- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi Tarcinli12
-
Ayrılık sebebin her neyse onlari gozden geçir. Her evlilikte tartismalar oluyor. Fiziksel psikolojik bir siddet yoksa ve zamaninin cogunda mutluysan bir sans daha ver. Bundan sonraki hayatinda da sorunlar olacak. Yani sorunlar hayatimizin bir parcasi. Onemli olan güçlü olup onlarin ustesinden gelmek. Küçük seylerlenyuvani dagitma. Ama baktin cok mutsuzsun ve katlanamiyorsun degil yolundan donmek ardina bile bakma. Ardina bakarsan yine bisey degismez mutsuz olursunSorum yukarda acikliyor, bosanma asamasinda olup birlesenler var mi? Baktim esim bosanma dava acmaya niyeti yok artik dayanamadim bosanma davasi actim. O kadar inat ki bitti artik istemiyorum kesinlikle pisman olmayacagim gibisinden büyük konusuyor. Ve duydum ki beni soruyormus napiyormusum falan kaynanamin Instagramdan beni takip ediyor sürekli ve kaynanam instagram kullanmayi bilmez bile. Whatsapptan engeli kaldirdi anladim zaten blöf yaptigi selam nasilsin bana adresin lazim esyalarini yollaycam evine dedi bende cevap vermedim engelledim bundan sonra avukatimla konusur artik. O kadar gururlu davraniyor ki anlatamam bile. Neyse etrafimdakiler siz barisirsiniz bundan eminim hissediyorum cevremdekiler bosanma asamasinda olup barisanlar var diyorlar Hayir istemiyorum pisman falan olsa dahi istemiyorum barissam bile hayatim boyunca süphe icinde yasayip yavas yavas kendimi öldürmektense böyle daha iyiyim sevsem bile istemiyorum sonucta ortada güvenim kalmadi bitti artik diyorum. Bitti dedigim sey kafamda bitirdim ama kalbim bitiremiyor o da zamanla kabullencek unuturum zaten. Esimi zaten biliyorum pisman olacagi huyu bu taniyorum 13 yasimdan beridir. Zaten esyalarimi toplarken o gece cok agladi bana göstermedi gözlerdeki siskinligi gördüm aglamaktan sismisti. Simdide bana kiziyor niye evden gitmisim falan diye bitti dedigin icin gittim zaten daha ne yapayim ki? Engelledigim icin kafam rahat ama bir seyi rahat edemiyorum ben kaynanami takipten cikardim ama halen beni takip ediyor engellesem mi bu durum kafami karismasina neden oluyor? Ve Bu durumda bosanma asamasinda olup barisanlara soruyorum pisman misiniz? Veya mutlu musunuz? Ne kadar sürecte ayri kalip baristiniz? Bunlar benim icin önemli.. erkek yani farkina varip daha cok deger veriyor mu yoksa yine ayni oldugunuz yerden devam mi?
Gözlerinin icine baka baka ayrılmak istiyorum İstemiyorum seni diyen adam Senı sevmiyorum demek istiyor aslında üzgünüm ama öyle hamlesin dimi Esin cocugun icin bile sana dönmesi lazım son bir şans vermesi gerek evlilige ortada hic bir sepep te yok İnadından yapıyorYazamam ben vazgeçsin diye çok uğraştım gözlerimin içine baka baka ayrılmak istiyorum istemiyorum seni dedi dönmez ki dönse şimdiye kadar gelirdi kaç ay oldu hiç merak etmiyor mu hiç aklına gelmiyor muyum merak ediyorum
Hamile değilim ben çocuğumuzda yok Allah herşeyin hayırlısını yaşatsın dönmesi Hayırlı olucaksa dönsün yoksa ikimizinde yolu açık olsunGözlerinin icine baka baka ayrılmak istiyorum İstemiyorum seni diyen adam Senı sevmiyorum demek istiyor aslında üzgünüm ama öyle hamlesin dimi Esin cocugun icin bile sana dönmesi lazım son bir şans vermesi gerek evlilige ortada hic bir sepep te yok İnadından yapıyor
Hayırlısı tabi Rabbım hayırlısını nasip etsinHamile değilim ben çocuğumuzda yok Allah herşeyin hayırlısını yaşatsın dönmesi Hayırlı olucaksa dönsün yoksa ikimizinde yolu açık olsun
Önce ki konularınıda hatırlıyorum.Eşiniz durup dururken boşanmak istemişti.Bir çok üye biriyle birlikte olduğunu söylemişti.Bende öyle düşünüyordum bence eşiniz o kişiden ümidi kesti size dönmek istiyor.Eğer böyle bir şey yoksa bile durup dururken boşanmak isteyecek kadar dengesiz bir insanla ömür geçmez benceMaalesef öylebu sefer istemeyen ben oldum düsüncem bu yönde
Ergenler evlenmesin yaAslinda büyük sebep yok inatla tartistik esimin ikinci ise girmesiyle iletisim kopuklugu oldu aramizda, araya sogukluk girdi o sogudu bende sogudum. Böyle böyle bosanmaya kadar gittik baktik olmuyor gibi kafasindaydik. Anlasmali bosanacaktik baktim haber yok 2 aydir en sonda ben actim davayi sözde hepsini o karsilaycakti ne oldu da erteledi? Bosanma konusunda bahane edip ertelemeye calisiyordu. Esimin engeli kaldircakmisim konusmak istiyormus benimle ancak ben engeli kaldirmadim bundan sonra bana sormak istedigi birsey varsa avukatimla konusur bosuna vekaliyetimi vermedim avukatima
Yok yok barismadim hamile de degilim ne kadar meraklisiniz iftira atmaya?Siz çoktan barışıp birde hamile kalmışsınızdır.
Öyle bi izlenim var konunuzda
Yok gecmezmis zaten bunun icin burda fikir almak istedim bosanma asamasinda olup barisanlar var mi diye ama sagolsunlar bir kac kisi yardimci oldular onun haricinde hepsi alaya aldilarÖnce ki konularınıda hatırlıyorum.Eşiniz durup dururken boşanmak istemişti.Bir çok üye biriyle birlikte olduğunu söylemişti.Bende öyle düşünüyordum bence eşiniz o kişiden ümidi kesti size dönmek istiyor.Eğer böyle bir şey yoksa bile durup dururken boşanmak isteyecek kadar dengesiz bir insanla ömür geçmez bence
Kesin kararim net artik bu adamla bu sekilde ben mutlu olamayacagim oldugu gibi zaten kabul edemem kendisini zaten degistiremem insanlar 7sinde neyse 70sinde odur diye düsünüyorum umarim bundan sonra kararimda hayirlisi neyse o olsun zaten davami actim bir de beni kiskirtiyor hadi bakalim ben senden bosanmayacagim ne yapabilirsin dediAyrılık sebebin her neyse onlari gozden geçir. Her evlilikte tartismalar oluyor. Fiziksel psikolojik bir siddet yoksa ve zamaninin cogunda mutluysan bir sans daha ver. Bundan sonraki hayatinda da sorunlar olacak. Yani sorunlar hayatimizin bir parcasi. Onemli olan güçlü olup onlarin ustesinden gelmek. Küçük seylerlenyuvani dagitma. Ama baktin cok mutsuzsun ve katlanamiyorsun degil yolundan donmek ardina bile bakma. Ardina bakarsan yine bisey degismez mutsuz olursun
Avukatımın şu cümlesini yazıyorum hemen: biz çok gördük öyle boşanmam diyenleri. Boşanma davası açıp da boşanmayan görmedik henüz. (vazgeçenler hariç tabi)Kesin kararim net artik bu adamla bu sekilde ben mutlu olamayacagim oldugu gibi zaten kabul edemem kendisini zaten degistiremem insanlar 7sinde neyse 70sinde odur diye düsünüyorum umarim bundan sonra kararimda hayirlisi neyse o olsun zaten davami actim bir de beni kiskirtiyor hadi bakalim ben senden bosanmayacagim ne yapabilirsin dedi
hayırlısı olsunYok gecmezmis zaten bunun icin burda fikir almak istedim bosanma asamasinda olup barisanlar var mi diye ama sagolsunlar bir kac kisi yardimci oldular onun haricinde hepsi alaya aldilar
Ama bana zorluk yasatti anlasmali bosanalim diye anlastik beni 2 ay engelledi ailesinden haberlesiyorduk ne olcak falan gibisinden derken artik baydi kendisiyle ulasamiyorsam niye anlasmali bosanalim ki dedim zaten zorluk sürecimi gecirirken yanimda olmadi hic bir zaman, ne güzel kararimi verdikten sonra kimseyi dinlemedim benim icin dogru olan neyse onu yaptim avukata gittim danistim böyle böyle anlasmali bosanma istedi esim falan anlattim ama kendisiyle ulasamiyorum her yerden engellemisti o zaman cekismeli dava olcak hakkini alacaksin magdur olan sensin niye davayi acmiyorsun biz acarsak 1 0 önde baslariz dedi ama noldu? Adam pismanmis yani beni özledigi farketmis? Artilari eskileri yazamayacagim galiba esimden sogudum ona karsi bi hissizlesmem olustu birsey hissedemiyorum olanlari kabullendim istesem de aglayamiyorum yani öyle bir haldeyim. Yine telefon numarami degistirdim sosyal medyayi kapattim kimseyle konusmak istemiyorum nede esimle nede esimin ailesiyle bile konusmak istemiyorum. Zor günlerimi gecirirken benim yanimda olmayan adami ne yapayim bu saatten sonra? Diye düsünüp öyle tamamen bitirme karari aldim. Bu konuyu acarken düsünüyordum sans versem mi vermesem mi diye Bide kendime baktim esime karsi güvenim kalmadigi icin bir ömür boyu süphe icinde yasayamam . güvenmeden affetseydim ben süphe yasarken kendimi yavas yavas öldürürdüm bosuna stres yapmaktan. Esimin zaten dengesizligi vardi o bir türlü düzeltemedi düzeltecegi de zannetmiyorumAvukatımın şu cümlesini yazıyorum hemen: biz çok gördük öyle boşanmam diyenleri. Boşanma davası açıp da boşanmayan görmedik henüz. (vazgeçenler hariç tabi)
İstediği kadar diretsin, çekişmeli dava ile bile maksimum 3 4 sene direnir. Boşanma aşamasına gelene kadar akılları yok bu erkek milletinin.
Kendine sor, yarın bir gün çoluk çocuk olunca ne olacak? Ben ömür boyu bu adamla olsam ne olur? Diye. Al eline kağıdı tane tane artı ve eksileri yaz. Ama dürüst ol kendine. Sonra duruma göre ya kararından dönme, denenmişi deneme ya da bir aile terapistiyle çözmeye çalışıp devam et.
Kararlı kadınları severim. Kararını vermişsin. Dönme.Ama bana zorluk yasatti anlasmali bosanalim diye anlastik beni 2 ay engelledi ailesinden haberlesiyorduk ne olcak falan gibisinden derken artik baydi kendisiyle ulasamiyorsam niye anlasmali bosanalim ki dedim zaten zorluk sürecimi gecirirken yanimda olmadi hic bir zaman, ne güzel kararimi verdikten sonra kimseyi dinlemedim benim icin dogru olan neyse onu yaptim avukata gittim danistim böyle böyle anlasmali bosanma istedi esim falan anlattim ama kendisiyle ulasamiyorum her yerden engellemisti o zaman cekismeli dava olcak hakkini alacaksin magdur olan sensin niye davayi acmiyorsun biz acarsak 1 0 önde baslariz dedi ama noldu? Adam pismanmis yani beni özledigi farketmis? Artilari eskileri yazamayacagim galiba esimden sogudum ona karsi bi hissizlesmem olustu birsey hissedemiyorum olanlari kabullendim istesem de aglayamiyorum yani öyle bir haldeyim. Yine telefon numarami degistirdim sosyal medyayi kapattim kimseyle konusmak istemiyorum nede esimle nede esimin ailesiyle bile konusmak istemiyorum. Zor günlerimi gecirirken benim yanimda olmayan adami ne yapayim bu saatten sonra? Diye düsünüp öyle tamamen bitirme karari aldim. Bu konuyu acarken düsünüyordum sans versem mi vermesem mi diye Bide kendime baktim esime karsi güvenim kalmadigi icin bir ömür boyu süphe icinde yasayamam . güvenmeden affetseydim ben süphe yasarken kendimi yavas yavas öldürürdüm bosuna stres yapmaktan. Esimin zaten dengesizligi vardi o bir türlü düzeltemedi düzeltecegi de zannetmiyorum
Onlarin planlari farkliymis zaten amaclari beni burundan fitil fitil getirtmekti zaten bütün delilleri topladim. O kadar alttan aldim yuvam yikilmasin diye bu saatten sonra gercekten umrumda degil cok agladim 2 ay durmadan sonra nasil olduysa düsünmeye basladim ve kendiligimden karari vermemle buldum. Bazen insan bosluga düsebiliyor bunu normal karsiliyorum. Dengesiz insanla ömür gecmez dedigin gibi esim yüzünden son 8 ayda psikolojim bozuldu. Tedaviye basladim bu yüzden 2 haftada bir kez psikologa gidip geliyorum. Ara sira depresyona girip cikiyorum benim toparlanmam 1 yili buluyor. Bosandiktan sonra her hangi bi degisiklik yaptiniz mi? Aile evine geri mi döndün? Veya kendi eve mi ciktin? Nasil oldu anlatabilir misin?Kararlı kadınları severim. Kararını vermişsin. Dönme.
Karşı taraf sana blöf yapmış bence ilk dönem, ondan uzatmış. Senin restine rest yapman da vatandaşta bir tutuşmaya neden olmuş.
Davayı geri çeker de barışırsan, şu anki bütün gerekçelerinden vazgeçtiğin anlamına geliyor. Yine aynı sebepten dava açamazsın diye biliyorum. Vazgeçme o yüzden.
Davayı ilk açan daha avantajlı konusu da tarafların kusur ispatı ile ilgili. Yani karşı taraf tam kusurluyken sana dava açmış olsaydı da sen kazanırdın. Önemli olan gerekçeleri ispat etmek.
Barışma.
Boşluğa düşüyor insan ilk dönem, ben de ilk dönem bir damla ağlamadım hatta kurtuldum diye güller açıyordum. Daha sonra az biraz kendime ağladım, neden bunları yaşadım diye geçti. Bir ara kendimi sorguladım ben nasıl böyle bir tiple evlendim diye o da geçti.
Hayatıma bakıyorum.
İnan bana dengesiz insanla ömür geçmez, sağı solu belli değil. Her an tetikte yaşanmıyor. Bilirim.
Boşanma davam hala sürüyor. Çekişmeli benimki. Ve hikayem çoook uzun.Onlarin planlari farkliymis zaten amaclari beni burundan fitil fitil getirtmekti zaten bütün delilleri topladim. O kadar alttan aldim yuvam yikilmasin diye bu saatten sonra gercekten umrumda degil cok agladim 2 ay durmadan sonra nasil olduysa düsünmeye basladim ve kendiligimden karari vermemle buldum. Bazen insan bosluga düsebiliyor bunu normal karsiliyorum. Dengesiz insanla ömür gecmez dedigin gibi esim yüzünden son 8 ayda psikolojim bozuldu. Tedaviye basladim bu yüzden 2 haftada bir kez psikologa gidip geliyorum. Ara sira depresyona girip cikiyorum benim toparlanmam 1 yili buluyor. Bosandiktan sonra her hangi bi degisiklik yaptiniz mi? Aile evine geri mi döndün? Veya kendi eve mi ciktin? Nasil oldu anlatabilir misin?
Biz ona iftira demeyelimde genelleme diyelim zira iftira tam olarak böyle bişey değil..Yok yok barismadim hamile de degilim ne kadar meraklisiniz iftira atmaya?
Ne kadar oldu bosanma süreci? Benimkide cekismeliBoşanma davam hala sürüyor. Çekişmeli benimki. Ve hikayem çoook uzun.
Karakter sorunu olan bir yaratıkla evliydim. Psikolog yardımı alıyorum ben de. İntiharımı adım adım planlamıştım bir dönem. Ne günlermiş. Kabus gibi.
Ailesi ve kendisi sorunlu insanlardı, bir anda kıyafetlerimi dahi alamadan çıkmak zorunda kaldım o evden.
Ailemin yanındayım. İkinci üniversitemi okuyorum. İş arıyorum ama malum dönem bulamıyorum. Yine de iyi ki çıkmışım o cehennem çukurundan.
Hiç ama hiç pişman değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?