- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
- Konu Sahibi yedundjdns
Onun kendi beyni sakat ta ondan canım.. beyinsiz olunca bir insan ..Baba olmak istemiyorum dedi ya çoçuk sakat olursa dedi anlayamıyorum bir insan nasıl böyle bir düşüncede olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun kendi beyni sakat ta ondan canım.. beyinsiz olunca bir insan ..Baba olmak istemiyorum dedi ya çoçuk sakat olursa dedi anlayamıyorum bir insan nasıl böyle bir düşüncede olabilir
Beni dövdüğüne ve bebeği aldırtmak istediğine dair belgelerimi savcılığa verdim.şimdi arayıp yalvarıyorlar.şikayetini geri Çek.Barışmak istiyorum tabi menfaati için yapıyor.Silahınıda aldırdım elindenAllah belasını versin.. adiii adam.. böyle polisler eksik kalsın memleketimde kendi karısına bunu reva gören polis beni vatandaşı nasıl korusun.. meslekten atılmalı bu gibileri.. keisnlikle hiç üzülme.. Allah'tan yıllarını harcamadan kendini gisterdide.. hayatın kurtuldu.. boşver .. sana laik biriyle evlenirsin çocuklarına laik bir babalri olur.. bunun gibi adiii pisliklerin değil .
psikopatin teki bunun meslekle ilgisi yok cnm kendin için en doğru kararı almışsın bugün bu kötülüğü yapan yarın daha neler yapardı sana 21 yaşındasın hayatını böyle hasta ruhlu biri ile harcama asla da şikayetini çekmeÇok kararlıyım onu affetsem kendime ihanet ederim.Böyle bir adam bebeği hak etmiyor evet ama canım çok yanıyor.Sürekli düşünüyorum yaşadıklarımı kendime gelemiyorum
Şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum bazen zorlanıyorum ama bu yaşadıklarım beni güçlü kılıyorAllah sana acımış, adam bebeğini öldürmüş, zaten işlediği cinayet bırakmaz onun yakasını, şikayetini de geri falan alma başına ne gelecekse gelsin. Yaparken düşünseydi hayvan. Bütün bu olanlardan sonra geri dönmeyeceğine inanmak istiyorum kendine bu kötülüğü yapmazsın. Psikolojik destek al sonrada iş bulup çalışmaya bak, ya da çeşitli kurslara yazıl. bu yaşadıklarını çabuk atlatmanı sağlar. Allah yardımcın olsun
Çok iyi yapmışsın, çeksin cezasınıBeni dövdüğüne ve bebeği aldırtmak istediğine dair belgelerimi savcılığa verdim.şimdi arayıp yalvarıyorlar.şikayetini geri Çek.Barışmak istiyorum tabi menfaati için yapıyor.Silahınıda aldırdım elinden
Allah belasını versin.. adiii adam.. böyle polisler eksik kalsın memleketimde kendi karısına bunu reva gören polis beni vatandaşı nasıl korusun.. meslekten atılmalı bu gibileri.. keisnlikle hiç üzülme.. Allah'tan yıllarını harcamadan kendini gisterdide.. hayatın kurtuldu.. boşver .. sana laik biriyle evlenirsin çocuklarına laik bir babalri olur.. bunun gibi adiii pisliklerin değil
Takdir ettim, sonuna kadar git ve asla vazgeçme.Beni dövdüğüne ve bebeği aldırtmak istediğine dair belgelerimi savcılığa verdim.şimdi arayıp yalvarıyorlar.şikayetini geri Çek.Barışmak istiyorum tabi menfaati için yapıyor.Silahınıda aldırdım elinden
Sonuna kadar gidecem.Takdir ettim, sonuna kadar git ve asla vazgeçme.
Rabbim en kısa zamanda yaşadıklarını sağlıklı bir şekilde atlatabilmeni, hayırlısıyla yeni bir hayata başlayabilmeni nasip etsin.
Bebeğin için çok üzgünüm. Allah cennette kavuştursun.
Helal olsun sanaBeni dövdüğüne ve bebeği aldırtmak istediğine dair belgelerimi savcılığa verdim.şimdi arayıp yalvarıyorlar.şikayetini geri Çek.Barışmak istiyorum tabi menfaati için yapıyor.Silahınıda aldırdım elinden
Kendine yeni bir yol çiz hayatına yeniden başla her şey gönlünce olsunŞuan üniversite sınavına hazırlanıyorum bazen zorlanıyorum ama bu yaşadıklarım beni güçlü kılıyor
Sakat olacağını nerden biliyormuş?Baba olmak istemiyorum dedi ya çoçuk sakat olursa dedi anlayamıyorum bir insan nasıl böyle bir düşüncede olabilir
Çok teşekkür ederimHelal olsun sana
Sen birçok kadına örneksin bu durumda..kendinle gurur duy..
Teşekkür ederimKendine yeni bir yol çiz hayatına yeniden başla her şey gönlünce olsun![]()
![]()
Bilmiyorum ama tek bildiğim merhamet yoksunu bir insandıSakat olacağını nerden biliyormuş?
Hakkınızda hayırlısı olsunHerkese iyi akşamlar.
Kızlar yeni üye oldum ve çok zor bir süreçten geçiyorum.Sizinle paylaşmak istiyorum.21yaşındayım eşim 32 yaşında,2 yıllık evliyim Eşimle boşanma aşamasındayım ve nedeni fiziksel ve psikolojik şiddet,her tartışmamızda boşanmak istediğini dile getiriyor.Eşim polis çok aksi bir insan mesleğinden dolayı fazla üstüne gitmedim ve her zaman anlayışla karşıladım.Ama çok yıprandım...Tek istediğim huzurlu bir yuvamın olmasıydı.Eşim nişanlılık döneminde bana çok iyi davranıyordu ve beni çok seviyordu.Ona güvenmiştim ama evlenince çok değişti.Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.Hamile kaldım ve beni kürtaja zorladı şikayet ettim onu.şimdi ailecek yalvarıyorlar bana ama menfaatleri için yapıyorlar.Ailem arkamda çok şükür 2 aydır babamın evindeyim şikayet etmeden önce hiç arayı yapmaya çalışmadılar şimdi her gün arayıp yalvarıyorlar...Kızlar,çok kötüyüm canım çok yanıyor.Acım ne zaman geçecek çok korkuyorum bu acı hep sürecek gibi...Lütfen yardım edin güzel dileklerinizi bekliyorum...
Sakat olacağını nerden biliyormutek bildiğim merhamet yoksunu bir insandı
Sakat olacağını nerden biliyormuş?
Umarım yaşadığım her şeyi atlatabilirim teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinAllah belasını versin.. adiii adam.. böyle polisler eksik kalsın memleketimde kendi karısına bunu reva gören polis beni vatandaşı nasıl korusun.. meslekten atılmalı bu gibileri.. keisnlikle hiç üzülme.. Allah'tan yıllarını harcamadan kendini gisterdide.. hayatın kurtuldu.. boşver .. sana laik biriyle evlenirsin çocuklarına laik bir babalri olur.. bunun gibi adiii pisliklerin değil .
Bakin ne güzel söylediniz,onu affetmek kendinize ihanet..Ben de boşanma aşamasındayım,öncesinde iki yıldir ayrı yaşıyorduk fakat birkaç kez barıştık fakat o eve tekrar adım attığım anda aynı dediğiniz gibi,kendime ihanet etmişim gibi hissediyordum.Bu hissimi ona mesaj ile de yazdım,peki o ne yaptı ? Davada bu mesajımı dosyaya koydu,sanki o harika bir eş de ben bilerek dagitiyormusum gibi bu mesajı delil gösterdi.Çok kararlıyım onu affetsem kendime ihanet ederim.Böyle bir adam bebeği hak etmiyor evet ama canım çok yanıyor.Sürekli düşünüyorum yaşadıklarımı kendime gelemiyorum
Allah kahretsin böyle adamlarıBebeği aldırmak zorunda kaldım psikolojim çok kötüydü.Babasız bir bebeği nasıl büyütebilirdim.Hamile olduğuma rağmen dövdü beni ve karnıma tekme attı.kliniğe gittiğimde kanamam başlamıştı.Asla affetmeyeceğim o kişiyi Allah’ından bulsun inşallah
Erkekler, her zaman doğru kadına yanlış yapar maalesef bizim tek yanlışımız karşımızdaki insanları kendimiz gibi görmek.İnşallah bu sürece yakın zamanda atlatırız biz asla pes etmeyelim.Belki çok güzel yarınlarımız olacak ve iyiki bu evlilik bitti diyeceğizBakin ne güzel söylediniz,onu affetmek kendinize ihanet..Ben de boşanma aşamasındayım,öncesinde iki yıldir ayrı yaşıyorduk fakat birkaç kez barıştık fakat o eve tekrar adım attığım anda aynı dediğiniz gibi,kendime ihanet etmişim gibi hissediyordum.Bu hissimi ona mesaj ile de yazdım,peki o ne yaptı ? Davada bu mesajımı dosyaya koydu,sanki o harika bir eş de ben bilerek dagitiyormusum gibi bu mesajı delil gösterdi.
Sizin için en iyisi olsun