Bosanma asamasinda olup barisanlar var mi?

Ayrılık sebebin her neyse onlari gozden geçir. Her evlilikte tartismalar oluyor. Fiziksel psikolojik bir siddet yoksa ve zamaninin cogunda mutluysan bir sans daha ver. Bundan sonraki hayatinda da sorunlar olacak. Yani sorunlar hayatimizin bir parcasi. Onemli olan güçlü olup onlarin ustesinden gelmek. Küçük seylerlenyuvani dagitma. Ama baktin cok mutsuzsun ve katlanamiyorsun degil yolundan donmek ardina bile bakma. Ardina bakarsan yine bisey degismez mutsuz olursun

Gözlerinin icine baka baka ayrılmak istiyorum İstemiyorum seni diyen adam Senı sevmiyorum demek istiyor aslında üzgünüm ama öyle hamlesin dimi Esin cocugun icin bile sana dönmesi lazım son bir şans vermesi gerek evlilige ortada hic bir sepep te yok İnadından yapıyor

Hamile değilim ben çocuğumuzda yok Allah herşeyin hayırlısını yaşatsın dönmesi Hayırlı olucaksa dönsün yoksa ikimizinde yolu açık olsun

Maalesef öyle bu sefer istemeyen ben oldum düsüncem bu yönde
Önce ki konularınıda hatırlıyorum.Eşiniz durup dururken boşanmak istemişti.Bir çok üye biriyle birlikte olduğunu söylemişti.Bende öyle düşünüyordum bence eşiniz o kişiden ümidi kesti size dönmek istiyor.Eğer böyle bir şey yoksa bile durup dururken boşanmak isteyecek kadar dengesiz bir insanla ömür geçmez bence

Ergenler evlenmesin ya

Yok gecmezmis zaten bunun icin burda fikir almak istedim bosanma asamasinda olup barisanlar var mi diye ama sagolsunlar bir kac kisi yardimci oldular onun haricinde hepsi alaya aldilar

Kesin kararim net artik bu adamla bu sekilde ben mutlu olamayacagim oldugu gibi zaten kabul edemem kendisini zaten degistiremem insanlar 7sinde neyse 70sinde odur diye düsünüyorum umarim bundan sonra kararimda hayirlisi neyse o olsun zaten davami actim bir de beni kiskirtiyor hadi bakalim ben senden bosanmayacagim ne yapabilirsin dedi

Avukatımın şu cümlesini yazıyorum hemen: biz çok gördük öyle boşanmam diyenleri. Boşanma davası açıp da boşanmayan görmedik henüz. (vazgeçenler hariç tabi)

İstediği kadar diretsin, çekişmeli dava ile bile maksimum 3 4 sene direnir. Boşanma aşamasına gelene kadar akılları yok bu erkek milletinin.

Kendine sor, yarın bir gün çoluk çocuk olunca ne olacak? Ben ömür boyu bu adamla olsam ne olur? Diye. Al eline kağıdı tane tane artı ve eksileri yaz. Ama dürüst ol kendine. Sonra duruma göre ya kararından dönme, denenmişi deneme ya da bir aile terapistiyle çözmeye çalışıp devam et.

Ama bana zorluk yasatti anlasmali bosanalim diye anlastik beni 2 ay engelledi ailesinden haberlesiyorduk ne olcak falan gibisinden derken artik baydi kendisiyle ulasamiyorsam niye anlasmali bosanalim ki dedim zaten zorluk sürecimi gecirirken yanimda olmadi hic bir zaman, ne güzel kararimi verdikten sonra kimseyi dinlemedim benim icin dogru olan neyse onu yaptim avukata gittim danistim böyle böyle anlasmali bosanma istedi esim falan anlattim ama kendisiyle ulasamiyorum her yerden engellemisti o zaman cekismeli dava olcak hakkini alacaksin magdur olan sensin niye davayi acmiyorsun biz acarsak 1 0 önde baslariz dedi ama noldu? Adam pismanmis yani beni özledigi farketmis? Artilari eskileri yazamayacagim galiba esimden sogudum ona karsi bi hissizlesmem olustu birsey hissedemiyorum olanlari kabullendim istesem de aglayamiyorum yani öyle bir haldeyim. Yine telefon numarami degistirdim sosyal medyayi kapattim kimseyle konusmak istemiyorum nede esimle nede esimin ailesiyle bile konusmak istemiyorum. Zor günlerimi gecirirken benim yanimda olmayan adami ne yapayim bu saatten sonra? Diye düsünüp öyle tamamen bitirme karari aldim. Bu konuyu acarken düsünüyordum sans versem mi vermesem mi diye Bide kendime baktim esime karsi güvenim kalmadigi icin bir ömür boyu süphe icinde yasayamam . güvenmeden affetseydim ben süphe yasarken kendimi yavas yavas öldürürdüm bosuna stres yapmaktan. Esimin zaten dengesizligi vardi o bir türlü düzeltemedi düzeltecegi de zannetmiyorum

Kararlı kadınları severim. Kararını vermişsin. Dönme.
Karşı taraf sana blöf yapmış bence ilk dönem, ondan uzatmış. Senin restine rest yapman da vatandaşta bir tutuşmaya neden olmuş.
Davayı geri çeker de barışırsan, şu anki bütün gerekçelerinden vazgeçtiğin anlamına geliyor. Yine aynı sebepten dava açamazsın diye biliyorum. Vazgeçme o yüzden.
Davayı ilk açan daha avantajlı konusu da tarafların kusur ispatı ile ilgili. Yani karşı taraf tam kusurluyken sana dava açmış olsaydı da sen kazanırdın. Önemli olan gerekçeleri ispat etmek.
Barışma.
Boşluğa düşüyor insan ilk dönem, ben de ilk dönem bir damla ağlamadım hatta kurtuldum diye güller açıyordum. Daha sonra az biraz kendime ağladım, neden bunları yaşadım diye geçti. Bir ara kendimi sorguladım ben nasıl böyle bir tiple evlendim diye o da geçti.
Hayatıma bakıyorum.

İnan bana dengesiz insanla ömür geçmez, sağı solu belli değil. Her an tetikte yaşanmıyor. Bilirim.

Onlarin planlari farkliymis zaten amaclari beni burundan fitil fitil getirtmekti zaten bütün delilleri topladim. O kadar alttan aldim yuvam yikilmasin diye bu saatten sonra gercekten umrumda degil cok agladim 2 ay durmadan sonra nasil olduysa düsünmeye basladim ve kendiligimden karari vermemle buldum. Bazen insan bosluga düsebiliyor bunu normal karsiliyorum. Dengesiz insanla ömür gecmez dedigin gibi esim yüzünden son 8 ayda psikolojim bozuldu. Tedaviye basladim bu yüzden 2 haftada bir kez psikologa gidip geliyorum. Ara sira depresyona girip cikiyorum benim toparlanmam 1 yili buluyor. Bosandiktan sonra her hangi bi degisiklik yaptiniz mi? Aile evine geri mi döndün? Veya kendi eve mi ciktin? Nasil oldu anlatabilir misin?

Boşanma davam hala sürüyor. Çekişmeli benimki. Ve hikayem çoook uzun.
Karakter sorunu olan bir yaratıkla evliydim. Psikolog yardımı alıyorum ben de. İntiharımı adım adım planlamıştım bir dönem. Ne günlermiş. Kabus gibi.
Ailesi ve kendisi sorunlu insanlardı, bir anda kıyafetlerimi dahi alamadan çıkmak zorunda kaldım o evden.
Ailemin yanındayım. İkinci üniversitemi okuyorum. İş arıyorum ama malum dönem bulamıyorum. Yine de iyi ki çıkmışım o cehennem çukurundan.
Hiç ama hiç pişman değilim.

Ne kadar oldu bosanma süreci? Benimkide cekismeli anlasamadik. Valla ben bir kac kiyafet alip öyle terk ettim dünyanin öbür ucundan türkiyeye tek basima geldim. Allah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun bu süreci atlattik mi daha iyi olacaz da ama zaman iste

Onlar genelde şöyle istiyor, sövsün, kızsın, incitsin hatta evden kovsun, ya da bu evlilik bitti artık vs desin ama siz orada kalmaya devam edin. Çünkü bu laflara rağmen orda kalmaya devam ederseniz beyefendi gücüne güç katacak, sizin gidecek bir yeriniz olmadığını, onunla yaşamaktan başka çareniz olmadığını düşünecek ve konforuna konfor katacak.
Eğer ki gururlu normal bir insan gibi davranıp bu durumda evden giderseniz de sizi yuvayı yıkmakla suçlayacak, çevreye sütten çıkmış ak kaşık ve iyi bir koca izlenimi oluşturabilmek için...

Çok iyi yapmışsınız davayı açmakla. Hayatınızı sabote ediyor bu adam.
Benzer şeyleri yaşadım, neler neler yaptı ve ben hesap sorunca boşanıyoruz diye ayağa kalktı hep suçunu bastırmak için. Hatta “şuan avukatın yanındayım protokol yazıyoruz” diye yalan söylemişliği de var kaç kere. Ben hep çözüm yolu bulmaya çalıştım, fevri davranma böyle olmaz, evlilikte boşanma lafı ağza sakız edilmez vs vs... ama hiç itiraz etmedim sonunda, tamam dedim çünkü limitim dolmuştu. Ama ne dava açmış ne bişey... birkaç ay geçti bir ara barışır gibi olduk sonra tekrar bir pisliğini gördüm ve gidip davayı açtım. Şimdi sürünüyor boşanmayacağım diye, max 3-4 sene uzatabilirsin ama ben artık senin karın değilim sadece prosedür uzuyor dedim.

Elbette pes edecek bir gün ama ben zehirden kurtuldum. Sürekli telefonunu kontrol etmek istediğim biri yok hayatımda, arama geçmişini kurcaladığım biri yok, kabahatini yüzüne vurunca küsüp 10 gün salonda yatan biri yok, sakince hesap sorduğumda masaları sandalyeleri yumruklayan kumandayı fırlatan biri yok...

Üzmeyin kendinizi, o yokmuş gibi yaşamaya başlayın şimdiden. Fazla dialog kurmayın. Bu aşamaya bir kere gelince bir daha hiçbir şey düzelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…