Boşanma avukatı acil

dry_ik

Kk ile giden 23 kgve artık hedefteyim 57kg
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
3.354
2.916
373
Kızlar slm
Arkadaşımın boşanma davası için acil avukat bulması gerekiyor ama hem çevremiz yok hemde internetten kimi bulup arasak ofisleri kapanmış bu darbe olaylarından dolayı. Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz avukat varmı

merhaba isterseniz ben ilgileneyim isterseniz arkadaşımı tavsiye edeyim nasıl içiniz rahat ederse.

Su anda hızlı boşanmakta sorunmuş hakim savcı eksikliğinden millet boşanamiyor da.

Kızlar slm
Arkadaşımın boşanma davası için acil avukat bulması gerekiyor ama hem çevremiz yok hemde internetten kimi bulup arasak ofisleri kapanmış bu darbe olaylarından dolayı. Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz avukat varmı

Bugün mahkememin güzel sonucundan dolayı yardıma ihtiyacı olan herkese yazıyorum.
6 yıllık inişli çıkışlı giden evliliğim sonunda bugün bitti. 9 aydır başka bi adamla birlikte olmamdan dolayı eşimle aramızdai sorunlar iyice büyümeye başlamıştı.. tabi benim duygusal davranmamdan kaynaklı sevdiğim adamla resimlerimiz, mesajlarımızın hepsini yedek kutumda saklıyordum. ki eşim artık şüphelenip sanal dünyayı kurcalayınca ki o da asla yalnız değildi bunu biliyprdum ama ben onu çözememiştim. bana dava açan eşim oldu elinde belgelerle gitmesine rağmen avukatımın gücüyle kazanan ben oldum. hatta üstüne tazminat ve nafaka bile almış oldum. teşekkürler İlker Burgaç.. Eğer hala avukatınız yoksa size özelden numarasını verebilirim. çok naif çok tatlı bi insandır. mutlaka destek olacaktır.

Konu çözüldü , boşanma oldu..
Teşekkürler konu kapanabilir..
Mune Mune

Duvar Hukuk Danışmanlık Bürosu Av. Muhammed Bilal Duvar ofisi Üsküdar'da bana da bu konuda yardımcı olmuştu, çok iyi avukattır, tavsiye derim.

Merhabalar, İstanbul-Kartal'da Anadolu Adliyesi'ne yakın konumda bir büro tavsiye edebilirim. Kendileri çok ilgili ve mesleklerini severek yapıyorlar. Sorularınızı sıkılmadan ve anlayabileceğiniz şekilde cevaplıyorlar. Sizin için ama en çok da boşanma nedeniyle zarar görebilecek çocuklarınız için dava açısından en doğru yolu öneriyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X