• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasındayım

yedundjdns

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
527
521
23
24
Herkese iyi akşamlar.
Kızlar yeni üye oldum ve çok zor bir süreçten geçiyorum.Sizinle paylaşmak istiyorum.21yaşındayım eşim 32 yaşında,2 yıllık evliyim Eşimle boşanma aşamasındayım ve nedeni fiziksel ve psikolojik şiddet,her tartışmamızda boşanmak istediğini dile getiriyor.Eşim polis çok aksi bir insan mesleğinden dolayı fazla üstüne gitmedim ve her zaman anlayışla karşıladım.Ama çok yıprandım...Tek istediğim huzurlu bir yuvamın olmasıydı.Eşim nişanlılık döneminde bana çok iyi davranıyordu ve beni çok seviyordu.Ona güvenmiştim ama evlenince çok değişti.Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.Hamile kaldım ve beni kürtaja zorladı şikayet ettim onu.şimdi ailecek yalvarıyorlar bana ama menfaatleri için yapıyorlar.Ailem arkamda çok şükür 2 aydır babamın evindeyim şikayet etmeden önce hiç arayı yapmaya çalışmadılar şimdi her gün arayıp yalvarıyorlar...Kızlar,çok kötüyüm canım çok yanıyor.Acım ne zaman geçecek çok korkuyorum bu acı hep sürecek gibi...Lütfen yardım edin güzel dileklerinizi bekliyorum...

Herkese iyi akşamlar.
Kızlar yeni üye oldum ve çok zor bir süreçten geçiyorum.Sizinle paylaşmak istiyorum.21yaşındayım eşim 32 yaşında,2 yıllık evliyim Eşimle boşanma aşamasındayım ve nedeni fiziksel ve psikolojik şiddet,her tartışmamızda boşanmak istediğini dile getiriyor.Eşim polis çok aksi bir insan mesleğinden dolayı fazla üstüne gitmedim ve her zaman anlayışla karşıladım.Ama çok yıprandım...Tek istediğim huzurlu bir yuvamın olmasıydı.Eşim nişanlılık döneminde bana çok iyi davranıyordu ve beni çok seviyordu.Ona güvenmiştim ama evlenince çok değişti.Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.Hamile kaldım ve beni kürtaja zorladı şikayet ettim onu.şimdi ailecek yalvarıyorlar bana ama menfaatleri için yapıyorlar.Ailem arkamda çok şükür 2 aydır babamın evindeyim şikayet etmeden önce hiç arayı yapmaya çalışmadılar şimdi her gün arayıp yalvarıyorlar...Kızlar,çok kötüyüm canım çok yanıyor.Acım ne zaman geçecek çok korkuyorum bu acı hep sürecek gibi...Lütfen yardım edin güzel dileklerinizi bekliyorum...
Bak omrüne 21 yil gecmis onundeki 3 5 haftada gececek..bol bol insirah suresi oku dua et..insallah hepsi gececek 🙏🏻🙏🏻

Daha genceciksin neden bu kadar erken,senden 10 yaş büyük biriyle evlendin ki?
Şiddet var,hakaret var,kürtaja zorlamak desen var sen daha bu adamın neyini sevip,gözyaşı döküyosun gözünü seveyim ya?
Adam kendi evladına bile acımamış zorla aldırtmış.
Sana yapılabilecek tek yardım var o da bu adamdan seni boşatmak.

Çok doğru bir yoldasın sakın ama sakın vazgeçme. Bu süreçten sonra çok mutlu bir hayatın olacak. İyi ki böyle bir adamdan bebeğin olmamış.

Daha genceciksin neden bu kadar erken,senden 10 yaş büyük biriyle evlendin ki?
Şiddet var,hakaret var,kürtaja zorlamak desen var sen daha bu adamın neyini sevip,gözyaşı döküyosun gözünü seveyim ya?
Adam kendi evladına bile acımamış zorla aldırtmış.
Sana yapılabilecek tek yardım var o da bu adamdan seni boşatmak.
Haklısınız ama kader bazen önüne geçilmiyor.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Umarım atlatabilirim 🙏🏻Bebek için çok yalvardım ama dinlemedi kendi evladının canına kıydı umarım yüzü gülmez

Herkese iyi akşamlar.
Aldırdın mı çocuğu şöyle düşün belki bi teselli olur senin çektiklerinin aynısını evladında çekicek değer mi bi adam için şiddetine dayanıyon herşeyini çekiyon 21 yaşındasın daha önüne neler çıkar üzülmene değmez boş ver

Kardeşim.. inshallah aldirmamissindir bebeğini.. bu ne biçim bir adam. Keisnlikle dönme çok iyi yapmışsın.. asla dönme bak ne güzel sana destek olan ailen var.. bunu bulamayanlar var.. çok önemli aile desteği.. vazgeçme cunki asla ama asla değecek briis değil.. istediği kadar yalvarsin.. bu bir kerelik bir mesele değil.. yıllardır susmusun.. bırak ne hali varsa görsün..

Haklısınız ama kader bazen önüne geçilmiyor.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Umarım atlatabilirim 🙏🏻Bebek için çok yalvardım ama dinlemedi kendi evladının canına kıydı umarım yüzü gülmez
Daha çok gençsin ya 21 yaşındasın önünde upuzun bir hayat var.
Her şeye yeniden başlayabilirsin istersen.
Derdi veren Allah dermanınıda verir.
Böyle bir adamdan çocuğun olmaması belkide daha hayırlı bile olabilir.
Bir işe gir ya da üniversiteye hazırlan ekonomik özgürlüğün olsun,emin ol kendine olan güvenin dahada artar.
Ama bu adamdan ne yap et boşan.
İleride sana hak ettiğin değeri veren adam gibi bir adamdan bebeğin olması dileğiyle.

Çok doğru bir yoldasın sakın ama sakın vazgeçme. Bu süreçten sonra çok mutlu bir hayatın olacak. İyi ki böyle bir adamdan bebeğin olmamış.
Çok kararlıyım onu affetsem kendime ihanet ederim.Böyle bir adam bebeği hak etmiyor evet ama canım çok yanıyor.Sürekli düşünüyorum yaşadıklarımı kendime gelemiyorum

Yazıklar olsun ona. bu katilden koca mi olur bırak..

Son düzenleme:
Çok kararlıyım onu affetsem kendime ihanet ederim.Böyle bir adam bebeği hak etmiyor evet ama canım çok yanıyor.Sürekli düşünüyorum yaşadıklarımı kendime gelemiyorum
Hem kendine hemde doğmamış evladına hakaret,haksızlık kötü sayılan her bi şeyi yapmış olursun.
Zaten öyle bir adamın yanında büyüyen çocukta heba olur.
O adamdan babada olmaz,olan çocuklara olur yazık günah.

Kardeşim.. inshallah aldirmamissindir bebeğini.. bu ne biçim bir adam. Keisnlikle dönme çok iyi yapmışsın.. asla dönme bak ne güzel sana destek olan ailen var.. bunu bulamayanlar var.. çok önemli aile desteği.. vazgeçme cunki asla ama asla değecek briis değil.. istediği kadar yalvarsin.. bu bir kerelik bir mesele değil.. yıllardır susmusun.. bırak ne hali varsa görsün..
Bebeği aldırmak zorunda kaldım psikolojim çok kötüydü.Babasız bir bebeği nasıl büyütebilirdim.Hamile olduğuma rağmen dövdü beni ve karnıma tekme attı.kliniğe gittiğimde kanamam başlamıştı.Asla affetmeyeceğim o kişiyi Allah’ından bulsun inşallah

Bebeği aldırmak zorunda kaldım psikolojim çok kötüydü.Babasız bir bebeği nasıl büyütebilirdim.Hamile olduğuma rağmen dövdü beni ve karnıma tekme attı.kliniğe gittiğimde kanamam başlamıştı.Asla affetmeyeceğim o kişiyi Allah’ından bulsun inşallah
Allah belasını versin.. adiii adam.. böyle polisler eksik kalsın memleketimde kendi karısına bunu reva gören polis beni vatandaşı nasıl korusun.. meslekten atılmalı bu gibileri.. keisnlikle hiç üzülme.. Allah'tan yıllarını harcamadan kendini gisterdide.. hayatın kurtuldu.. boşver .. sana laik biriyle evlenirsin çocuklarına laik bir babalri olur.. bunun gibi adiii pisliklerin değil .

Allah sana acımış, adam bebeğini öldürmüş, zaten işlediği cinayet bırakmaz onun yakasını, şikayetini de geri falan alma başına ne gelecekse gelsin. Yaparken düşünseydi hayvan. Bütün bu olanlardan sonra geri dönmeyeceğine inanmak istiyorum kendine bu kötülüğü yapmazsın. Psikolojik destek al sonrada iş bulup çalışmaya bak, ya da çeşitli kurslara yazıl. bu yaşadıklarını çabuk atlatmanı sağlar. Allah yardımcın olsun

Back
X