Boşanma davam açıldı hadi hayırlısı :(

resmen kendimi gordum sende ya bızımde bıttı ama daha dava acıladı durnadan bana sen aç sen aç dıyıp duruo bende bunun nedenını anlamıorum hanı ondan asla hıc bısey talep etmycegımıde bılır ama hala sen ac dıe tuttruo. bıldıgım kadarıyla altınların tümü kadına verılıyo canım avukat bı tanıdıgımdan duymuştum.

Hayırlı olsun canım. kervanımıza hoşgeldin. hakkında hayırlısı olsun. onuda döylediklerinide, başkalarının söylediklerinide takma. benimde önümüzdeki hafta mahkemem. sabırsızlıkla bekliyorum. eski soyadıma döneceğim, özgür olacağım günü

öncelikle geçmiş olsun...benim de ablam boşandı ...cok acılar cekti yıprandı isyan etti bize saldırdı ...ama noldu yaklaşık 2 yıl sünra şimdiki eşiyle evlendi...ve örnek bi evlilikleri var..her serde bir hayır var bunu unutma...sana tavsiyem boşanma olayını cok uzatma...uzadıkca yıpranan taraf sen olcaksın...allah yardımcın olsun..

bazen benimd eiçimde fırtınalar kopmuyor değil. ondan nefret ederken birden yaşadığına şükredebiliyorum. ya başına bişey gelseydi de öyle ayrılsaydık, şimdi en azından bi yerlerde yaşadığını biliyorum diyorum. sonra yine nefret diyorum ondan. yaşadıklarım aklıma geliyor. yediremiyorum ama bilerek yapmadıki iyi günlerimizde oldu diyorum. amann uzun bi süreç işte. geliirrr ve geçer.. özlüyorum ama mutluyum, onsuzun ama huzurluyum. önemli olanda her zaman benim mutluluğum. yanımda yada bensiz, onunla yada onsuz, insanoğlu unutkan unutursun gülümm.

Ben onu özlemiyorum özleyeceğimi de sanmıyorum. Yaptıkları bütün iyiliklerini sildi bende. O benim için ölü. Aslında böyle diyip ölülere de saygısızlık ediyorum. Tabiki üzülüyorum hala biri beni biyerde görse o nasıl diye soruyorlar. Henüz çok dışarıdan kimse bilmiyor. Ama yüzük falan takmıyorum o yüzden şüphelenmiş te olabilirler. Her hakkım ona haram olsun.

aşk ve nefret arasında çok ince bi çizgi var. ondan nefret etmen bile onun senin için değerli olduğunu ifade ediyor. yoksa amann ne hali varsa görsün der umursamazdın. ben kurtulayım yoluma bakayım derdin gibi geliyor bana. ama beddua etme. ne zmn sana döneceğini bilemezsin. yada belki bi an seninki tutar ama sen vicdan azabı çekersin.

ayrıca merak etme. ilahi adalette sapma olmaz. adalet yerini bulur. ama sen beddua etme.

konu sahibinin içi yanmış canım, olaylarda sıcak ya ondan böyle tepkileri, herkesin sebebi başka işte kimisi yeterki bana uzak olsun der kimisi ah eder yaşanılanlar belirliyor sonuçları.

konu sahibinin içi yanmış canım, olaylarda sıcak ya ondan böyle tepkileri, herkesin sebebi başka işte kimisi yeterki bana uzak olsun der kimisi ah eder yaşanılanlar belirliyor sonuçları.

haklısın canım ama yinede üzücü sonuçlar olmasın. Allah herkesin hakettiğini verir, değerini yaşatır.

bekarım belki aynı şeyi yaşamadığım için çok iyi anlayamasamda bayan olarak zor oldugundan şüphem yok allah güç sabır versin diliyorum canım

çok zor bi süreç. ama emin ol ki bu kadar ağlıyorsun bu kadar boğuşuyorsun bu kadar acı içindesin ya, hayata tekrar döndüğünde çok daha güzel, güçlü, kararlı ve asla kendini ezdirmeyen bi asalet olarak döneceksin. çok acı+uzun bi süreç=dimdik bi insan. her konuda duygusal,mantıksal, ruhsal. ama bu süreçte sana destek olabilecek herkesn yanında ol, psikologunu ihmal etme. allah yardımcın olsun.

Evet arkadasim cok zor bir surec. Ve insan bu surecte inanin dostunu dusmanini taniyor. Dusenin dostu olmaz derler ya cok dogru simdi bakiyorum akrabalarimiz bana destek olmak yerine her kafadan bir ses cikiyor. Oyle yoruldumki artik aglamicam diyorum ama kendime de engel olamiyirum

erkek olduğu için hemen evlenirmiş
adamın yuvası yıkılıyor yaptığı lafa bak
ne insanlar var şu dünyada

bu kararı verdiğin için çok sevindim desem kimse kızmaz herhalde.sen en doğru olanı yaptın.kendini bi cehennemden kurtardın.hayat okadar değerliymişki biz bunu kapana sıkışınca anlıyoruz.kimileri erkenden fark edip kurtuluyor kimileri hayat boyu çekiyor.

Son düzenleme:
Allah yakın zamanda içine huzur,ferahlık versin.
Evliliğindeki tüm acıları unuttursun inşallah..
Bir karar vermene sevindim.
Daha mutsuz olacağını düşünmüyorum.
Sen yaşayabileceğin en büyük üzüntüleri yaşadın zaten..

Allah yardımcın olsun. Zor bir süreç ama hayat boyu zorluk yaşamaktan çok çok iyidir. hayırlısı,zararın neresinden dönersen kardır.

EVeT cok zor arkadaslar. Ama bir sekilde ayakta durmam lazim. Bazen keske bugunleri gorecegime olseydim diyorum. İcimdeki bu aci ne zaman gececek hic bilmiyorum Acaba o da yuvasi dagiliyor diye uzuluyor mudur sorulari kafamda gidip geliyor. Ona karsi gucsuz gorunmemek icin ayakta durmaya calisiyorum ama bir olu gibi

canım bende seninle aynı durumdayım yaşadıklarımız çok benziyor eşim anlaşmalı boşanmak istemişti benim ondan bir şey talep etmeyeceğimi sanmıştı isteklerimide karşılayamayacağı için dava çekişmeli olacak sen avukat tuttun mu süreç nasıl ilerleyecek bilgilendirsek birbirimizi hep moral oluruz birbirimize

öncelikle sana şunu söyleyim arkadaşım yeni boşanmış biri olarak, şu anda çektiğin sıkıntıdan eser kalmıyor boşandıktan sonra kuş kadar rahat hissediyorsun kendini , şu süreç seni yıpratan süreç sonrasında daha iyi hissediyorsun bittikten sonrada sadece kızgınlık kalıyor, bende üzüldüm bittikten sonra ama ne yapalım eğer adam olmuyorlarsa yapacak birşey yok ,özelden mesaj atabilirsin bu konuda her zaman konuşabiliriz geçen hafta boşandım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…