• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanma avukati masraflari

Fırsatçılar . İnsan önce bir uzlaştırmaya çalışır , bunlar yok anam hemen boşanın hatta akıl veriyorlar adamın donuna kadar alalım diye 🙈🙈🙈
Uzlaştırmaya çalışacak ancak duyumlarıma göre eşimin ailesi akrabalarımızı arayıp duruyormuş bizi barıştırın diye. Bende barışmak şöyle dursun sürünsünler ve bitsin gitsin istiyorum. O yüzden çekişmeliye dönebilir yani avukatın çok elinde olan bir durum değil gibi ama elinden geleni yapacak.

Uzlaştırmaya çalışacak ancak duyumlarıma göre eşimin ailesi akrabalarımızı arayıp duruyormuş bizi barıştırın diye. Bende barışmak şöyle dursun sürünsünler ve bitsin gitsin istiyorum. O yüzden çekişmeliye dönebilir yani avukatın çok elinde olan bir durum değil gibi ama elinden geleni yapacak.
Hakkınızda hayırlısı olsun .

Cözülürde elçiliğe bile gelmiyor . Anlayacağın benimkide çekişmeli olucak gibi görünüyor 😭
Yani eğer yüzdeyüz haklıysan ve nafaka filan bağlanırsa oradan alacağın paralarla avukat masrafları vs karşılayabilirsin diye düşünüyorum ama tabii baya zaman geçiyor boşandın ettin diyene kadar sanırım buna takılıyorsundur.Ama haklısın benide bu sinir ediyor da sonra diyorum ki amaaan kurtulalımda gerisi mühim değil

Back
X