• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasındayım

bende 8 haftalık bebegımı kaybettım dusuk tam gerceklesmedıgı ıcın kurtajda yapıldı hala uykudan uyanınca agalayarak kalkıyorum bebegım gıttı dıye aglayarak yazıyorum bunları es kısısı bana ve bebegıme sahıp cıkmadı babası ıstemıyor dıye bı kez bıle aramadı sormadı aynı sekılde darp ve bebegımın dusmesıne sebeb oldugu ıcın sıkayet ettım hala burnu havadalar aptal gıbı ben aradım onları bıde akrabam olucaklar nasıl yaptılar dıye kendı kendımı yıyıp bıtırıyorum dıbe batmıs sondayım kpssye calsıyorum zorakı atanmalıyım o ıkı mala bakan gerızekalıda bın pısman olsun ıstyorumm aıle sozunden kız gıbı dısarı dahı cıkamıyor kusura bakmayın bende dolmusum olaylar aynı olunca bırden ıcımı doktum :(

sonundaoldu sonundaoldu Benide çok uyardılar polisle evlenme ama tabi ben dinlemedim.İyi bir insan diye diye kendimi kandırdım.Evlenince gerçek yüzünü ve ne kadar merhametsiz olduğuna şahit oldum.Sizde üzülmeyin boşverin böyle ruh hastası insanlarla uğraşmak çok zor.Benim eşimde beni sanalda aldattı ama inanın hiç utanmadı tam aksine sanki ben onu aldatmışım gibi davrandı ben Allah’a havale ettim ve şuan çekilmeli davamı açtım inşallah bana yaşattıkları yanına kalmayacak.Burnundan getireceğim.Sadece mahkeme gününü bekliyorum.

florya455 florya455 Git ailenin yanına kafanı dinle ve herşeyi anlat ailene eminim ki seni anlayacaklardır.Bu zamanda iyice düşünmüş olursun ve sağlıklı bir karar alırsın.

T Tweety009 olayın üzerinden 5 ay geçti ama benim için kötü bir süreçti.Sürekli düşünme halindeydim,bende hamileyken kocam şiddet uygulamıştı hatta kliniğe aldırmaya gittiğimizde kesede kanama oluşmuştu bunu. Sorumlusu şerefsiz eşimdi.Ben onu Allah’a havale ediyorum.Banada sahip çıkmadı.Karnimdaki bebeğine bile acımadı parayı bastı aldırtı.Çok ikna etti doktor ama nafile asla üzülmedi.Bir insan bu kadar vicdansız olabilir miydi?Sizin eşinizde tam bir adiymiş Allah’ından bulsunlar pis insanlar.Merak etmeyin bebeğin ve bizim ahımız elbette çıkacak onlardan.Bu düşünce bile rahatlatıyor beni.Zamanla acı hafifliyor ama öfke aynı ben bu süreçte destek aldım.İlaç kullanıyorum sizede öneriyorum sonuçta yaşadığımız şeyler hiç kolay değildi.Sizin olaylar olalı ne kadar oldu?

selennn selennn kesinlikle haklısınız.Hergün o ruh hastası adamı çekmektense 1 yıl açımı çekerim daha iyi.Yeni bir sayfa açtım tertemiz.Kötü insanları çekmeyeceğim hayattıma inşallah.Hedeflerimin ve hayallerimin peşinden gideceğim.

selennn selennn kesinlikle haklısınız.Hergün o ruh hastası adamı çekmektense 1 yıl açımı çekerim daha iyi.Yeni bir sayfa açtım tertemiz.Kötü insanları çekmeyeceğim hayattıma inşallah.Hedeflerimin ve hayallerimin peşinden gideceğim.
Bir daha dünyaya gelmiyoruz tatlım bu yüzden kendini ezdirme boşan gez eğlen ayaklarının üzerinde dur ama sakın o kişiyi çekme ❤️

T Tweety009 olayın üzerinden 5 ay geçti ama benim için kötü bir süreçti.Sürekli düşünme halindeydim,bende hamileyken kocam şiddet uygulamıştı hatta kliniğe aldırmaya gittiğimizde kesede kanama oluşmuştu bunu. Sorumlusu şerefsiz eşimdi.Ben onu Allah’a havale ediyorum.Banada sahip çıkmadı.Karnimdaki bebeğine bile acımadı parayı bastı aldırtı.Çok ikna etti doktor ama nafile asla üzülmedi.Bir insan bu kadar vicdansız olabilir miydi?Sizin eşinizde tam bir adiymiş Allah’ından bulsunlar pis insanlar.Merak etmeyin bebeğin ve bizim ahımız elbette çıkacak onlardan.Bu düşünce bile rahatlatıyor beni.Zamanla acı hafifliyor ama öfke aynı ben bu süreçte destek aldım.İlaç kullanıyorum sizede öneriyorum sonuçta yaşadığımız şeyler hiç kolay değildi.Sizin olaylar olalı ne kadar oldu?
6 ay gectı olayın uzerınden ama hala dun gıbı sureklı tatrtısmalarımız annesı ve kız kardeslerı yuzunden cıkıyordu resmen bebek gıbı oglunu kıskanıyordu benden oda ana kuzusu karım cocugum var bıle demedı onlar kıskırttı olanlar oldu guzel gunlerımızde olmustu ıcımdekı acıyı tarıf bıle edemıyorum keske yanımda bana destek olsaydı bunları yasamasaydık bende psıkıyatrıye gıttım ılac tedavsıne basladım ama gun ıcınde anı patlamalar bunalmalar oluyor ölsem dıye cok dusundum hayat benım ıcın bıttı sankı onumu bıle goremıyorum aılem destek lakın ayakta durma gucunu benım kendım gostermem gerek

sonundaoldu sonundaoldu Benide çok uyardılar polisle evlenme ama tabi ben dinlemedim.İyi bir insan diye diye kendimi kandırdım.Evlenince gerçek yüzünü ve ne kadar merhametsiz olduğuna şahit oldum.Sizde üzülmeyin boşverin böyle ruh hastası insanlarla uğraşmak çok zor.Benim eşimde beni sanalda aldattı ama inanın hiç utanmadı tam aksine sanki ben onu aldatmışım gibi davrandı ben Allah’a havale ettim ve şuan çekilmeli davamı açtım inşallah bana yaşattıkları yanına kalmayacak.Burnundan getireceğim.Sadece mahkeme gününü bekliyorum.
Ya aynen arsızca yok öyle birşey diyordu bendeki de. Ben çekişmedim çünkü çocuklarım var temizce kurtulmaya baktım ha bir de dünya kadar borç yapmış birikimleri de yemiş içmiş. Borçları benle paylaşmasın diye anlaşmalı boşandım. İnş sen de kolayca kurtulursun. Zaten belasını da bulmuş oh olsun. Bendeki de ne yapacağını şaşırdı olmuyor olduramıyor daha da beter olsunlar

Seytanolabilirim Seytanolabilirim Erken yaşta evliliğin bedelini ödüyorum ne yazık ki keşke kanmasaydım bu insana ama oldu artık.Tecrübe deyip yoluma bakmam lazım.En azından gerçek yüzünü kısa zamanda gördüm.Zaman zaman atlatmaya çalışıyorum ve destekte almaya başladım.Umarım yaşadığım korkunç günler biran önce geçer.
Umarım geri dönmez ve yoluna bakarsın

Back
X