Bosanma cok uzgunum

Aman öf kullanırsa kullansın bu muhabbetide hiç anlamıyorum sen terk etme o etsin ee napsın dayak yemeye devam mı etsin kadın şu evden gitme olaylarını hiç anlamicam ben ayrılırken ne düşündüğünün önemi yok ne derse desinler çokda fifi
 
Siz neden gidiyorsunuz ? Eşiniz olacak davar gitsin. Darp raporu aldınız inşallah.
Ben gitmemeyi düşündüm de aylık bize kira falan 3bin ödemesi lazımdı. Bazen öder ödemez onu beklemeyim diye kendim gittim anlaşırsa velayet ve nafaka ile boşanıyım diyorum
 
Bu adamlar iyice azittilar.Her kavgada kadına S***** G** (Defol),orosbu bilmem ne.Bu kaçıncı böyle okuduğum konu.Allah yardımcınız olsun konu sahibi.Eski konularınız bilmiorum ama bu davranışlar elbette ki korkunç hele hele çocuğun önünde.
 
Konu komşunun dedikodusundan bahsetmiyoruz burada. Hukukta sebep göstermeden evi terk eden taraf kusurlu taraftır. En yakın karakol ve sağlık kuruluşundan alınacak raporla evden ayrılmanın gerekçesini mahkemede çatır çatır sunarsınız. Küçük çocukla çalışamama ihtimalinize karşı bir nafaka bağlanır; kusurlu taraf olmanız bunun da önüne geçer. Eş tarafından paylaşılacak mallar açısından da önemlidir hak talep edebilmek için. Komşu Zehra teyzenin dedikodu yumurtlamasından daha resmî şeylerden bahsediyoruz. Dayak yiyip oturmaktan başka resmî seçenekler var, onlar kullanılabilir gayet akıllı ve mantıklı insanların yapacağı gibi.
 
Hayatım biliyorum, zıtlaşmış olman bunu hak ettiğin anlamına mı gelir? Adam hanzo, hayvan, ayı. Bununla çok mecbur olmadıkça arabaya binip bir yere gitmeyeceksin, gitmek zorunda kaldıysan zıtlaşmayacaksın, muhatap olmayacaksın. Sadece haziran ayına kadar sabredecektin. Kolay mı, asla değil tahmin ediyorum. Okulun vardı. Ailen problemliydi. Neyse artık olan olmuş. Bundan sonrası iyi olsun diyelim. İnşallah okulunu bitirir güzel bir işte çalışırsın da sıkıntı çekmezsin. Elleri kırılsın inşallah neandertal bile olamayacak ruh hastası.
 
Siz gitmeyın o defolup gıtsın
 
Ona anlasmalı bosanmak istediğimi söyledim kabul etti. Velayet ve nafaka istedim sadece. Altınlar ve arabadan hak vermiyor. Onlar için çekişmeli açmak gerekecek. Oda yıllar sürer diye bn işe girene kdr idare etck nafaka miktarına anlastırdım. Onunla okulda ders olduğu gunler git gel yapacağm masraflarımızı karşılarım falan öyle düşündüm
 
Niye gidiyorsun, asıl o defolsun gitsin. Mala bak ya, böyleleri niye evleniyor anlamıyorum. Çok sinirlendim!
 
Bu anlaşmayı avukatın yapmalı. Altınlardan pay vermiyorum diye bir olay yok. Darp raporuyla köşeye sıkışırsa ister istemez orta yolu bulmak için en azından bir miktar vermeyi kabul ederdi. Darp raporunu al. Bir avukatla görüşün, zaten mecburen bir avukat bulacaksınız. Bu pazarlığı o yürütmeli. Nafaka miktarı eşin kazancına, sahip olduğu taşınır- taşınmazlara, çocuğun yaşı ve ihtiyaçlarına, senin çalışmama durumuna göre de değişir. Bunları avukat daha geniş düşünerek talep eder. Yangından mal kaçırmıyorsunuz. 2 ay geç boşanırsın aceleniz ne ki. Geniş geniş avukat alsın haklarını.
 
Doğru haklısınız bir avukatla da görüşeceğim. Zaten elimde darp raporu, o değişik antidepresanlardan içtiğine dair mesajları, sadakatsiz davrandığına dair deliller hepsi var biriktiriyordum. Bakalım bir yol buluruz evimden zor ayrıldım onu özleyeceğim
 
Antidepresan içmek kusur değil, sağlık durumu gerektirirse hepimiz kullanabiliriz. Ama uyuşturucu madde vs kullanıyorsa bunu içip darp ettiği şeklinde bir savunma hazırlayabilirsiniz. En azından anlaşmalı boşanmaya ikna olmak zorunda kalır:) sen de istediklerini daha kolay alırsın.
Evet ne olursa olsun her boşanma üzücü ama en az hasar ve en yüksek kârla bunu yapmaya çalış. Bir söz okumuştum zamanında “Ferrari’nin içinde ağlamak, bisikletin üstünde ağlamaktan iyidir.”
 
Yani içtiği hapların kullanımı ve bulundurulması yasakmış. Mesela birinin üzerinde polis bulsa o kişiyi götürüyormuş ve hakkında o ilacı yasal yoldan alıp almadığına dair araştırma yapıyormuş. Öyle duymuştum. Sarhos gibi yapan bir sey. Kusura bakmayın ben son sözünüzü anlayamadım çünkü şu an hayat tarzım ferrariden bisiklete gidiyor:)
 
Sizi önceden de dövmüş adamı neden affediyorsunuz? İnsanların huyu değişmez. Sihirli değnekle bir anda düzelmez.
Geçmis olsun. Bundan sonra inşallah iyi bir hayatınız olur.
Tesekkur ederim. Aslında af da dilemedi de bn o duruma getiriyorum diye kendimi suçlayarak evden ayrılmak istemedim sanırım
 
Evet ya bn bosanma konusu açınca yeni kocan seni böyle sey yapar böyle yapar diye çok afedersiniz ağır şeyler söyledi
 
Evet ya bn bosanma konusu açınca yeni kocan seni böyle sey yapar böyle yapar diye çok afedersiniz ağır şeyler söyledi

bunların hepsi böyle akılları fikirleri sapıklıkta. hemen karşıdakine iğrenç yakıştırmalar. içlerindeki tüm pislik çıkıyor ortaya.
defolsun gitsin ya
 
Bencede üzülün hatta başınızı taşlara vurun böyle bir eşşoooğlu ile birlikte olduğunuz için. Bu pislik için üzülüyorsanız da siz asla akıllanmazsınız demekten başka cümle kalmıyor !
 
Yok onun için değil de evimi seviyordum her detayı özenip kullanıyordum o mutluluk veriyordu ona üzüldüm
 
Boyle seyler evliliklerde oluyor mu cunku ben kendimi suclamaya cok meyilliyim hatta bir sure sonra uzulmeye baslarım niye geldim diye
Benim rahmetli babamla annem yarım asırı beraber geçirdiler. Biz son zamanlarda olan fasulyeleri olduk kardeşimle;ama anneme ne şiddet gösterdiğini ne de bu tarz küfürler ettiğini duydum.

Kavga olur, ses yükselir ama böyle şeyler olmamalı, ki annem çok huysuz, sinirli bir kadındır hastalığından da mütevellit. Küfür ederdi babam, aksi bir adamdı; ama karısına, çocuğuna değil. Kendinizi suçlamayın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…