• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasındayım

edanaz edanaz Şuan disiplin cezası almış.Silahınıda elinden aldılar.Önceden vicdan yapardım ama zaman geçtikçe ne kadar iğrenç ve kötü bir insan olduğunu net gördüm.İyikide şikayetçi oldum.Hak ettiği yerde.Bunları yapmadan önce düşünecekti.İlahi adalet elbette yerini buluyor.Çok çektirdi bana.Hayalerimi aldı elimden ama ben her şeye rağmen güçlü durdum ve durmaya devam edeceğim.Böyle pislikler belasını bulmalı.Birçok masum kadınlarımızın hayatıyla oynuyorlar.Zerre acımıyorum artık.Çekişmeli dava açtım umarım bu davada da kazanırım ve adalet yerini bulur.Mesajınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim beni aydınlattınız iyiki varsınız🙏🏻❤️
Kadına şiddet dolayısı ile silahını el konuluyor. Sizi rahatsız etmeye devam ederse uzaklaştırma kararındasın ve cimer aracılığı ile şikayet ederek durumu bildirin. O zaman açığa da alınır ve görev yeri değiştirilir yani başka lehte ataması yapılır. Bu almış olduğu ceza emniyet genel müdürlüğüne bildirildiği için atama dönemleri ve terfi dönemlerinde göz önüne alınır ve onun yönünden iyi sonuçlanmaz. Hiç korkmayın. İçişleri bakanlığı bu tür konulara asla tolerans göstermez.

Mesleğinden olmasını istemiyorum onlar kadar vicdansız olamıyorum ama bi yanım hak etti diyor bilmiyorum napıcağımı
Bırakın mesleğinden de olsun hiç vicdan yapmayın doğmamış yavrusuna merhamet etmeyene merhamet edilmez o adam sizin en ufak güzel duygularınızı bile haketmiyor sakın geri adım atmayın böyleleri iflah olmaz 32 yaşına gelmiş adam olamamış siz mi uğraşacaksınız basın tekmeyi gitsin hayatınıza bakın

Bu insan müsveddesine söyleyecek bi araba lafım var ama şunu aadamdan sayarlar da bbanlanırım😏

18 yaş için evlilik iki yıllık zorlukla geçen hayat bu adama bir de çocuk vermek ah canım neden peki? Bu adam dan çocuğun olmadığı iyi olmuş kürtaj sonrası trvmay normal ama polislerden ben genelde korkarım yüzde sinden fazlası psikopat oluyor ya seni çekip vursa ya doğup çocuğuna birşey yapsa idi. Yaşın genç iki yıllık bir zaman dilimi emin ol geçecek emin ol bitecek şükür edeceksin

florya455 florya455 Tabiki karekterlede alakalı bir durum ve benimkide inanılmaz derecede küfür ediyordu.Anneme kadar ana avrat küfrederdi.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende her gece ağlardım ve sabah uyandığımda gözlerim şişmiş bir vaziyetteydi.Umarım böyleleri Allah’ından bulur.Vicdansızlar.Ben size öncelikle şunu tavsiye ediyorum.Karşınıza alın ve net bir şekilde konuşun ama sakın güçsüz ve ezik durmayın.Dik bir şekilde durun ve güzel bir şekilde konuşun.Baktınız anlamıyor ve boşanmaya kesinlikle kararlıysanız o adamı evden polis eşliğinde uzaklaştırın böylece bebeğinizide alamaz asla ama bakın gerçekten boşanmaya ciddiyseniz bunu yapın.Şuan sizede üzüldüm çünkü aynı duyguları yaşadım ve çok zor bir durum.Bu şekilde bu ruh hastası adamı çekmenizi istemem.Siz bir annesiniz ve bu adam size bu şekilde davranamaz kesinlikle.Şunuda rica ediyorum sizden lütfen size küfür ettiğinde veya fiziksel şiddet uyguladığında ses kaydı ve videoya alın ilerde işinize çok yarayacak.Öncelliğiniz kendiniz ve bebeğiniz olsun.Hayat böyle leş insanları çekmek için çok kısa ve siz çok değerlisiniz.❤️ 🙏🏻

florya455 florya455 Tabiki karekterlede alakalı bir durum ve benimkide inanılmaz derecede küfür ediyordu.Anneme kadar ana avrat küfrederdi.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende her gece ağlardım ve sabah uyandığımda gözlerim şişmiş bir vaziyetteydi.Umarım böyleleri Allah’ından bulur.Vicdansızlar.Ben size öncelikle şunu tavsiye ediyorum.Karşınıza alın ve net bir şekilde konuşun ama sakın güçsüz ve ezik durmayın.Dik bir şekilde durun ve güzel bir şekilde konuşun.Baktınız anlamıyor ve boşanmaya kesinlikle kararlıysanız o adamı evden polis eşliğinde uzaklaştırın böylece bebeğinizide alamaz asla ama bakın gerçekten boşanmaya ciddiyseniz bunu yapın.Şuan sizede üzüldüm çünkü aynı duyguları yaşadım ve çok zor bir durum.Bu şekilde bu ruh hastası adamı çekmenizi istemem.Siz bir annesiniz ve bu adam size bu şekilde davranamaz kesinlikle.Şunuda rica ediyorum sizden lütfen size küfür ettiğinde veya fiziksel şiddet uyguladığında ses kaydı ve videoya alın ilerde işinize çok yarayacak.Öncelliğiniz kendiniz ve bebeğiniz olsun.Hayat böyle leş insanları çekmek için çok kısa ve siz çok değerlisiniz.❤️ 🙏🏻
3 yaşında oğlum bile küfür öğrendi ondan.. Ben düzgün bi çocuk yetiştirmeye calıstıkca o babası gibi davranıyor. kaç kere karsıma alıp konuştum çocuk konusunda. Çok sevdiğin oğluna istemeden zarar veriyorsun dedim..
babası işe gidince bile babamı özledim diye ağlıyor aklına gelince. Çocuğum olmasa çoktan boşanmıştım.. çocuk olunca herşey daha zor oluyor 🥺

edanaz edanaz Emniyette şikayette bulundum ve uzaklaştırma kararı aldım ama uzaklaştırma kararı bitti zaten uzak yerlerdeyiz amacım beni telefonda rahatsız etmesin.Şuan heryerden engelledim.Kendisi bu yıl tayinci

Famina Famina o kadar haklısın ki gerçekten 33 yaşında ama adam olamamış.Merhamet yoksunu bir pislikti.Adamda her türlü pislik vardı.Allah’a havale ettim onu ve acımıyorum artık ona bunları yapmadan önce düşünecekti herkes yaptığının bedelini ödemek zorunda.Onu adalete teslim ettim.

Seytanolabilirim Seytanolabilirim Erken yaşta evliliğin bedelini ödüyorum ne yazık ki keşke kanmasaydım bu insana ama oldu artık.Tecrübe deyip yoluma bakmam lazım.En azından gerçek yüzünü kısa zamanda gördüm.Zaman zaman atlatmaya çalışıyorum ve destekte almaya başladım.Umarım yaşadığım korkunç günler biran önce geçer.

florya455 florya455 Çoçuğuda kendisini benzetmeye çalışıyor pis adam.Peki çalışıyor musunuz?veya aileniz boşansanız arkanızda durur mu bu şekilde nereye kadar böyle ruh hastası adamı çekeceksiniz?Sizede yazık

edanaz edanaz Emniyette şikayette bulundum ve uzaklaştırma kararı aldım ama uzaklaştırma kararı bitti zaten uzak yerlerdeyiz amacım beni telefonda rahatsız etmesin.Şuan heryerden engelledim.Kendisi bu yıl tayinci
Size telefon ile ulaşması bile uzaklaştırma kararı çıkarmanız İçin yeterli. Bir daha uzaklaştırma kararı çıkarırsanız mutlaka cimer e de yazın uzaklaştırma kararını da ekleyin. Bir daha ceza alır ve aldığı ceza katlanarak devam eder, ilerleyen dönemde disiplin ceza puanı nedeni ile meslekten çıkarılabilir. Meslekten çıkarılma korkusu onu zaptetmeye yeter.

Herkese iyi akşamlar.
Kızlar yeni üye oldum ve çok zor bir süreçten geçiyorum.Sizinle paylaşmak istiyorum.21yaşındayım eşim 32 yaşında,2 yıllık evliyim Eşimle boşanma aşamasındayım ve nedeni fiziksel ve psikolojik şiddet,her tartışmamızda boşanmak istediğini dile getiriyor.Eşim polis çok aksi bir insan mesleğinden dolayı fazla üstüne gitmedim ve her zaman anlayışla karşıladım.Ama çok yıprandım...Tek istediğim huzurlu bir yuvamın olmasıydı.Eşim nişanlılık döneminde bana çok iyi davranıyordu ve beni çok seviyordu.Ona güvenmiştim ama evlenince çok değişti.Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.Hamile kaldım ve beni kürtaja zorladı şikayet ettim onu.şimdi ailecek yalvarıyorlar bana ama menfaatleri için yapıyorlar.Ailem arkamda çok şükür 2 aydır babamın evindeyim şikayet etmeden önce hiç arayı yapmaya çalışmadılar şimdi her gün arayıp yalvarıyorlar...Kızlar,çok kötüyüm canım çok yanıyor.Acım ne zaman geçecek çok korkuyorum bu acı hep sürecek gibi...Lütfen yardım edin güzel dileklerinizi bekliyorum...
21 yaşındasın daha boşver gitsin sonra kurtulduğun için şükür edeceksin

Bu meslek grubunda maalesef sıkıntılı kişiler fazlaca. Önceden anlamazdım polise kız vermeyenleri. Şimdi anlıyorum. Ben de bşr polisten boşandım. 10 yıl evlilik 2 çocuk birisi bebek. Çocuklara 2 aydır nafaka veriyor o da eksik! Karakola gelip giden evli kadınlarla yasak ilişkisi oluyormuş başka komşuyla ilişkisi olmuş salak gibi hiç fark etmemişim. Şimdi de çalışan veya aileden zengin kadın peşinde. Umarım kimseyi ağına düşüremez ve pisliğinde boğulur! 10 yıl çalıştım eve getirdim birikim yapıyorum ayağına yiyip içip s.çmış. Sen erken kurtuluyorsun önümüze bakma vakti. Yaşın küçük oku işe gir kursa git değerlendir hayatı.

Bu meslek grubunda maalesef sıkıntılı kişiler fazlaca. Önceden anlamazdım polise kız vermeyenleri. Şimdi anlıyorum. Ben de bşr polisten boşandım. 10 yıl evlilik 2 çocuk birisi bebek. Çocuklara 2 aydır nafaka veriyor o da eksik! Karakola gelip giden evli kadınlarla yasak ilişkisi oluyormuş başka komşuyla ilişkisi olmuş salak gibi hiç fark etmemişim. Şimdi de çalışan veya aileden zengin kadın peşinde. Umarım kimseyi ağına düşüremez ve pisliğinde boğulur! 10 yıl çalıştım eve getirdim birikim yapıyorum ayağına yiyip içip s.çmış. Sen erken kurtuluyorsun önümüze bakma vakti. Yaşın küçük oku işe gir kursa git değerlendir hayatı.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Siz de kurtulmuşsunuz. Huzurlu, sağlıklı, mutlu bir hayat dilerim size. Siz güçlü bir kadınsınız, tebrik ederim.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Siz de kurtulmuşsunuz. Huzurlu, sağlıklı, mutlu bir hayat dilerim size. Siz güçlü bir kadınsınız, tebrik ederim.
Teşekkür ederim hepimiz için olsun bu dilekler inş. Pek güçlü sayılmam ama mücadeleyi de bırakmıyorum işte.

edanaz edanaz Artık bana bulaşamaz,gözünü iyice korkuttum.Cesaret edemez.Zaten uzak yerlerdeyiz.Ailecek aradılar korkudan nasıl yalvarıyorlardı pislikler.Tabi hiç oralı olmadım.Acımıyorum artık

florya455 florya455 Çoçuğuda kendisini benzetmeye çalışıyor pis adam.Peki çalışıyor musunuz?veya aileniz boşansanız arkanızda durur mu bu şekilde nereye kadar böyle ruh hastası adamı çekeceksiniz?Sizede yazık
Önceden alınmış biletim var, ailemin yanına gideceğim. Gidene kadar hiçbirsy olmamış gibi davranacağım. Ki zorluk çıkarmasın. Gittikten sonra boşanmak istediğimi söyleyeceğim. Çalışmıyorum üni mezunuyum, ailem arkamda durur.

Herkese iyi akşamlar.
Kızlar yeni üye oldum ve çok zor bir süreçten geçiyorum.Sizinle paylaşmak istiyorum.21yaşındayım eşim 32 yaşında,2 yıllık evliyim Eşimle boşanma aşamasındayım ve nedeni fiziksel ve psikolojik şiddet,her tartışmamızda boşanmak istediğini dile getiriyor.Eşim polis çok aksi bir insan mesleğinden dolayı fazla üstüne gitmedim ve her zaman anlayışla karşıladım.Ama çok yıprandım...Tek istediğim huzurlu bir yuvamın olmasıydı.Eşim nişanlılık döneminde bana çok iyi davranıyordu ve beni çok seviyordu.Ona güvenmiştim ama evlenince çok değişti.Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.Hamile kaldım ve beni kürtaja zorladı şikayet ettim onu.şimdi ailecek yalvarıyorlar bana ama menfaatleri için yapıyorlar.Ailem arkamda çok şükür 2 aydır babamın evindeyim şikayet etmeden önce hiç arayı yapmaya çalışmadılar şimdi her gün arayıp yalvarıyorlar...Kızlar,çok kötüyüm canım çok yanıyor.Acım ne zaman geçecek çok korkuyorum bu acı hep sürecek gibi...Lütfen yardım edin güzel dileklerinizi bekliyorum...
Hergün eşin tarafından acı çekeceğine boşandın diye birkaç gün acı çekmeni isterim doğrusu..daha gencecik pırıl pırılsın sakın arkana bakma ve boşan..çünkü bir insan neyse odur değişmez üstüne daha çok katar level atlar..

Kesinlikle katılıyorum.. çevremden de görmüştüm bu meslekteki kişilerin genelinin evlilikte sıkıntı yaşadığını. Polisten bosanan çok oldu. Ama hepsi bir degil diye düşünmüştüm. Evet hepsi bir degil ama bir çoğunun problemleri var. Çevremdeki herkesi uyaracagim bu konuda.

Back
X