Bosanma asamasindayim

Giovannetta

Your life is in your hands, make it beautiful!
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
373
381
23
Bosanmis bayanlar bosanirken neler yasadiniz, bu sureci nasil atlattiniz lutfen paylasin, herseyi duymaya ihtiyacim var.
Dogum sancisindan daha da zor bir iki yil gecirdim. Kalmakla gitmek arasinda, yasamakla olmek arasinda koca iki yil.

Esimle sevmeyerek istemeyerek evlendirildigimi daha onceki konularimda bahsetmistim...
Ilk baslarda keske hic evlenmeseydim dedim. Sonra duzelir dedim. Sonra cocuklar buyusun sonra bosanirim dedim. Ama ne doyasiya sevebildim ne de mutlu olabildim. Hep eksik hep yarim, yari mutlu bu gunlere geldim.
Insan her ne kadar mutsuz da olsa, arada sevgi kalmasa da, bir an evvel olsun bitsin, ondan kurtulup kendime yeni bir yol cizeyim dese de icini kocaman bir bosluk kapliyormus. Bir de tek basima ya basaramazsam korkusu.

Bu bosluk, yalnizlik, bilinmezlik duygusu ne zaman azalmaya basliyor kizlar. Bosandiktan sonra hep bir yaniniz eksik mi kaliyor. Bosandiktan sonra kendinizi nasil hissediyorsunuz, ne zaman iyilesmeye alismaya basliyorsunuz.
Bosanmam ya hayatimin hatasi ya da miladim olacak
Paylasimlarinizi bekliyorum

Boşanmış arkadaşlarımdan dinlediğim kadarıyla,ilk başlarda bu duygu karışıklığınız normal,6 aydan sonra bu duyguların geçtiğini söylüyorlar,çalışıyorsanız daha çabuk atlatırsınız,hayatınızın hatası olduğunu değilde yeni bir başlangıç olarak düşünün bana kalırsa ve mümkün olduğunca çok uğraşlar bulun kendinize,en kısa sürede bu durumu atlatırsınız inşallah.

Bu aşamada bende olsam bunları merak ederdim.. Allah yardımcınız olsun arkadaşım.

hiçkimse vazgeçilmez değildir bu hayatta olmuyorsa olmuyordur ınanın erkekler bukadar basit düşünüp önlerine bakıyor sizde böyle yapıp güçlü durun..kendınızı fazla yıpratıp kendi hakkınıza girmeyin ..yaşınız kac acaba?

Mantikli dusununce dogru. Hersey gelip geciyor bu da gececek biliyorum ama yeni baslangic yeni duzen kurma dusuncesi korkutuyor beni. Yasim 45 keske daha genc olsaydim

cok sorgulamayın bence keşke onu yapsaydım böyle davransaydım böyle olmazdı davalarına hiç girmeyin..yaşınız daha genç çevremde cok var ikinci evliliğinde mutluluğunu yakalayan çocuklarına huzurlu bir yuva sağlayan.. tabiki doğal yeni düzen yeni bı hayat bilinmezler herzaman korkutur insanı.. ama madem mutsuzdunuz mutlu olmak ıcın bı adım atıcaksınız sızde bu hayata bır kere gelıosunuz unutmayın en büyük dayanak şevkat sahibi rabbimiz inşallah herşey umduğunuzdan daha güzel olur

Yani şöyle düşünün boşanmazsanız mutlu olma olasılığınız 0.
Ama boşanırsanız gerçekten seveceğiniz biriyle tanışma olasılığınız gayet var, bu şansı değerlendirerek en iyisini yapmışsınız derim.

Kader cesurları kayırır derler ben de buna inanırım.

Siz zaten mutlu değilsiniz ve yalnızsınız, bir şey kaybetmiyorsunuz. Bir zamanlar sevdiğin birinden boşanmak zor bence.

Bilinmezlik korkutuyor evet. Sonunun nereye cikacagini bilsem aninda karar verebilirim. Rabbim kimseyi karanliklarda birakmasin.

Insallah canim. Cok tesekkur ederim.

Tek umudum hic sevmedigim ve sevilmedigim kadar sevmek ve sevilmek.
Esimi cocuklarimin babasi oldugu kadar seviyorum ondan oteye gitmedi hic bir zaman.

Sevmeyen biri için fazla karamsarsınız.. Eğer gerçekten sevmiyorsanız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız çok fazla zaman almaz.. Bikaç ay içinde daha iyi bi ruh haline geçersiniz muhtemelen.. Ama tabi bu sizin elinizde.. Ben severken tek bir şiddet olayıyla tek celsede boşandım.. 10 Yıllık ilişkim bitti.. yaklaşık 1 yıl sonra kendimi toparladım.. 1,5 yıl sonra da şu anki eşimle birlikte olmaya başladım.. Zor bir süreç ama güçlü olun.. atlatılmayacak hiçbişey yok.. Kendinize şans verin mutluluk için

1 bucuk yil once bosanmis biri olarak yaziyorum ilk aylar 6 7 ay kadar cok zor bi surecten gectim aglama nobetlerim vardi ve universite son senemdi sinavlarim vardi kafam biseye basmiyordu anliycan cok zor gunler gecirdim ama inanki geciyor simdi bin sukur okulumuda bitirdim hayatima biride girdi ha sonumuz ne olur bilinmez ama en azindan eskisi kadar kotu deyilim

Sevmeyerek evlenirken sevebilmeye calismak icin cabala, aradan yillar gecsin bosanma surecine alismak icin cabala.
Esim cok negatif dusunceli bir insan. Bu sureci hafifletmek icinmidir yoksa beni caydirmak icinmi bilmiyorum, cocuklarimiza karsi duygu somurusu yaparak hem onlari uzuyor hem de beni zor durumda birakiyor. Cocuklarim her ne kadar anlayabilecek yasta olasalar da etkileniyorlar.
Sizin de mutlulugunuzun her daim olmasini dilerim.
Tek istedigim tadamadigim mutluluklari tadabilmek.

bende boşanma aşamasındayım duruşma gününü bekliyorum .zor bir durum çok agır bir yük ama dua edip sabretmekten hayırlısı hangisi ise onu istemekten başka birşey gelmiyor elimden davam açıldı ve duruşma günüp geldi çattı neredeyse ben yinede boşanmam hakkımda hayırlı ise olsun değilse hangisi hayırlı ise o olsun diye dua ediyorum beterin beteri var daha kötü bir şey olmasın ileride diye duam hep bu ...

hıı sen boşanıyosun sandım .
eger şiddet yoksa seni üzmüyorsa boşanma derim zamanla seversin eger o seni seviyorsa tabiyki ben haklı oldugum halde boşandığım halde bile yine üzgünüm üzülürsün tahminimce .nacizane fikrim bu yani.

Dualarim seninle arkadasim. Senin icinde esine karsi hala sevgi var mi, kac yillik evlisin? Hakkimizda hayirlisi umarim en kisa surede atlatiriz bu sureci. Bizim davanin acilmasi da yakin. Bu yola girince donusu olmuyormus sanki beni bir sey bir iple cekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…