• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma cok uzgunum

Yok onun için değil de evimi seviyordum her detayı özenip kullanıyordum o mutluluk veriyordu ona üzüldüm
Yeni evinizi de seversiniz hem de daha fazla seversiniz. Adam değer vermemiş, küfürler gırla o evde mutlu olmak için antidepresan falan içmeniz gerekiyor. Yapmayın Allaaasennnnn

Eski konularda da bahsetmiştim çok uzgunum bugun arabadaydık eşim oğlumun yanında surekli kufur ettiği için uyardım dinlemedi bidaha rahatsz olduğumu belli ettim gıcık oldu arabayı durdurdu S***** G** (Defol) in napıyorsan yap dedi bnde cocugmla inmek istemedim bağırdı bna vurdu.bnde polisi ararım dur dedim bağırdım. Bosanalım dedim bu davranıslarını bırakmıyorsun niye boşanmıyorsun dedim oda tamam dedi bizi eve bıraktı ve akşam geldiğimde burda olma toplan git dedi. Bnde annemi çağırdm gidiyoruz😔
Niye üzgünsün bende bunu merak ettim

Tamam yuvanın dağılması üzücü bir çocukla anne eveline gitmek üzücü

Ama verdiğin en doğru karar böyle dengesiz şiddet eylimli küfürbaz piskopat biriyle ömür geçirmek nereye kadar
Aksıne üzülme kurtuluyorum diye sevin ve onun yanında pişmanım üzülüyorum tavırları yapma o üzülsün sen değil o pişman olsun sen değil
Asıl o s..r olup gitsin

Niye üzgünsün bende bunu merak ettim

Tamam yuvanın dağılması üzücü bir çocukla anne eveline gitmek üzücü

Ama verdiğin en doğru karar böyle dengesiz şiddet eylimli küfürbaz piskopat biriyle ömür geçirmek nereye kadar
Aksıne üzülme kurtuluyorum diye sevin ve onun yanında pişmanım üzülüyorum tavırları yapma o üzülsün sen değil o pişman olsun sen değil
Asıl o s..r olup gitsin
Birkaç gün önce trafikte birisi ona korna çaldığı için arabadan inip adama bağırdı adam da yaşlıymış kızı çıktı babama nasıl bağırırsın diye eşime kızdı çevreden geldiler herkes eşime tepkiliydi o da asla geri atmaz ben hemen aractan inip lutfen durun biraz sinirli bir insan size özel değil çocuğumz var falan dedim insanlar beni ve oğlumu görünce eşimden uzaklastılar. Sonra eşim bana bir daha boyle bir durumda arabadan inersen kemiklerini kırarım ters biri olsa sana vursa olay daha çok büyürdü dedi. Bu tarz bağırma çağırmalara oğlum şahit oluyor ve ben de çok korkuyordum. Bunu size anlatmak istedim neden bilmem 😞

Birkaç gün önce trafikte birisi ona korna çaldığı için arabadan inip adama bağırdı adam da yaşlıymış kızı çıktı babama nasıl bağırırsın diye eşime kızdı çevreden geldiler herkes eşime tepkiliydi o da asla geri atmaz ben hemen aractan inip lutfen durun biraz sinirli bir insan size özel değil çocuğumz var falan dedim insanlar beni ve oğlumu görünce eşimden uzaklastılar. Sonra eşim bana bir daha boyle bir durumda arabadan inersen kemiklerini kırarım ters biri olsa sana vursa olay daha çok büyürdü dedi. Bu tarz bağırma çağırmalara oğlum şahit oluyor ve ben de çok korkuyordum. Bunu size anlatmak istedim neden bilmem 😞
Eşim deyip durma cidde bune öfke konturolu olmayan biri sen kurtulmaya bak

Ee kolayca kurtuluyorsun sukret .
Sana saygisi yok , siddete meyilli, cocugunu dusunmuyor.
Düşünme , üzülme boyle bir adam icin.
Ya bn onun her seyine yardımcıydım evdeki tum işlerini bn yapıyodum mesleğinde de sıkıştığında yardım ediyordum beni kolayca siliyor vazgeciyor ona üzülüyorum insan oğlum var ondan bari ayrı kalmayım demez mi kusura bakmayın haftaya psikolog randevum var o gune kadar birilerinden teselli arıyorum 😞

Ya bn onun her seyine yardımcıydım evdeki tum işlerini bn yapıyodum mesleğinde de sıkıştığında yardım ediyordum beni kolayca siliyor vazgeciyor ona üzülüyorum insan oğlum var ondan bari ayrı kalmayım demez mi kusura bakmayın haftaya psikolog randevum var o gune kadar birilerinden teselli arıyorum 😞
Ya senin değerini belirleyen merci değil kendisi..Değerini sen ölçersin...sen kendine değer vermezsen el hiç vermez...kendi karakterini yansıtmış durumun seninle alakası yok. Bu karakterle yaşayacak bu hayatı ne acı onun için...Yeni hayatınızda şimdiden mutluluklar...daha huzurlu daha mutlu olacağınız kesin...Size çok güzel bir gelecek diliyorum..Müsadenizlede eşin beye de bir ''davar'' yazıp gidiyorum...

Konu komşunun dedikodusundan bahsetmiyoruz burada. Hukukta sebep göstermeden evi terk eden taraf kusurlu taraftır. En yakın karakol ve sağlık kuruluşundan alınacak raporla evden ayrılmanın gerekçesini mahkemede çatır çatır sunarsınız. Küçük çocukla çalışamama ihtimalinize karşı bir nafaka bağlanır; kusurlu taraf olmanız bunun da önüne geçer. Eş tarafından paylaşılacak mallar açısından da önemlidir hak talep edebilmek için. Komşu Zehra teyzenin dedikodu yumurtlamasından daha resmî şeylerden bahsediyoruz. Dayak yiyip oturmaktan başka resmî seçenekler var, onlar kullanılabilir gayet akıllı ve mantıklı insanların yapacağı gibi.
Adam habire S***** G** (Defol) bu evden diyoken ve darp riski varken, sozlu taciz bitmiyoken kadin evde nasil kalabilir? Ne yapmak lazim?

İnsan? İnsan degil ki bu, evrimi yarim kalmis bunun, primitifle yaban öküzü arasinda bi yerde hala

Adam habire S***** G** (Defol) bu evden diyoken ve darp riski varken, sozlu taciz bitmiyoken kadin evde nasil kalabilir? Ne yapmak lazim?
Şiddet gördüğü anda soluğu karakolda alacak veya polis çağıracak şikayetçi olacak. Darp ile ilgili onlar yönlendirir. İş bu noktaya gelmeden avukata başvurup boşanma davası açmak en iyisi. Bizim söylediğimiz beklenmedik anda şiddetin gerçekleşmesi durumunda yapılacaklar.

Şiddet gördüğü anda soluğu karakolda alacak veya polis çağıracak şikayetçi olacak. Darp ile ilgili onlar yönlendirir. İş bu noktaya gelmeden avukata başvurup boşanma davası açmak en iyisi. Bizim söylediğimiz beklenmedik anda şiddetin gerçekleşmesi durumunda yapılacaklar.
Ama her zaman darp olmayabilir, şiddet sözlü olabilir, küfür hakaret, evden kovma vs varsa nasil ispatliycak bu durumu?

Ama her zaman darp olmayabilir, şiddet sözlü olabilir, küfür hakaret, evden kovma vs varsa nasil ispatliycak bu durumu?
İyi de böyle bir durum varsa şiddetli geçimsizlik vardır, şiddetli geçimsizliğin çözümü de boşanmaktır. Küfür hakaret duyuyorsanız - çok geçerli bir sebebiniz yoksa- o evde durmanız zaten doğru değil. Davanızı açar, evden ayrılır ve evliliği bitirirsiniz. Sürekli fiziksel şddet gördüğünüz evde kalmaktan da bahsetmiyoruz. Hiç beklemediğiniz r şekilde şiddete uğradınız ve doğal olarak artık o evde durmayacaksınız. İşte evden ayrılırken şikayet ve darp raporu alırsanız evi terk etme sebebinizi e belgelemiş oluyorsunuz.

İyi de böyle bir durum varsa şiddetli geçimsizlik vardır, şiddetli geçimsizliğin çözümü de boşanmaktır. Küfür hakaret duyuyorsanız - çok geçerli bir sebebiniz yoksa- o evde durmanız zaten doğru değil. Davanızı açar, evden ayrılır ve evliliği bitirirsiniz. Sürekli fiziksel şddet gördüğünüz evde kalmaktan da bahsetmiyoruz. Hiç beklemediğiniz r şekilde şiddete uğradınız ve doğal olarak artık o evde durmayacaksınız. İşte evden ayrılırken şikayet ve darp raporu alırsanız evi terk etme sebebinizi e belgelemiş oluyorsunuz.
Yani küfür hakaret, psikolojik siddet, tehdit vs varsa, önce dava acip sonra evi terkedersek suclu duruma duşmüyoruz, dogru mu anladim, ihtiyaci olan , ne yapacagini bilmeyen varsa belki okur faydasi olur diye didikleyip sorup duruyorum, kusura bakmayın

Yani küfür hakaret, psikolojik siddet, tehdit vs varsa, önce dava acip sonra evi terkedersek suclu duruma duşmüyoruz, dogru mu anladim, ihtiyaci olan , ne yapacagini bilmeyen varsa belki okur faydasi olur diye didikleyip sorup duruyorum, kusura bakmayın
Bu durumdan şikayetçi olduğunuzu karşı tarafa yazılı (mesaj vs) söyleyerek ve ona da söyleterek kanıtlamış olursunuz. Anlaşmalı boşanmaya razı olursa zaten terk diye bir şeye gerek kalmaz. Anlaşmıyorsa çekişmeli dava açtıktan sonra evden ayrılanilisniz.

Not: Kadının, eşinden veya eşinin ailesinden şiddet görmesi durumunda evi terk etmesi hukuk tarafından mazur görülebiliyor ama kanıt gerekli. İşimizi sağlama alıyoruz ki haklarımızdan olmayalım.

Bu durumdan şikayetçi olduğunuzu karşı tarafa yazılı (mesaj vs) söyleyerek ve ona da söyleterek kanıtlamış olursunuz. Anlaşmalı boşanmaya razı olursa zaten terk diye bir şeye gerek kalmaz. Anlaşmıyorsa çekişmeli dava açtıktan sonra evden ayrılanilisniz.

Not: Kadının, eşinden veya eşinin ailesinden şiddet görmesi durumunda evi terk etmesi hukuk tarafından mazur görülebiliyor ama kanıt gerekli. İşimizi sağlama alıyoruz ki haklarımızdan olmayalım.
Teşekkürler üsenmeyip tek tek cevap verdigin icin 🥰

Dava açmadan terk neden suç?
Önce terk edip düşünür sonra dava açar.
Kafayı toparlar vs
İlla niye o evde kalmalı?
Yada bunu suç unsuru gösterirse koca diyelim kadın da terk etmedim der bunu nasıl ispatlayacak adam?

Dava açmadan terk neden suç?
Önce terk edip düşünür sonra dava açar.
Kafayı toparlar vs
İlla niye o evde kalmalı?
Yada bunu suç unsuru gösterirse koca diyelim kadın da terk etmedim der bunu nasıl ispatlayacak adam?
Evlisin ve evliliğin kuralı bir arada yaşamak. Terk eden neden kusurlu olmasın? Eşini başını alıp alıp gitse, sizi ve çocuğunuzu ortada bıraksa nasıl hissedersiniz? Evliliğin sorumluluğu var kafanıza göre davranamazsınız bu yüzden terk kusurdur.
Evde kalıp düşünür karar verir dava açar karşılıklı evden ayrılır.
Kanıta gelince şahitler, komşular, güvenlik kameraları, evde olmadığında kaldığı adreste kaldığının kanıtlanması hatta mobeseler.. yani bunu söylemenize şaşırdım. Şu yüzyılda nasıl kanıtlanmayacağını düşünüyorsunuz?

Back
X