- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Tarcinli12
-
Bana göre ayılmamız İçin sebep yoktu her ailede olan küçük sorunlarımız vardı ama o bunları aşamayacağımızı mutlu olamayacağımızı düşünüyordu bitirmek istedi hala seviyorum tüm yaşattıklarına rağmen saçının teli özlenir mi özlüyorum o kadar seviyorum bazen öfkem ağır basıyor ama bazen özlemim ağır basıyorSizin ayrilik sebebinz neydi. Bukdr ozluyosunz seviyosnz hala
Simdi anladim ozlemenin sebebini. Hic bise yok ortada tabiki ozlersn. Bi anlik öfkeyle niyeki yaa . Bellimi olur belki doner geri. Yada sen yaz eger kotu bise gormediysenBana göre ayılmamız İçin sebep yoktu her ailede olan küçük sorunlarımız vardı ama o bunları aşamayacağımızı mutlu olamayacağımızı düşünüyordu bitirmek istedi hala seviyorum tüm yaşattıklarına rağmen saçının teli özlenir mi özlüyorum o kadar seviyorum bazen öfkem ağır basıyor ama bazen özlemim ağır basıyor
Yazamam ben vazgeçsin diye çok uğraştım gözlerimin içine baka baka ayrılmak istiyorum istemiyorum seni dedi dönmez ki dönse şimdiye kadar gelirdi kaç ay oldu hiç merak etmiyor mu hiç aklına gelmiyor muyum merak ediyorumSimdi anladim ozlemenin sebebini. Hic bise yok ortada tabiki ozlersn. Bi anlik öfkeyle niyeki yaa . Bellimi olur belki doner geri. Yada sen yaz eger kotu bise gormediysen
İnşallah sizde teşekkür ederimInsallah çok mutlu olun
cok garip degilmi ortada bise yokken bukdr umursamaz olusu. Birini buldumu hemen senden sonra . Belki gozu disardadir ondan umrunda degldir.Yazamam ben vazgeçsin diye çok uğraştım gözlerimin içine baka baka ayrılmak istiyorum istemiyorum seni dedi dönmez ki dönse şimdiye kadar gelirdi kaç ay oldu hiç merak etmiyor mu hiç aklına gelmiyor muyum merak ediyorum
Yo ailesi hep yanındaydı ayrılmasın diye çok uğraştı annesiyle geçen hafta görüştük bilmem belki vardır belki yoktur hayatında biricok garip degilmi ortada bise yokken bukdr umursamaz olusu. Birini buldumu hemen senden sonra . Belki gozu disardadir ondan umrunda degldir.
Ailesi hic aramadimi umursamadilarmi seni
Can cikarda huy degismez? O zaman affetmeyim en iyisi barisip cile cekecegime yoluma bakmak sanirim yalvarmaya basladi da insan bazen yumusuyor bu sözleri aklimdan cikarmayimCan cikarda huy cikmaz der atalarimiz.
Benimde 1. evliligimde bosandikdan hemen sonra yalvardi yakardi agladi . Tum aileme ayri ayri yalvardi . Degistim dedi affet dedi. baristim tekrar nikah kiydik. En fazla 1 ay surdu. Hersey eskisi gibiydi...
Inan o pismanlik hic biseye benzemiyo
Hersey bukdr guzelken anlamadim ya. Benimkiler ailecek kotu ailecek istemiyolar bana cok cektirdilerYo ailesi hep yanındaydı ayrılmasın diye çok uğraştı annesiyle geçen hafta görüştük bilmem belki vardır belki yoktur hayatında biri
Ya siz daha iyi bilirsinz ben ayrilin yada ayrilmayin demem. Size davranislari cok onemli. affedilmicek seyleri varsa affetmeyn. Bunu en iyi siz bilirsinz. Ben affetmistm ayni oldu. Ama herkesde oylemi olur bilmem.Can cikarda huy degismez? O zaman affetmeyim en iyisi barisip cile cekecegime yoluma bakmak sanirim yalvarmaya basladi da insan bazen yumusuyor bu sözleri aklimdan cikarmayim
Bilmiyorum hayırlısı bakalım hayat ne gösterecekHersey bukdr guzelken anlamadim ya. Benimkiler ailecek kotu ailecek istemiyolar bana cok cektirdiler
Dayanamasam da artik net bi sekilde yolumu cizdigimi söyledim benden ayrilmak isteyen kendisiydi, bir süreligine konusmayalim böyle daha iyiyim kafami karistirtma dedim. Simdi de kaynanam arayip duruyor ogluma bi sans ver diye. Whatsappi sildim telefonumu da ucak moduna alip wifiye öyle baglatip internete girebiliyorum. Esim gelecekmis buraya benimle son bir defa daha konusmak icin benim annemle konusmus. Dedigin gibi 7sinde neyse 70sinde o yani ben adami ömür boyu böyle cile cekemem seviyorum fakat zaten mutlu degildim son zamanlarda yurtdisinda kendi halimle hep mücadele ettim baktim kimse yanimda yoktu aklima gelince. Ara ara özlüyorum esimi aklima geldikce. Suan en iyisi kendimi düsünmek oldugu karar verdim. Psikolog tedavi aliyorum bu sürecteYa siz daha iyi bilirsinz ben ayrilin yada ayrilmayin demem. Size davranislari cok onemli. affedilmicek seyleri varsa affetmeyn. Bunu en iyi siz bilirsinz. Ben affetmistm ayni oldu. Ama herkesde oylemi olur bilmem.
Inan bi sen oyle dgilsn karsindaki yalvarinca dayanamiyo insan. Vicdanimiz var.
Ama dedigim gibi otur ice dusun, elle tutulur bi yani yoksabosver hic bulasma tekrardan
Sizin icin hayirlisi neyse o olsun arada üzülün ama mutlu olmayada bakin kimse icin üzülmeye degmiyor artikBilmiyorum hayırlısı bakalım hayat ne gösterecek
En iyisini yapmissin kafani dinle topla. Duzgun karar vermen icin acele etme. Otur dusun bu adami bi omur cekebilirmiym . Emin ol bise degismicek. Degisti diye sakin kabul etme. Ben cekerim diyosan kabul et.Dayanamasam da artik net bi sekilde yolumu cizdigimi söyledim benden ayrilmak isteyen kendisiydi, bir süreligine konusmayalim böyle daha iyiyim kafami karistirtma dedim. Simdi de kaynanam arayip duruyor ogluma bi sans ver diye. Whatsappi sildim telefonumu da ucak moduna alip wifiye öyle baglatip internete girebiliyorum. Esim gelecekmis buraya benimle son bir defa daha konusmak icin benim annemle konusmus. Dedigin gibi 7sinde neyse 70sinde o yani ben adami ömür boyu böyle cile cekemem seviyorum fakat zaten mutlu degildim son zamanlarda yurtdisinda kendi halimle hep mücadele ettim baktim kimse yanimda yoktu aklima gelince. Ara ara özlüyorum esimi aklima geldikce. Suan en iyisi kendimi düsünmek oldugu karar verdim. Psikolog tedavi aliyorum bu sürectebir daha hayatim konusundaki karari riske atmak istemem Acikcasi
Kafami topluyorum ama bi yandan düsünüyorum sogumus gibi pes etmis gibi halim var. Bu bi sürectir gececek diyorum kendi kendime. Zaten dava actim artik. Annem bana sordu ne yapmak istiyorsun kizim sana akil veremeyiz esinle beraber yasadigin en iyisi sen bilirsin dedi biz sana saygi duyariz karismayiz dedi bende dedim ki anne en iyisi bu konuyla konusmamak sanirim öyle daha iyi hissediyorum kendimi dedim. Bazen öyle bi boslukta oluyorum ki kendimi garipsiyorum. Ailesi güzel olsun önemli degil es adam olamadiktan sonra degmez. Sizinkiler son durum nedir?En iyisini yapmissin kafani dinle topla. Duzgun karar vermen icin acele etme. Otur dusun bu adami bi omur cekebilirmiym . Emin ol bise degismicek. Degisti diye sakin kabul etme. Ben cekerim diyosan kabul et.
Ne guzel en azindan ailesi kendisi af diliyo. Benimkiler sanki aci cektirmisim onlara gibi ayril diye ariyolar.
Hem ilk boşanmayı kendisi istedi hem de şimdi barışalım diye yalvarıyor muDayanamasam da artik net bi sekilde yolumu cizdigimi söyledim benden ayrilmak isteyen kendisiydi, bir süreligine konusmayalim böyle daha iyiyim kafami karistirtma dedim. Simdi de kaynanam arayip duruyor ogluma bi sans ver diye. Whatsappi sildim telefonumu da ucak moduna alip wifiye öyle baglatip internete girebiliyorum. Esim gelecekmis buraya benimle son bir defa daha konusmak icin benim annemle konusmus. Dedigin gibi 7sinde neyse 70sinde o yani ben adami ömür boyu böyle cile cekemem seviyorum fakat zaten mutlu degildim son zamanlarda yurtdisinda kendi halimle hep mücadele ettim baktim kimse yanimda yoktu aklima gelince. Ara ara özlüyorum esimi aklima geldikce. Suan en iyisi kendimi düsünmek oldugu karar verdim. Psikolog tedavi aliyorum bu sürectebir daha hayatim konusundaki karari riske atmak istemem Acikcasi
Maalesef öyleHem ilk boşanmayı kendisi istedi hem de şimdi barışalım diye yalvarıyor mu
Ne dengesiz ya bunlar
Benimkinin zerre sesi cikmadi ayrilmamizin ustunden 2 hafta gecti. Babasi arayip bilezikleri istiyodu bosan diyodu. Kac gundur onunda sesi cikmaz ne hayrsa.Kafami topluyorum ama bi yandan düsünüyorum sogumus gibi pes etmis gibi halim var. Bu bi sürectir gececek diyorum kendi kendime. Zaten dava actim artik. Annem bana sordu ne yapmak istiyorsun kizim sana akil veremeyiz esinle beraber yasadigin en iyisi sen bilirsin dedi biz sana saygi duyariz karismayiz dedi bende dedim ki anne en iyisi bu konuyla konusmamak sanirim öyle daha iyi hissediyorum kendimi dedim. Bazen öyle bi boslukta oluyorum ki kendimi garipsiyorum. Ailesi güzel olsun önemli degil es adam olamadiktan sonra degmez. Sizinkiler son durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?