Boşanma da cocuklar ayrilir mi :(

lalegl8080

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
302
89
18
37
Biri 10 biri 3 yaşında iki çocuğum var birbirlerine çok düşkünler...anne baba boşanma durumunda biri anneye biri babaya mi veriyor mahkeme ...onlar ayrılırsa ben kahrolurum ...çok kötüyüm hiç iyi değilim...şuan büyük babasıyla, ben kucukle evdeyim ...çocuğu getirmeyecek gibime geliyor içimde kocaman bir evlat acısı

Çocuklar küçük olduğu için her ikisi de anneye verilir diye düşünüyorum tabi ağır bir hata yaptıysanız bunu da göz önünde bulunduruyorlar diye düşünüyorum

3 yaşına kadar çocuk annenin bakım ve desteğini sıkıca bağlı olduğundan velayet sizde kalır.
10 yaşındaki cocugunuz ise hakim degerlendirmesine dahil olur.
Burada çocuk için maksimum fayda gozetilir.
Eğitim durumu,geleceği ve tarafların çocuğa sunacagi imkanlar degerlendirmeye etki eder.
Eğer baba kötü bir yaşam tarzına sahip ise ; alkol,kumar,madde bağımlılığı gibi..
Velayet yine sizde kalır şeklinde biliyorum ben.
Ama avukatlar daha net bir cevap verir illa ki

Tüm çocuklar annenindir. Ayırma yapmıyor mahkeme.
Baba ikisini de eşit derecede görebilir.
Birini al birini bırak yani yazık günah.
Baba sanki çok kendi bakacakta birini istiyor atacak babannenin üstüne ne anladım o işten.
Canınızı sıkmayın ikisi de sizinle yaşar

Kızımın halası haber yollamış, açsın davayı evi satar bölüşürler cocuklari da bölüşürler demiş içim siz etti et tırnaktan ayrılır mı deli gibi ağlıyorum çok kotuyum

Mal paylaşımı değil ki bu, çocuklar da eşit bölüşülsün. Çocukların ruhsal ve maddi ihtiyaçları göz önüne alınır mahkeme tarafından. Ona göre karar verilir.
Halası haber yollamış kızımın...evi çocukları bolusurler dava açsın demiş benim için..cocuk bölünme nedir ya

Kızımın halası haber yollamış, açsın davayı evi satar bölüşürler cocuklari da bölüşürler demiş içim siz etti et tırnaktan ayrılır mı deli gibi ağlıyorum çok kotuyum

Sizin 10 yaşındaki çocuk kendi isteği ile mi gitti? Velayeti niye ikiye ayırsınlar? Siz böyle bir şeyi kabul mü edeceksiniz? Ben sanmıyorum mahkemenin çocukları ayıracağını.

boşanma aklını başına topla göndermesi bu. çocukların ya annede veya babada kaldığını duydum da bölüşüldüğünü duymadım.korkmayın sizden ayırmazlar

Çocukları bölüşürler ne ya halaya bisey yemek düşer hiç ağzımı bozmayayım.
Kendi mi bakacakmış? İşi gücü mü yok?
Bir de hemcinsimiz olacak akla bak çocuklar bölüşülür.
Gülün geçin mahkeme öyle bisey yapmaz zaten

Halaya b.k yemek düşer.
Çocuklar mal değildir efendim bölüşülemezler.
Buna mahkemeler karar verir hala değil..
İyi bir avukat bulun.
Ayrıca çocuk annemde kalmak istiyorum der mi?
Neden boşanıyorsunuz bir işiniz var mı?

Eşit bile göremiyor. Ben protokole her hafta sonu yazdın. Cumartesi ve pazar diye.
Hakim anne çalışıyor 2 haftada bir dedi ve küçük olanı için sadece pazar ve yatılı olmaz dedi. Çocukları anneye verir babaya da yaşa göre görüş izni çıkarır

Yok Ya ayıramaz. Benim 2 çocuğumda ben de. Protokol yapmıştık ama görüş günlerini bile en aza indirdi hakim. Hatta küçük olanı sadece 2 haftada bir pazar günü sabahtan akşama kadar verdi.
Gel gelelim her dava şekli farklıdır ama hakimler çocuğun üstün yararına bakar

Yapmaz değil mi ..insalah çok zoruma gitti onların ayrılması düşüncesi...

Neden okadar az , baba büyük suç mu işledi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…