- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.833
- 108
Bende anlaşmalı diye başladım ama çekişmeliye dönecek gibi o yüzden avukat bana bol bol dua ediyordurOmg, boşanma avukatı olmak istiyorum. İstediğiniz kadar cekişebilirsiniz no problem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende anlaşmalı diye başladım ama çekişmeliye dönecek gibi o yüzden avukat bana bol bol dua ediyordurOmg, boşanma avukatı olmak istiyorum. İstediğiniz kadar cekişebilirsiniz no problem![]()
Fırsatçılar . İnsan önce bir uzlaştırmaya çalışır , bunlar yok anam hemen boşanın hatta akıl veriyorlar adamın donuna kadar alalım diyeBende anlaşmalı diye başladım ama çekişmeliye dönecek gibi o yüzden avukat bana bol bol dua ediyordur![]()
Adam istemiş 1 goz sen vermişsin 2 gözBende anlaşmalı diye başladım ama çekişmeliye dönecek gibi o yüzden avukat bana bol bol dua ediyordur![]()
Uzlaştırmaya çalışacak ancak duyumlarıma göre eşimin ailesi akrabalarımızı arayıp duruyormuş bizi barıştırın diye. Bende barışmak şöyle dursun sürünsünler ve bitsin gitsin istiyorum. O yüzden çekişmeliye dönebilir yani avukatın çok elinde olan bir durum değil gibi ama elinden geleni yapacak.Fırsatçılar . İnsan önce bir uzlaştırmaya çalışır , bunlar yok anam hemen boşanın hatta akıl veriyorlar adamın donuna kadar alalım diye![]()
Adam istemiş 1 goz sen vermişsin 2 göz![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun .Uzlaştırmaya çalışacak ancak duyumlarıma göre eşimin ailesi akrabalarımızı arayıp duruyormuş bizi barıştırın diye. Bende barışmak şöyle dursun sürünsünler ve bitsin gitsin istiyorum. O yüzden çekişmeliye dönebilir yani avukatın çok elinde olan bir durum değil gibi ama elinden geleni yapacak.
Çok sağolun inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Boşanma aşamasındaki kadınlarımıza bolca sabır, güç, kuvvet diliyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun .
Bende hala Türkiye’de boşanmadım . Darısı basıma ozamanÇok sağolun inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Boşanma aşamasındaki kadınlarımıza bolca sabır, güç, kuvvet diliyorum.
Iki yerde mi boşanman gerekiyorBende hala Türkiye’de boşanmadım . Darısı basıma ozaman![]()
Evet maalesef . Biz iki yerde de nikah kıymıştıkIki yerde mi boşanman gerekiyor
Burdada anlaşmalı çözersiniz. Bosver.Evet maalesef . Biz iki yerde de nikah kıymıştık![]()
Adamı bi Türkiye getirebilirsek öylede gelmiyor bir türlüBurdada anlaşmalı çözersiniz. Bosver.
Vardir bir yolu belki yurtdisinda bosandiginiz icin o olmadan çözülür araştırmak lazimAdamı bi Türkiye getirebilirsek öylede gelmiyor bir türlü![]()
Cözülürde elçiliğe bile gelmiyor . Anlayacağın benimkide çekişmeli olucak gibi görünüyorVardir bir yolu belki yurtdisinda bosandiginiz icin o olmadan çözülür araştırmak lazim
Senin eks te seni çekiştircek belli kiCözülürde elçiliğe bile gelmiyor . Anlayacağın benimkide çekişmeli olucak gibi görünüyor![]()
Nerde manyak var bulmuşuz ve basmışız nikahı yaAdamı bi Türkiye getirebilirsek öylede gelmiyor bir türlü![]()
Sorma sorma bir tane yetmezmiş gibi yutup iki nikah birden yaptım hemdeNerde manyak var bulmuşuz ve basmışız nikahı ya![]()
Yani eğer yüzdeyüz haklıysan ve nafaka filan bağlanırsa oradan alacağın paralarla avukat masrafları vs karşılayabilirsin diye düşünüyorum ama tabii baya zaman geçiyor boşandın ettin diyene kadar sanırım buna takılıyorsundur.Ama haklısın benide bu sinir ediyor da sonra diyorum ki amaaan kurtulalımda gerisi mühim değilCözülürde elçiliğe bile gelmiyor . Anlayacağın benimkide çekişmeli olucak gibi görünüyor![]()
Valla ister çekiştirsin ister esnetsin burda boşandım ya en önemlisi oydu . Türkiye’de ki pek bağlamıyor biziSenin eks te seni çekiştircek belli ki![]()
Hahaha 2 nikah 2 nafakaSorma sorma bir tane yetmezmiş gibi yutup iki nikah birden yaptım hemde![]()