• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasındayım

Sürünsün şerefsiz. Böyleleri polislige devam edip bir de bizi mi koruyacak Allah razı esirgesin. Çocuğunuz yok, ona vicdani hiçbir borcunuz da yok. Madem çocuk istemiyordu korunsaydi çükü dusesice. Bunu kimse için söylemem ama Allah ona evlat kokusu tattirmasin. Bir ömür evlat hasretiyle yansın.

Sürünsün şerefsiz. Böyleleri polislige devam edip bir de bizi mi koruyacak Allah razı esirgesin. Çocuğunuz yok, ona vicdani hiçbir borcunuz da yok. Madem çocuk istemiyordu korunsaydi çükü dusesice. Bunu kimse için söylemem ama Allah ona evlat kokusu tattirmasin. Bir ömür evlat hasretiyle yansın.
İnşallah hep bebek rüyalarına girer kendine gelemezsin

Canım benim yaşın daha küçücük. Kıyamam sana o yaşta neler yaşamışım.19 yaş ve 30 yaş bana kalırsa ilk evlenirken olmayacak şeymiş.
Ailen arkandaymis arkana bakma .

Canım benim yaşın daha küçücük. Kıyamam sana o yaşta neler yaşamışım.19 yaş ve 30 yaş bana kalırsa ilk evlenirken olmayacak şeymiş.
Ailen arkandaymis arkana bakma .
Haklısınız bazen kaderin önüne geçilmiyor canım çok yanıyor ne zaman geçecek bu yaşadıklarım mutlu olmayı ve gülmeyi unuttum artık

E normal sen birakinca bunu alan olmaz zaten.Onlarda bunun farkina varmis olacak ki surekli ariyorlar.
Benim anlamlandiramadigim,su forumda gun asiri mutlaka bir bosanma konusu gormem oluyor.
Maddi imkansizliklar mi,artik askin ve sevginin taniminin basite indirgenmesi mi anlamis degilim.
Evli degilim,insanlarin cocuklarini gordukce imrenim hep.Boyle bosanmalar daha cok sıkıyor canımı benim.
Demek ki zaman degisiyor.Allah iste iyisini denk getirecek yoksa zor bu zamanda,bu tahammulsuzlukte.

E normal sen birakinca bunu alan olmaz zaten.Onlarda bunun farkina varmis olacak ki surekli ariyorlar.
Benim anlamlandiramadigim,su forumda gun asiri mutlaka bir bosanma konusu gormem oluyor.
Maddi imkansizliklar mi,artik askin ve sevginin taniminin basite indirgenmesi mi anlamis degilim.
Evli degilim,insanlarin cocuklarini gordukce imrenim hep.Boyle bosanmalar daha cok sıkıyor canımı benim.
Demek ki zaman degisiyor.Allah iste iyisini denk getirecek yoksa zor bu zamanda,bu tahammulsuzlukte.

O kadar haklısınız Kİ devir çok değişti.Evliliği o kadar basitleştirdiler ki...Eskiden hep bir mücadele vardı.Şimdi en ufak tartışmada boşanmaya gidiliyor.Ben kocama hakkımı helal etmiyorum.Her şeyi bir kenara bırakıp onunla evlendim.Ama beni kullandı attı.hiç çabalamadı.

Herkese iyi akşamlar.
Kızlar yeni üye oldum ve çok zor bir süreçten geçiyorum.Sizinle paylaşmak istiyorum.21yaşındayım eşim 32 yaşında,2 yıllık evliyim Eşimle boşanma aşamasındayım ve nedeni fiziksel ve psikolojik şiddet,her tartışmamızda boşanmak istediğini dile getiriyor.Eşim polis çok aksi bir insan mesleğinden dolayı fazla üstüne gitmedim ve her zaman anlayışla karşıladım.Ama çok yıprandım...Tek istediğim huzurlu bir yuvamın olmasıydı.Eşim nişanlılık döneminde bana çok iyi davranıyordu ve beni çok seviyordu.Ona güvenmiştim ama evlenince çok değişti.Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.Hamile kaldım ve beni kürtaja zorladı şikayet ettim onu.şimdi ailecek yalvarıyorlar bana ama menfaatleri için yapıyorlar.Ailem arkamda çok şükür 2 aydır babamın evindeyim şikayet etmeden önce hiç arayı yapmaya çalışmadılar şimdi her gün arayıp yalvarıyorlar...Kızlar,çok kötüyüm canım çok yanıyor.Acım ne zaman geçecek çok korkuyorum bu acı hep sürecek gibi...Lütfen yardım edin güzel dileklerinizi bekliyorum...
Eşin polis olabilir evet zor da bir meslek ama iş başka ev hayatı başka o bu mesleği zorluklarını bilerek seçti ve halihazırda biraz da profesyonel davranması gerekiyo yaşadığı zorlukları sana herhangi bir türde şiddet uygulaması onu haklı çıkarmaz elbette eşi olarak anlayışlı davranırsın ama bir yere kadar bir ilişkide sen kendinden çok ödün verirken diğer kişi bencilce davranırsa o ilişki artık cehenneme döner açık konuşacağım senin yerinde olsam yaşadıklarımdan ders çıkarır ve kendimi seçerdim bu dünyaya bir kez geliyorum ve hayatımı mutlulukla güzellikle karşılıklı sevgi anlayış ve huzurlu ilişki yaşamak varken neden hayatımı karartayım bu kadar değersiz bir insan mıyım ben ya da beni çok fazla üzen benim ona verdiğim değer ve anlayışı bana göstermeyen biri için değer mi bence bir düşün

Herkese iyi akşamlar.
Kızlar yeni üye oldum ve çok zor bir süreçten geçiyorum.Sizinle paylaşmak istiyorum.21yaşındayım eşim 32 yaşında,2 yıllık evliyim Eşimle boşanma aşamasındayım ve nedeni fiziksel ve psikolojik şiddet,her tartışmamızda boşanmak istediğini dile getiriyor.Eşim polis çok aksi bir insan mesleğinden dolayı fazla üstüne gitmedim ve her zaman anlayışla karşıladım.Ama çok yıprandım...Tek istediğim huzurlu bir yuvamın olmasıydı.Eşim nişanlılık döneminde bana çok iyi davranıyordu ve beni çok seviyordu.Ona güvenmiştim ama evlenince çok değişti.Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.Hamile kaldım ve beni kürtaja zorladı şikayet ettim onu.şimdi ailecek yalvarıyorlar bana ama menfaatleri için yapıyorlar.Ailem arkamda çok şükür 2 aydır babamın evindeyim şikayet etmeden önce hiç arayı yapmaya çalışmadılar şimdi her gün arayıp yalvarıyorlar...Kızlar,çok kötüyüm canım çok yanıyor.Acım ne zaman geçecek çok korkuyorum bu acı hep sürecek gibi...Lütfen yardım edin güzel dileklerinizi bekliyorum...
Ayy canımsın ama lütfen sakın bu günler geçmez deme İnan bana öyle günler geçiyor ki arkanda gülerek bakıyorsun şiddet var , kürtaja zorlanmak var bu adam için gözyaşı dökme daha çok gençsin bir kere yapan her zaman yapar kğtfen ailenin yanında kal ve zamanla kendine bir hayat kur bu adamla mutsuz bir evlilik sürdürme

Eşin polis olabilir evet zor da bir meslek ama iş başka ev hayatı başka o bu mesleği zorluklarını bilerek seçti ve halihazırda biraz da profesyonel davranması gerekiyo yaşadığı zorlukları sana herhangi bir türde şiddet uygulaması onu haklı çıkarmaz elbette eşi olarak anlayışlı davranırsın ama bir yere kadar bir ilişkide sen kendinden çok ödün verirken diğer kişi bencilce davranırsa o ilişki artık cehenneme döner açık konuşacağım senin yerinde olsam yaşadıklarımdan ders çıkarır ve kendimi seçerdim bu dünyaya bir kez geliyorum ve hayatımı mutlulukla güzellikle karşılıklı sevgi anlayış ve huzurlu ilişki yaşamak varken neden hayatımı karartayım bu kadar değersiz bir insan mıyım ben ya da beni çok fazla üzen benim ona verdiğim değer ve anlayışı bana göstermeyen biri için değer mi bence bir düşün
Bu siteye üye olurken,bu mesajları yazarken o kadar acı çekiyordum Kİ asla atlamam diyordum ama şuan o kadar iyiyim ki artık canım yanmıyor.Alışıyorum,acılarım beni çok güçlü kıldı.Kendimle gurur duyuyorum artık.Narsist bir adamdan kurtuldum çok şükür ve geleceğe yönelik hedeflerim ve hayalerim var artık kendimi çok seviyorum ve değer veriyorum.Güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim.♥️

Ayy canımsın ama lütfen sakın bu günler geçmez deme İnan bana öyle günler geçiyor ki arkanda gülerek bakıyorsun şiddet var , kürtaja zorlanmak var bu adam için gözyaşı dökme daha çok gençsin bir kere yapan her zaman yapar kğtfen ailenin yanında kal ve zamanla kendine bir hayat kur bu adamla mutsuz bir evlilik sürdürme
Çekişmeli davamı açtım.Allah’ın izniyle kazanacam.Onu Allah’a havale ettim sadece.Çok zor şeyler yaşadım çok şükür şuan iyiyim.Bu acılar beni güçlendirdi.Şuan sadece hedeflerimin peşinden koşuyorum.Desteğiniz için çok teşekkür ederim ❤️

Merhaba, boşanma süreciniz ne durumda? Denk geldi konunuz. bende boşanacağım sanırım... 25 yaşındayım bir çocuğum da var.. bunlarin psikolojileri bozuk. tanıdıgım poliş eşlerinin çoğu sorunlu evlilik yaşıyor. ben de öyle... keşke evlenmeseydim diyorum her gün.

Şuan çekişmeli sürüyor davam.Mahkeme gününü bekliyorum.Evet çok haklısınız benimde tanıdığım bir çok polis eşleri üzgün ve pişman.Çalışma stresini eve yansıtıyorlar ve bizlerden çıkarıyorlar.Piskolojileri bitik durumda.Tabi aralarında düzgünde vardır ama kendimden örnek verecek olursam bana en kötüsü ve ruh hastası denk geldi.Çekilecek gibi değildi.Öncelikle boşanma zorlu bir süreç ama zamanla acılar hafifliyor.Ömür boyu böyle ruh hastası insanı çekeceğime 1 sene açımı yaşarım daha iyi.Sizin ne gibi sorunlarınız var? Çoçuğunuz kaç yaşında?

Şuan çekişmeli sürüyor davam.Mahkeme gününü bekliyorum.Evet çok haklısınız benimde tanıdığım bir çok polis eşleri üzgün ve pişman.Çalışma stresini eve yansıtıyorlar ve bizlerden çıkarıyorlar.Piskolojileri bitik durumda.Tabi aralarında düzgünde vardır ama kendimden örnek verecek olursam bana en kötüsü ve ruh hastası denk geldi.Çekilecek gibi değildi.Öncelikle boşanma zorlu bir süreç ama zamanla acılar hafifliyor.Ömür boyu böyle ruh hastası insanı çekeceğime 1 sene açımı yaşarım daha iyi.Sizin ne gibi sorunlarınız var? Çoçuğunuz kaç yaşında?
işinin stresi mi, yoksa karakteri mi bu bilmiyorum. Sevgisiz. suratsız. Bana düşmanı gibi davranıyor resmen. Herşeye bağırıyor. En basit birşey bile olduğunda küfür ediyor. 3 yasında cocugum var çok babacı. Gideceğim dedim. oğlumu götüremezsin o bensiz yapamaz sen umrumda bile değilsin dedi. Her gece gözlerim ağlamaktan şişmiş olarak uyuyorum yoruldum çok yoruldum bu evlilikten..

Babası aradı yalvardı gel diye yapma etme şikayetini Çek eşim olacak adi annemi aradı ben barışmak istiyorum dedi ben mesleğimden olursam vicdanınız nasıl rahat edecek dedi annemde o bebeği aldırmadan önce ve kızıma eziyet etmeden önce düşünecektin dedi şimdi beni vicdanımdan vurmaya çalışıyor
Mesleğinden olmasını istemiyorum onlar kadar vicdansız olamıyorum ama bi yanım hak etti diyor bilmiyorum napıcağımı
Çok geçmiş olsun lütfen üzülme. Sen savcılığa şikayette bulununca resmî evraklar çok büyük ihtimal ile işyerine gitti. İşyerine giden her evrak kayda girer ve kurum amirine arz edilir. Emniyet teşkilatı içişleri bakanlığına bağlı ve bakanlık kadına şiddet ve alkol konusunda çok hassas. Kurum amiri görmezlikten gelemez çünkü cimer e şikayet eserseniz astın disiplinsizlini ört bas ettiği için kendisi de ceza alır. 7068 sayılı disiplin kanununa göre yanılmıyorsam 8/4-b-6 maddesi gereği hazırlanan disiplin soruşturma dosyası disiplin kuruluna gönderilir. Ve 6 ay kısa süreli durdurma cezası alır, infazı net maaşının 1/4 veya 1/5 inin kesilmesi şeklinde olur. Kesinlikle meslekten çıkarma yada devlet memurluğundan çıkarma cezası almaz. Ama aldığı ceza özlük dosyasında durur ve siciline işlenir, ayrıca emniyet genel müsürülüğüne onay İçin gönderilir ve üst makamların da bilgisi olur. Geç savcılık hem idari yargı tarafından cezalandırılır. Sizin vicdan azabı çekmenizi gerektirecek bişey yok. Herhangi bir kuşkunuz var ise cimer e yazarak savcılık evrakları ve elinizdeki evraklarla şikayetçi olup hakkında idari tahkikat başlayabilirsiniz. Bence büyük ihtimal hakkında tahkikat başlatıldığı İçin tutuştu ve yalvarıyor. Savcılık şikayetini geri çektirirse sana işyerinde disiplin kurulunda da ceza almayacak. Çok kurnaz ama senin yalnız olmadığını bilmiyor. Üzülme, sağlığına, huzuruna, mutluluğuna bak. Sana yardımcı olabildceğim, bana sormak istediğin bir konu olursa çekinmeden sorabilirsin.

Son düzenleme:
Lütfen ama lütfen avukatına 7068 sayılı kanuna bir göz atmasını rica et. Her yönden onu sıkıştır. O zaten tutuştuğu İçin sana yalvarıyorlar. Ve kesinlikle mesleğinden olamaz. Kendi bilgisizliğinden korkuyor mesleğinden olacak diye o yüzden yalvarıyor sana. Bu durum kesinlikle meslekten çıkarma sebebi değil.

florya455 florya455 Tabiki karekterlede alakalı bir durum ve benimkide inanılmaz derecede küfür ediyordu.Anneme kadar ana avrat küfrederdi.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende her gece ağlardım ve sabah uyandığımda gözlerim şişmiş bir vaziyetteydi.Umarım böyleleri Allah’ından bulur.Vicdansızlar.Ben size öncelikle şunu tavsiye ediyorum.Karşınıza alın ve net bir şekilde konuşun ama sakın güçsüz ve ezik durmayın.Dik bir şekilde durun ve güzel bir şekilde konuşun.Baktınız anlamıyor ve boşanmaya kesinlikle kararlıysanız o adamı evden polis eşliğinde uzaklaştırın böylece bebeğinizide alamaz asla ama bakın gerçekten boşanmaya ciddiyseniz bunu yapın.Şuan sizede üzüldüm çünkü aynı duyguları yaşadım ve çok zor bir durum.Bu şekilde bu ruh hastası adamı çekmenizi istemem.Siz bir annesiniz ve bu adam size bu şekilde davranamaz kesinlikle.Şunuda rica ediyorum sizden lütfen size küfür ettiğinde veya fiziksel şiddet uyguladığında ses kaydı ve videoya alın ilerde işinize çok yarayacak.Öncelliğiniz kendiniz ve bebeğiniz olsun.Hayat böyle leş insanları çekmek için çok kısa ve siz çok değerlisiniz.❤️ 🙏🏻

edanaz edanaz Şuan disiplin cezası almış.Silahınıda elinden aldılar.Önceden vicdan yapardım ama zaman geçtikçe ne kadar iğrenç ve kötü bir insan olduğunu net gördüm.İyikide şikayetçi oldum.Hak ettiği yerde.Bunları yapmadan önce düşünecekti.İlahi adalet elbette yerini buluyor.Çok çektirdi bana.Hayalerimi aldı elimden ama ben her şeye rağmen güçlü durdum ve durmaya devam edeceğim.Böyle pislikler belasını bulmalı.Birçok masum kadınlarımızın hayatıyla oynuyorlar.Zerre acımıyorum artık.Çekişmeli dava açtım umarım bu davada da kazanırım ve adalet yerini bulur.Mesajınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim beni aydınlattınız iyiki varsınız🙏🏻❤️

Herkese iyi akşamlar.
Nolur kanma vazgeçme. İnsanların annesi babası evladı ölüyor ölüm acısına bile dayanan insanoğlu buna mı dayanmaz. Çoluk çocuk yokken, daha yolun başındayken kurtar kendini. İnan sonra çok pişman olursun ama iş işten geçer. Çocuk oldu mu elin kolun bağlanır. Ailende sana destek madem dönme yolundan sakın çok pişman olursun 😓

Back
X