- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 18
- 37
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Alıp gitmedi babaanneye bir gönlüne kalmaya gitmisti bu olay patlayınca da o da oraya gittiNasıl alıp gidebiliyor çocuğunuzu ?
Ortak velayet nedir pekiÇocuklar küçük olduğu için her ikisi de anneye verilir diye düşünüyorum tabi ağır bir hata yaptıysanız bunu da göz önünde bulunduruyorlar diye düşünüyorum
Kızımın halası haber yollamış, açsın davayı evi satar bölüşürler cocuklari da bölüşürler demiş içim siz etti et tırnaktan ayrılır mı deli gibi ağlıyorum çok kotuyumTüm çocuklar annenindir. Ayırma yapmıyor mahkeme.
Baba ikisini de eşit derecede görebilir.
Birini al birini bırak yani yazık günah.
Baba sanki çok kendi bakacakta birini istiyor atacak babannenin üstüne ne anladım o işten.
Canınızı sıkmayın ikisi de sizinle yaşar
Halası haber yollamış kızımın...evi çocukları bolusurler dava açsın demiş benim için..cocuk bölünme nedir yaMal paylaşımı değil ki bu, çocuklar da eşit bölüşülsün. Çocukların ruhsal ve maddi ihtiyaçları göz önüne alınır mahkeme tarafından. Ona göre karar verilir.
Kızımın halası haber yollamış, açsın davayı evi satar bölüşürler cocuklari da bölüşürler demiş içim siz etti et tırnaktan ayrılır mı deli gibi ağlıyorum çok kotuyum
boşanma aklını başına topla göndermesi bu. çocukların ya annede veya babada kaldığını duydum da bölüşüldüğünü duymadım.korkmayın sizden ayırmazlarKızımın halası haber yollamış, açsın davayı evi satar bölüşürler cocuklari da bölüşürler demiş içim siz etti et tırnaktan ayrılır mı deli gibi ağlıyorum çok kotuyum
Çocukları bölüşürler ne ya halaya bisey yemek düşer hiç ağzımı bozmayayım.Kızımın halası haber yollamış, açsın davayı evi satar bölüşürler cocuklari da bölüşürler demiş içim siz etti et tırnaktan ayrılır mı deli gibi ağlıyorum çok kotuyum
Halaya b.k yemek düşer.Kızımın halası haber yollamış, açsın davayı evi satar bölüşürler cocuklari da bölüşürler demiş içim siz etti et tırnaktan ayrılır mı deli gibi ağlıyorum çok kotuyum
Eşit bile göremiyor. Ben protokole her hafta sonu yazdın. Cumartesi ve pazar diye.Tüm çocuklar annenindir. Ayırma yapmıyor mahkeme.
Baba ikisini de eşit derecede görebilir.
Birini al birini bırak yani yazık günah.
Baba sanki çok kendi bakacakta birini istiyor atacak babannenin üstüne ne anladım o işten.
Canınızı sıkmayın ikisi de sizinle yaşar
Yapmaz değil mi ..insalah çok zoruma gitti onların ayrılması düşüncesi...Çocukları bölüşürler ne ya halaya bisey yemek düşer hiç ağzımı bozmayayım.
Kendi mi bakacakmış? İşi gücü mü yok?
Bir de hemcinsimiz olacak akla bak çocuklar bölüşülür.
Gülün geçin mahkeme öyle bisey yapmaz zaten
Neden okadar az , baba büyük suç mu işledi kiYok Ya ayıramaz. Benim 2 çocuğumda ben de. Protokol yapmıştık ama görüş günlerini bile en aza indirdi hakim. Hatta küçük olanı sadece 2 haftada bir pazar günü sabahtan akşama kadar verdi.
Gel gelelim her dava şekli farklıdır ama hakimler çocuğun üstün yararına bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?