- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.449
- 33
- 35
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Peki babaya bu süreçte nasıl gittiler ..ve sizin psikolojiniz ne haldeydiBebeğim kreşe başladı 11 aylık. Diğer çocuğum 8 yaşındaydı. Sabah okula bıraktım. Saat 14 de okuldan çıkıyordu alıp işe geldim. Akşamda birlikte çıkıp bebeğimi alıp eve geçtik. 2 yıl olacak düzen kurduk çok şükür
Şiddetli geçimsizlik, psikolojik şiddet, cinsel hayatın bitmesiBoşanma nedenin nedir? O hala bozuntusuna iki çift laf söyle lütfen.
Insalah canimKardeşler kolay kolay ayrılmaz diye biliyorum.
Ben yatılı vermeye çok karşıyım zaten. Babayı en son mahkemede gördüm. Kapıyı açıyorum çocuklar gidiyor. Sadece mesaj atıyorum çocukları getirirken haber ver diye. O da tamam diyor. Çocukları getiriyorum diyor ben de tamam diyorum.Peki babaya bu süreçte nasıl gittiler ..ve sizin psikolojiniz ne haldeydi
İyi bari kurtulmuşsun ve yatılı olayını sorun yapmiyorBen yatılı vermeye çok karşıyım zaten. Babayı en son mahkemede gördüm. Kapıyı açıyorum çocuklar gidiyor. Sadece mesaj atıyorum çocukları getirirken haber ver diye. O da tamam diyor. Çocukları getiriyorum diyor ben de tamam diyorum.
Büyüğümün akıllı saati var ordan konuşuyorlar. Ama çocuk açmıyor sevmiyor babayı. Açmayınca bana mesaj atıyor oğlan beni arasın diye zorla aratıyorum çocuğa. Yoksa musallat olur başımıza.
Kendisi başka ilde yaşıyor. Önce ayda bir geldi bu yıl 3 ayda bir geliyor. Ben iyiyim kurtuldum. Her gün iyi ki diyorum. Bendeki çok kötüydü ilk 3 e girer boşanılması gerekenlerde
Allah yardımcınız olsun,iş olmadan yeni düzen ne kadar zor..hem 2 çocuk..keşke bir mucize olsa da yuvanız kurtulsa..Öyle zaten kendi çalışıyor ben çalışmıyorum çocuklarımla ilgileniyorum
Hala kim oluyor ya?Evliliginizin neden bittigi bu cumleden anlasiliyorKızımın halası haber yollamış, açsın davayı evi satar bölüşürler cocuklari da bölüşürler demiş içim siz etti et tırnaktan ayrılır mı deli gibi ağlıyorum çok kotuyum
Çocuklar asla ayrılmamalı benim nazarımdaBiri 10 biri 3 yaşında iki çocuğum var birbirlerine çok düşkünler...anne baba boşanma durumunda biri anneye biri babaya mi veriyor mahkeme ...onlar ayrılırsa ben kahrolurum ...çok kötüyüm hiç iyi değilim...şuan büyük babasıyla, ben kucukle evdeyim ...çocuğu getirmeyecek gibime geliyor içimde kocaman bir evlat acısı
Tabiki de yaa o ihtimali düşünüp bir ömür bu adamı çekmeye bile razıyım şu psikolojiyle, yeterki benden ve birbirlerinden ayrilmasinlarÇocuklar asla ayrılmamalı benim nazarımda
Manavdan iki kilo patates alır gibi çocuğun birini ver demek çok düşüncesizce geliyor bana
Çocuklar zaten farklı düzene uyum sağlayacak, hem anneden hem kardeşten ayrılması daha büyük yıkım olur diye düşünüyorum
Yanlış anlaşılma olmuş cocuklari bölüsun dememiş kardeşim yanlış anlattı bana sanirimHala kim oluyor ya?Evliliginizin neden bittigi bu cumleden anlasiliyor
Çocukları kolay kolay hiçbir mahkeme ayırmaz. Küçük yaşından dolayı sizde kalır, büyük de kimi isterse. Ama birbirlerinden ayırmamak için ikisini de size verir mahkeme. Tabi bu normal şartlarda böyle. Annenin kötü alışkanlığı, çocuklara zarar verme durumu vs yoksa. Mahkeme her zamn çocukların yüksek yararı doğrultusunda karar verirBiri 10 biri 3 yaşında iki çocuğum var birbirlerine çok düşkünler...anne baba boşanma durumunda biri anneye biri babaya mi veriyor mahkeme ...onlar ayrılırsa ben kahrolurum ...çok kötüyüm hiç iyi değilim...şuan büyük babasıyla, ben kucukle evdeyim ...çocuğu getirmeyecek gibime geliyor içimde kocaman bir evlat acısı
Tam da Saçı başı yolunmalık görümceKızımın halası haber yollamış, açsın davayı evi satar bölüşürler cocuklari da bölüşürler demiş içim siz etti et tırnaktan ayrılır mı deli gibi ağlıyorum çok kotuyum
Insalah canım hiç iyi değilim bilmiyorumÇocukları kolay kolay hiçbir mahkeme ayırmaz. Küçük yaşından dolayı sizde kalır, büyük de kimi isterse. Ama birbirlerinden ayırmamak için ikisini de size verir mahkeme. Tabi bu normal şartlarda böyle. Annenin kötü alışkanlığı, çocuklara zarar verme durumu vs yoksa. Mahkeme her zamn çocukların yüksek yararı doğrultusunda karar verir
Ben de 10 ay önce dava açtım ve halen devam ediyor, mahkeme çocukları bana verdi yaşları küçük olmadığı halde, çocuklar annemizi istiyoruz dediler.Insalah canım hiç iyi değilim bilmiyorum
Kaç yasinda cocuklqr ve suan siz cocuklqrlq nerede yasiyorsunuzBen de 10 ay önce dava açtım ve halen devam ediyor, mahkeme çocukları bana verdi yaşları küçük olmadığı halde, çocuklar annemizi istiyoruz dediler.
Baba da velayeti istedi ama çocuklar bana verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?