- 24 Ocak 2017
- 110
- 32
- 13
- 37
- Konu Sahibi Toprakanagaia
Merhaba kızlar, şuan boşanma asamasındayım.. ama annem bunu kabullenmiş değil.. abim ve babam destekçi.. ama annem evde sürekli gergin bir halde herkese saldıran kavga eden bir tip .. inanın boşanmanın acısını yaşayamadım annem yüzünden... hep güçlü durmaya çalıştım ağlayamadım bile... şuan iş arıyorum ne yazıkki hala bulabilmiş değilim.. hergün evde bi kavga bıktım artık cinnet geçiriyor ve birşeyleri fırlatıyor .. kendimi çok kötü hissediyorum sanki herşeyin suçlusu benim gibi.. benim gibi boşanma asamasında olup böyle olaylar yaşayan oldu mu ? İnanın kendi acımı yaşayamıyorum ve gitgide dibe giriyor gibi hissediyorum.. anksiyete bozukluğum da olduğu için kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ne yapacağımı bilemiyorum.. derdi veren allah dermanı da verirmiş derler sabırla bekliyorum çaba sarfediyorum.. güçlü durmak istiyorum.. ama ne zaman ayağa kalkıyorum tekrar düşüyorum... evde hiç huzurumuz kalmadı.. oysa evlenmeden önce ne güzel bir ailem vardı.. herkesin hayatını berbat ettiğimi düşünüyorum artık
Son düzenleme: