Bosanma asamasındayım terapistimin yorumunu sizlerle paylasmak istedim

Benim cok merak ettigim birsey var. Istanbulda terapist oldugunu iddia eden, ve sacma salak yorumlar yapan biri var, bu terapistin soyledikleri sanki o dedigim kisinin dedikleri!
Konu sahibi, bu terapist istanbulda mi?

Çocuk varsa çekişmeli dava açın takıları ve nafakayı alın

merhaba aynı şeyleri yaşıyoruz. biz iki kez terapiye gittik ilgi psikiatristti zora girince seanslara gitmeyi bıraktı sözler verdi tutmadı bi sene geçti gene hiçbir değişiklik yok tekrar terapiye gittik hiçbir şey dğişmedi şimdi ayrıyız çekişmeli boşanıyoruz o da ayrılmadan 20 gün önce sen haklısın ben hayvanım diyip ağlarken boşanma davası açılınca çirkefleşti annesinin aklıyla iş yapmaya başladı ne kadar çirkef düşük insanlarmış gösterdiler yüzlerini. diyeceğim o ki hiç pişman olma 1 adam 2 adam olmaaaz nereye giderseniz gidin değişmeyecekti. hiç üzme kendini arkana bakma. eğer edineceğin birşey varsa avukatına danış gitme davalara sinirin bozulmasın çekişmeli boşanın

Terapistinizin kadın olduğunu düşünmüyorum. Bence öncelikle farklı bir terapiste görünün özellikle de şema terapisti uygulayan birisi olsun. Yani şiddeti meşru görüp düzelebileceğini düşünen birisini bence yetkili mercilere şikayet etmelisiniz.

canım sadece ikinci cümlene bakarak acilen Stockholm sendromu konusunda farkındalık yaşamanı acilen bu adamdan ve terapistten kurtulmanı öneririm.

Ruh sağlığın için bu terapiye!!!! Devam etmemeni öneririrm.

Boşanmak için illaki sizi bicaklamasini filan beklemenizi rica edecekti terapistiniz sanırım.

Terapist bozuntusunun tavrı yetkili birimlere şikayet edilmeli.

Terapistin kurdugu bu cümle; zaten toplumun kanayan yarası olan kadına siddet konusunda insanları öfkelendirir. Sessiz kalmayın bence.
.hergun kadına hayvana çocuğa siddet haberlerinden nefret geldi zaten.

Bi de oturup beni dövmesini beklicem
.bu millet sapitti yemin ederim

Bilmiyorum ki bazen öfke kontrolu yok kendini tutamıyor diyordum, bazen de ben seni terbiye etme hakkına sahibim gibi abuk cümleler kuruyordu. Bilinçli mi yapıyor hasta mı anlayamadım. Eşiniz gibi sen haklısın ben hayvanım demeyi bırakın evet haklı yanların var bile demedi, ben buyum işine gelmiyorsa gidebilirsin dedi. En buyuk dediği laf ( gitmeni istemem ama sen bilirsin). Bence eşinizin o lafından bile içiniz soğuyabilir ben de kendimi dunyanın en istenilmeyeni olarak goruyorum

Bir sonraki randevuya gitmedim, manipülasyon ile ilgili kitap filan aldım okuyorum. Beni nasıl silik bir insan haline getirdiğini görüyorum

Ayrılığın ilk gunleri birisi daha terapiye gidin dedi ben duzelmez diye dinlemedim, terapist de olabilirdi deyince cok uzuldum bosuna mı yuvayı yıktım diye cunku karşı taraf hep sen yıktın, eften puften sebeplerle gittin diye suçlu hissettirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…