi oldu bilemiyorum ama.Lütfen biraz açar mısınız
Güzel kardeşimYazdıklarınız ürpetti beni, ayinde gibi hissettim kendimi. Doğru benzetme mi oldu bilemiyorum ama.
Yani size ne söylesem bilemedim. Yok egonuzdan çıkın yok ölene hakkınızı helal edin yok durun daha sınanmayın.Merhaba
Kendinizle çelişmeyin
Sorunuz zor
Acınız katı
Egonuzdan çıkın. Ruhunuzu dinleyin.
Şahitlik Tanrı katında olur
Ölene mi öldürene mi şahit olacaksınız.
Ölene mi - öldürene mi karşı vicdan azabı duyuyorsunuz.
Herkesin Tanrı katında hesabı başka başka.
Bildiğiniz yanıldığınıza yetmez belki
Öyle mi
Önce ölene hakkınızı helal edin. O sizin bu hayat yolunda ilerlemeniz için görevini yaptı. Ha “helal etmek mi ne saçma? “ derseniz daha çok kapılarda darp edilme ihtimaliyle yaşamak yorucu olabilir.
Konu sizinle alakalı değil. Kininiz ateş olmuş. Düğünde beyaz giyenler gibi rol çalmak neden ?
Durundaha sınanmayın.
Kolaylıkla
Sevgiler
Abla bir de anlatabilsen ne demek istediğini. Sonuna balon falan bırakmalar, ilginçsiniz...Güzel kardeşim
2 yıl olmuş geçmiş çok uzun süre
İş senden çıkmış
Mesela sonsuz ihtimaller evreni ya burası boşver ayini 4 kitapta böyle der ya mesela aynı kadını sevdiler o yüzden öldürdü deseler sana sen şahitlik yaptıktan
Düşünebiliyor musun vicdan hesabını
Kendini yersin
Senlik bir durum yok
Rol çalma
Çekil
Kulaktan kulağa oynama
Hatırla çocukken hep aldatırdı bizi
Kinini kendi içinde çöz diyorum
Umarım kalbine ulaşırım.
Arkadaş korktum dedikten sonra uyelik iptali yapmisBen anlamadığım gibi bir de hafif korktum gece gece. :)
Adam adına şahitlik edin2022 yılında eşim ve annesi tarafından darp edildim ve ailemin evine geldim.hemen boşanma davası açtım hala devam ediyordu ediyorda taki bir hafta önce aldığım bir habere kadar.
eşim komşusu ile tartışmış ve komşusu eşimi silahla vurmuş eşim olay yerinde hemen ölmüş.
2022 yılında eşim ve annesi beni evde başlayıp sokağa kadar darp ederlerken eşimi vuran o komşu beni onların elinden kurtarmış hatta darp davamda şahitlik yapmıştı.
o günden itibaren o komşuyu takıntı haline getirmiş heryerde asılsız şikayetler etmiş komşuyu canından bezdirmis en son komşu evinin bahçesindeyken arkadan gelip kafasına sopa ile vurmuş komşu defalarca eşimi gitmesi için uyarsada eşim komşuya saldırmaya devam etmiş en sonunda komşuda vurup öldürmüş.
içimdeki vicdan azabı bitmiyor önce o komşu benim hayatımı kurtardı şimdide benden sebep katil oldu okadar üzgünüm ki 1 haftadır kafayı yicem uyku yok düzenli yemek yok aklima geldikçe vicdan yapıyorum adamın hayatı benim yüzünden mahvoldu.
ölen eşe gelirsek böylesi bı sonu yine istemezdim ama en sonunda beni koyamadığı toprağa kendi girdi girerkende ardinda bir adamın hayatını mahvetti de gitti.benim çocuğum yok 2022 yılından itibaren eşin yaşadığı şehre hiç gitmedim benim bu vicdan azabım nasi biter mahvoldum.
Tam olarak nerde olmus olay? Eğer adamın sahsına ait bi yere izinsiz girerek yaptıysa özel mülke izinsiz girme, yaralama, tehdit, cana kast gibi durumlardan dolayı hafifletici sebepler sunulabilinir ama maalesef ölümle sonuçlanan bir durum olduğu icin adamın ne kadar haklı sebebi olursa olsun illaki içerde yatar. Karşı taraf biz şikayetçi değiliz, kan paramızı aldık iş çözüldü dese bile olay kamu davasına dönüşür. Ölen kişi ona silah çekmiş olsaydı adam da o silahı elinden almaya çalışırken fln vurmuş olsaydı o zaman nefsi müdahaleye girebilirdi ama bu şekilde nefsi müdahaleye de gireceğini pek sanmıyorum.Kamera kayıtları varmış adasına vurmasi falan adam son ana kadar yapma demiş ama durmamış ki sonuna kadar yanındayım bende şahitlik yapicam umarım ceza almaz alırsa çok üzülürüm
2 mesajınız da birbirinden beter. Umarım size ilerde herhangi bir konuda kimse yardımcı olmaz. Belli ki sonrasında o onun kararı deyip sıyrılıvericeksiniz.Güzel kardeşim
2 yıl olmuş geçmiş çok uzun süre
İş senden çıkmış
Mesela sonsuz ihtimaller evreni ya burası boşver ayini 4 kitapta böyle der ya mesela aynı kadını sevdiler o yüzden öldürdü deseler sana sen şahitlik yaptıktan
Düşünebiliyor musun vicdan hesabını
Kendini yersin
Senlik bir durum yok
Rol çalma
Çekil
Kulaktan kulağa oynama
Hatırla çocukken hep aldatırdı bizi
Kinini kendi içinde çöz diyorum
Umarım kalbine ulaşırım.
Bu mesaja niye beğenmedim verilmiş anlamıyorum. Nasıl bir çaresizlik içindeyseniz ölmesini diliyorsunuz. Sizi öldüreceğine kendisi ölsün evet. Kolaylıkla kurtulmanızı diliyorum.İnşallah benimkine de nasip olur. İnşallah öldüren adamı da nefsi müdafaa olarak yargılarlar eski eş kişisi uslu durmamış.
Burda tam olarak ne demek istediniz? Konuyla ilgili sınanmasının ne şekilde bitecek olduğu yönündeki kanaatine nasıl vardınız? Belki asıl olay, bu örgüde nasıl bir rol üstlenmeyi seçeceğiyle ilgilidir. Belki de tepkisiz kalmaması gerekiyordur bunu kim nasıl bilebilir ki? Hatta belki de siz şuan bu mesajınızla konu sahibine yanlış yönlendirmelerde bulunarak kendiniz için başka bir sınanma kapısı aralıyorsunuzdur.Konu sizinle alakalı değil. Kininiz ateş olmuş. Düğünde beyaz giyenler gibi rol çalmak neden ?
Durundaha sınanmayın.
Zaten gelin nefretinden annesi daha çok oğlunu doldurdu aslında o amca değil hırsları ile doldular eşi kaynana kayınpeder koydular toprağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?