• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasındayım

Daha çok gençsiniz evet bebeğinizi aldırması çok kötü fakat doğduğu zaman daha kötü olacaktı bence o adamla sürekli görüşmek zorunda kalacaktınız. Burada size niye üzülüyorsun diyenler falan olmuş tabi ki üzülecek severek evlendiği bir insanın böyle adi bir insan çıkması herkesi yaralar üzüntünüzde sonuna kadar haklısınız zor bir dönem kendinize çok dikkat edin ve kurtulduğunuz için sevinin her şey gönlünüzce olur umarım bundan sonra :)
Evet çok haklısınız.İnsanları tanıyamıyoruz ne yazık ki keşke dünyada bu kadar merhametsiz insanlar olmasa bu kadar çok acı çekmesek

• Beğen
Reactions: cnu
Cocuk yok seninle onun görüşmesi gereken bir durum yok bu iyi birsey .uzak bir sehirde üniversite oku hayatina bak 30 dan sonra baskasi ile evlen.saygili biri ile .cabuk bitir bu işi

Haklısınız çekişmeli boşanma davası açmayı düşünüyorum
Vala avukata git iyi bir bilgi al cekismeli adami cok yoruyoru süreç uzun. Şartlar suan senin elinde ama bitmesi bile 1 yili buluyor.en guzeli iyi bir avukat bul.dayanirim cekismeliye dersen ok.tazminat vs iste

Herkese iyi akşamlar.
Kızlar yeni üye oldum ve çok zor bir süreçten geçiyorum.Sizinle paylaşmak istiyorum.21yaşındayım eşim 32 yaşında,2 yıllık evliyim Eşimle boşanma aşamasındayım ve nedeni fiziksel ve psikolojik şiddet,her tartışmamızda boşanmak istediğini dile getiriyor.Eşim polis çok aksi bir insan mesleğinden dolayı fazla üstüne gitmedim ve her zaman anlayışla karşıladım.Ama çok yıprandım...Tek istediğim huzurlu bir yuvamın olmasıydı.Eşim nişanlılık döneminde bana çok iyi davranıyordu ve beni çok seviyordu.Ona güvenmiştim ama evlenince çok değişti.Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.Hamile kaldım ve beni kürtaja zorladı şikayet ettim onu.şimdi ailecek yalvarıyorlar bana ama menfaatleri için yapıyorlar.Ailem arkamda çok şükür 2 aydır babamın evindeyim şikayet etmeden önce hiç arayı yapmaya çalışmadılar şimdi her gün arayıp yalvarıyorlar...Kızlar,çok kötüyüm canım çok yanıyor.Acım ne zaman geçecek çok korkuyorum bu acı hep sürecek gibi...Lütfen yardım edin güzel dileklerinizi bekliyorum...
Bence böyle birinden hayır gelmez insan değişmiyor neyse o en iyisi kurtulun bir an önce

Haklısınız bu süreç ne zaman geçecek çok yoruldum acı çekmekten
Sizi çok iyi anlıyorum ama daha yaşınız küçük böyle saygısız bir adamla yasanmaz egitime devam edin calisin ekonomik özgürlük kazanin gerisi gelir lütfen kendinize değer verin kimseye muhtaç değilsiniz

Zamanla geçer sizi kandırmasın tekrar dikkat edin erkekler bu konuda ustadır
Babası aradı yalvardı gel diye yapma etme şikayetini Çek eşim olacak adi annemi aradı ben barışmak istiyorum dedi ben mesleğimden olursam vicdanınız nasıl rahat edecek dedi annemde o bebeği aldırmadan önce ve kızıma eziyet etmeden önce düşünecektin dedi şimdi beni vicdanımdan vurmaya çalışıyor

Babası aradı yalvardı gel diye yapma etme şikayetini Çek eşim olacak adi annemi aradı ben barışmak istiyorum dedi ben mesleğimden olursam vicdanınız nasıl rahat edecek dedi annemde o bebeği aldırmadan önce ve kızıma eziyet etmeden önce düşünecektin dedi şimdi beni vicdanımdan vurmaya çalışıyor
Son pişmanlık fayda etmez kendini baya uyanık sanıyor sana bunları yaparken aklı nerdeymis istersen sikayeti geri çek ama boşan

Vala avukata git iyi bir bilgi al cekismeli adami cok yoruyoru süreç uzun. Şartlar suan senin elinde ama bitmesi bile 1 yili buluyor.en guzeli iyi bir avukat bul.dayanirim cekismeliye dersen ok.tazminat vs iste
Avukat tutum aile dostumuz çok dişli biri ben anlaşmalı istedim.Avukatım hayır dedi bu adam çekişmeliyi hakkediyor dedi sana yaşattıkları yanına kâr mı kalsın dedi.Anlaşmalıda 1300 TL verecekti eşimin maaşı 11 bin TL bende kabul etmedim

Mesleği elinden gidecek olmasa selam bile vermez. Karar senin. Mesleğini kaybederse nafaka da tazminat da zora girer ama çekişmelide bu delile ihtiyacın var. Avukatın ne derse onu yap. Adi herif bu yaptıklarının mesleğini kaybettireceğinden yaparken haberi yok muymuş. Yaparken düşünecekti

Avukat tutum aile dostumuz çok dişli biri ben anlaşmalı istedim.Avukatım hayır dedi bu adam çekişmeliyi hakkediyor dedi sana yaşattıkları yanına kâr mı kalsın dedi.Anlaşmalıda 1300 TL verecekti eşimin maaşı 11 bin TL bende kabul etmedim
O zaman hayirlisi olsun hakkinizda

Mesleği elinden gidecek olmasa selam bile vermez. Karar senin. Mesleğini kaybederse nafaka da tazminat da zora girer ama çekişmelide bu delile ihtiyacın var. Avukatın ne derse onu yap. Adi herif bu yaptıklarının mesleğini kaybettireceğinden yaparken haberi yok muymuş. Yaparken düşünecekt

Back
X