- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Hukukcu uyeler daha net bilgi verirler fakat kendi haneniz icerisinde ses ve goruntu kaydi alinabiliyor diye okumustum yanlis hatirlamiyorsam.Mrb arkadaşlar daha öncedende boşanma ile ilgili konular acmistim.Sagolsun yardmlari dokunan arkadaşlarım oldu.Durum şöyleki boşanma aşamasındaym ve oturduğum evin yer ve konumundan dolayi eşimin bana yaptıklarını aileme inandırmak için sesini kaydettim tam 1 saat hem psikolojik hem fiili bir şiddet (küfür,ölümle bile tehdit o derece) sesini kaydettigimi öğrendiği için bana karşı dava açmışlardi tuzak kurmusuz ailecek ve tehdit etmişiz ve ben karakola gidip ifade verdim.bir kaç ay olcak ama hala bi ses yok.Beni suan ne gibi bi durum bekler haksz duruma düşebilirmiyim.Ben ifademde yazdirdim ölümle tehdit edildim o an sadece sesini kaydetmektan başka çarem yoktu dedim bunun için mahkemeye çıkarmıyım?Bi bilgisi olan varmi arkadaslar hala bi gelişme yok suan baya oldu ifade vereli!
Bunun bi suçu olabilirmi acaba bide beni şikayet ediyolar !!allah bildiği gibi yapsnn hepsiniHukukcu uyeler daha net bilgi verirler fakat kendi haneniz icerisinde ses ve goruntu kaydi alinabiliyor diye okumustum yanlis hatirlamiyorsam.
Buna benzer bir konu daha açılmıştı bir üye tarafından.Size de açıklamış olalım.Mrb arkadaşlar daha öncedende boşanma ile ilgili konular acmistim.Sagolsun yardmlari dokunan arkadaşlarım oldu.Durum şöyleki boşanma aşamasındaym ve oturduğum evin yer ve konumundan dolayi eşimin bana yaptıklarını aileme inandırmak için sesini kaydettim tam 1 saat hem psikolojik hem fiili bir şiddet (küfür,ölümle bile tehdit o derece) sesini kaydettigimi öğrendiği için bana karşı dava açmışlardi tuzak kurmusuz ailecek ve tehdit etmişiz ve ben karakola gidip ifade verdim.bir kaç ay olcak ama hala bi ses yok.Beni suan ne gibi bi durum bekler haksz duruma düşebilirmiyim.Ben ifademde yazdirdim ölümle tehdit edildim o an sadece sesini kaydetmektan başka çarem yoktu dedim bunun için mahkemeye çıkarmıyım?Bi bilgisi olan varmi arkadaslar hala bi gelişme yok suan baya oldu ifade vereli!
Bende kendisinden sikayetci oldum ses kayitlarini boşanma dosyamiza koyduk hakim isterse suncaz eger dava açılırsa hakime ses kayitlarinin dinlemesini rica etcem sirf kendilerini haklı cikartmak icin yapiyolarOnce karakoldaki ifade savciliga gider. Savci dava acilmasini uygun gorurse dava acilir, size de haberi gelir. Savci uygun gornezse dava acilmayabilir.
Oglum darp olmustu. Bizde de 5 ay sonra dava acilmisti.
Normalde ses kaydi yasal degil. Ancak mobing ve evlilikte bildigim kadariyla ses kaydinda sorun cikmiyor. Yine de avukatiniza sorun. Bu arada o ses kayitlarini bosanirken kullanacak misiniz? Bir de karakolda ben de sikayetciyim tehdit ediliyorum dediniz mi?
Baktim simdi sadece 2 mız vardik.baska kimse yoktu yani bundan bisey ckmaz umarimBuna benzer bir konu daha açılmıştı bir üye tarafından.Size de açıklamış olalım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/57696426/
Ben birsey cikacagini sanmiyorum. Tehdit eden o. Sen kendini ispat icin bu yola basvurmussun. Evlilikte de ozel hayat diye bir sey olmuyor ciftler arasinda bildigim kadariyla. Yine de avukarmtina sor. Ben olsam ifade verirken avukati da cagirirdim.Bende kendisinden sikayetci oldum ses kayitlarini boşanma dosyamiza koyduk hakim isterse suncaz eger dava açılırsa hakime ses kayitlarinin dinlemesini rica etcem sirf kendilerini haklı cikartmak icin yapiyolar
Korkmak değil aslnda haklıyken haksz durumuna düşmekten korkuyorum başka ispatlycak biseyim olmadığı için sesini kaydettimTam olarak neden korkuyorsun, bu ulkede kac katıl tecavuzcu elını kolunu sallarken hapse fılan girmekten korkmuyorsundur sanırım, pasif olma. Kim olsa yapar
Avukata arayip sordum onun dediklerini yazdimBen birsey cikacagini sanmiyorum. Tehdit eden o. Sen kendini ispat icin bu yola basvurmussun. Evlilikte de ozel hayat diye bir sey olmuyor ciftler arasinda bildigim kadariyla. Yine de avukarmtina sor. Ben olsam ifade verirken avukati da cagirirdim.
Dava açılsa bile aleyhinize bir sonuç çıkmaz endişelenmenize gerek yok.Baktim simdi sadece 2 mız vardik.baska kimse yoktu yani bundan bisey ckmaz umarim
Insalh çok cirkin iftiralar atiyolarDava açılsa bile aleyhinize bir sonuç çıkmaz endişelenmenize gerek yok.
En fazla para cezasi çıkar diyolar ama bilmiyorumBen birsey cikacagini sanmiyorum. Tehdit eden o. Sen kendini ispat icin bu yola basvurmussun. Evlilikte de ozel hayat diye bir sey olmuyor ciftler arasinda bildigim kadariyla. Yine de avukarmtina sor. Ben olsam ifade verirken avukati da cagirirdim.
Konuna bir link gondermis birisi. Senin konuna benziyor. O konuya baktin mi? Ber de o konuda orada ben bir avukatin sitesinden bu ses kaydi ile ilgili bir link paylasmistim. Onu bir oku.En fazla para cezasi çıkar diyolar ama bilmiyorum
Baktım ya o kişiye msj alcaktım ne yaptı diye üyeliği iptal edilmiş :/Konuna bir link gondermis birisi. Senin konuna benziyor. O konuya baktin mi? Ber de o konuda orada ben bir avukatin sitesinden bu ses kaydi ile ilgili bir link paylasmistim. Onu bir oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?