Boşanma da cocuklar ayrilir mi :(

Peki babaya bu süreçte nasıl gittiler ..ve sizin psikolojiniz ne haldeydi

Peki babaya bu süreçte nasıl gittiler ..ve sizin psikolojiniz ne haldeydi
Ben yatılı vermeye çok karşıyım zaten. Babayı en son mahkemede gördüm. Kapıyı açıyorum çocuklar gidiyor. Sadece mesaj atıyorum çocukları getirirken haber ver diye. O da tamam diyor. Çocukları getiriyorum diyor ben de tamam diyorum.
Büyüğümün akıllı saati var ordan konuşuyorlar. Ama çocuk açmıyor sevmiyor babayı. Açmayınca bana mesaj atıyor oğlan beni arasın diye zorla aratıyorum çocuğa. Yoksa musallat olur başımıza.
Kendisi başka ilde yaşıyor. Önce ayda bir geldi bu yıl 3 ayda bir geliyor. Ben iyiyim kurtuldum. Her gün iyi ki diyorum. Bendeki çok kötüydü ilk 3 e girer boşanılması gerekenlerde

İyi bari kurtulmuşsun ve yatılı olayını sorun yapmiyor

Cocuklarin ayrilmasi buyuk bir travma yaratir. Cocuklarin saglikli buyumesi icin bir arada olmalari onemli. Anne sefkatine ihtiyaclari var. Okul gibi ortamlarinin degismemesi, anne sefkati icin annede kalmasi yonunde karar verilir. Eger siz istemezseniz velayeti, o ayrı.

Çocuklar asla ayrılmamalı benim nazarımda
Manavdan iki kilo patates alır gibi çocuğun birini ver demek çok düşüncesizce geliyor bana
Çocuklar zaten farklı düzene uyum sağlayacak, hem anneden hem kardeşten ayrılması daha büyük yıkım olur diye düşünüyorum

Tabiki de yaa o ihtimali düşünüp bir ömür bu adamı çekmeye bile razıyım şu psikolojiyle, yeterki benden ve birbirlerinden ayrilmasinlar

Çocukları kolay kolay hiçbir mahkeme ayırmaz. Küçük yaşından dolayı sizde kalır, büyük de kimi isterse. Ama birbirlerinden ayırmamak için ikisini de size verir mahkeme. Tabi bu normal şartlarda böyle. Annenin kötü alışkanlığı, çocuklara zarar verme durumu vs yoksa. Mahkeme her zamn çocukların yüksek yararı doğrultusunda karar verir

Insalah canım hiç iyi değilim bilmiyorum

Ben de 10 ay önce dava açtım ve halen devam ediyor, mahkeme çocukları bana verdi yaşları küçük olmadığı halde, çocuklar annemizi istiyoruz dediler.
Baba da velayeti istedi ama çocuklar bana verildi
Kaç yasinda cocuklqr ve suan siz cocuklqrlq nerede yasiyorsunuz

küçük olunca anneye verir sanırım ama baba bunu düşünüp en doprusu anne yanı deyip size gönüllü bırakmalı ,bunu yapabilen erkek adam gibi adamdır,çocuğun yanı her daim annedir çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…