Bosanma asamasindayim

Bir cok bosanma sebebi var. illa siddet kumar kadin kiz ayaklari olmasi gerekmiyor. Beni cok uzdu cok yalniz birakti cok aglatti. Duzelir diye cok ikaz ettim cok sans verdim ama huylu huyundan vaz gecmiyormus bunu ogrendim.
Onunla ot gibi ruhsuz bir evliligin icinde goz yaslariyla yasamaktansa onu kendisine birakmayi tercih ettim.
O bendeki butun kredisini bitirdi maalesef. Sevgi bitince yeniden yesermesi biraz zor.

Bir yuvayi kurmak nasil zorsa yikmak da bir o kadar zor. Aradaki sevgiyi saygiyi Birligi koruyamadik. Biz bir cift olamadik. Aramizda hep baska sahislar vardi. Ben kendimi onun el cantasi yaninda gezdirdigi bir aksesuar gibi hissettim. Hayatimin en zor gunlerinde yalniz birakildim. Gostermelik bir esim vardi ama icimde yalnizdim.

ben bir senelik evliyim yasım 23 davalar açıldı o davayı actı bn nafaka davası açtığım için .bir çocugum var 5 aylık hep şiddet uyguluyordu çok ağır ağza alınmayacak hakaretler ediyordu en güzel geçirmem gereken günlerim şiddetle geçti daha bir yıllık evliyim ve ilk günden başladı şiddet ama benim için yuva çok önemli çok zor ve ağır geliyor boşanmak haklıyken belki üzgünüm hiç istemezdim boşanmak bir tek evlilikten yanaydım ama olmadı evlen evden ayrıl bir daha dön çok ağır geldi ama benmde imtihanım evliliğm ile olucakmış demekki .

ben bir senelik evliyim yasım 23 davalar açıldı o davayı actı bn nafaka davası açtığım için .bir çocugum var 5 aylık hep şiddet uyguluyordu çok ağır ağza alınmayacak hakaretler ediyordu en güzel geçirmem gereken günlerim şiddetle geçti daha bir yıllık evliyim ve ilk günden başladı şiddet ama benim için yuva çok önemli çok zor ve ağır geliyor boşanmak haklıyken belki üzgünüm hiç istemezdim boşanmak bir tek evlilikten yanaydım ama olmadı evlen evden ayrıl bir daha dön çok ağır geldi ama benmde imtihanım evliliğm ile olucakmış demekki .

Allah yardımcımız olsun inşallah çok çok çok mutlu olursunuz Allah kimseyi gördüğünden eksik etmesin inşallah çok kısa zamanda yeni hayatinizda yepyepni güzellikler kolaylıklar bulursunuz bende şuan karar verme asamasindayim aslında verdim ama esimle konusmadim hayat çok acımasız Rabbim yardımcımız olsun

amin .şiddet olmasaydı ayrılmazdım çok dövüyordu çok aşağılıyordu anne babasıda evden kovdular benim durumum çok başka herkesten herşey vardı dayak zulüm sorumsuzluk çocuguma mama bile almazdı ailemleyim şuanda .siz neden boşanıyorsunu yaş kaç ?

doğrudur .herkesin derdi kendine hiç kimse mutlu yuvasını bırakmak istemez kim bilir kadın boşanma davasını acacak kadar ne yaşadığını .kimse bilemez kendisinden başka .kim bilir davayı acacak kadar ne yaptı kadına büyük konuşmak istemem yani sizinkide zordur insan evlilikte mutlu olmak ister tabi.Allah yardımcınz olsun Hakkınızdan hayırlısı .

Şiddet küfür hepsi var ailemin gelmesini benim gitmemi istemiyorlar kv aile malesf çok yakin oturuyoruz günlük uğrar laf sokar söylenir çocuklarımı da benden almak gibi gereksiz bi çabası var son olarak çalışma konusunda esimle anlaşmış olmama rağmen ne yapıp edip oğlunu doldurup üstüme salınca bitmesinin daha hayırlı olacağına karar verdim

Şiddet küfür hepsi var ailemin gelmesini benim gitmemi istemiyorlar kv aile malesf çok yakin oturuyoruz günlük uğrar laf sokar söylenir çocuklarımı da benden almak gibi gereksiz bi çabası var son olarak çalışma konusunda esimle anlaşmış olmama rağmen ne yapıp edip oğlunu doldurup üstüme salınca bitmesinin daha hayırlı olacağına karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…