Boşanma cesareti

En en zor şey o adımı atabilmek. Eski kocam babamı arayıp beni evden kovmasaydı bende atamazdım. Beni evden kovuyordu ama yinede atamıyordum o adımı. Dayak yiyordum yine yapamıyordum. Her şeyin farkındaydım ama konuşacak takatim yoktu. Kaç kez bir poşet kıyafetimi alıp annemler gittim ama poşeti arabada bırakıp hiçbir şey olmamış gibi oturup evine dönmüştüm. Ailemi üzmek istemiyordum anlatmaya mecalim yoktu. Sonra bir gün çok büyük bir kavga sonucu babamı aradı ve bende anlatmak zorunda kaldım ve terk ettim. Bir hafta sonra boşandık. Hala derim benim için yaptığı en iyi şey babamı aramaktı. Yoksa ben daha çok dayak yer o evde otururdum..

Ahh şu anlattıklarınız aynı ben yıllarca yıllarca annemlere gittim elimde poşet sora kendi kendime evime dönmüştüm.

Bizde dayak olayı yoktu. Sorumsuzdu, ukalaydı.. ve sonrada beni aldattı.

Ben yardımcı olayım. Tek çaren evden çıkmak. Başka yolu yok iletişimi kesmek. Ortak arkadaş akraba vesair bağlantılar kurmamak. Başka türlü kurtulamazsın. Ölüm korkusu veya çocuğa zarar noktası gibi ağır durumdan önce evden çıkmakta insan çok zorlanır. Çünkü psikilojik şiddet kesinlikle adım attırmıyor. Ancak hiç düşünmeden kanıtlarını alıp bir çanta yapıp çıkmak en hayırlısı ve sağlıklısı. Konuşmak çözüm değil. Çünkü karşındaki normal biri değil. Ve empati durumu yok. Narsist kişiler empati kuramaz. Düşünemez veya sevemez sağımlık inek arar. İhtiyaçlarını karşılamaktır ve sömürmektir tek derdi. Evden çıktıktan sonra durumun ağır bile olsa. Bu kadarmış diyorsun. Bambaşka biri oluyorsun. Yani kendine dönüyorsun. Çünkü korkun yok aşağılama yok. Duygusal sömürüsü yok. En önemlisi iletişim kurmadığın için güçsüzlükten yararlanamıyor. Ne yaparsan yap düşünmeden çık iletişim kurma mahkeme aracılığı ile avukat iletişim kursun. Kesinlikle dinlen ne dediğimi anlarsın. Güven bana:KK59: 1 ay geçince bu kadar kolaymış diyeceksin. Ki ben hala boşanamadım dava sürüyor. Ama sonuç huzurrrrrr
Sezer ergörü dinlediniz mi YouTubeden isabetli cümleler kurmussunuz

Back
X