- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi Munevvergul
-
resmen kendimi gordum sende ya bızımde bıttı ama daha dava acıladı durnadan bana sen aç sen aç dıyıp duruo bende bunun nedenını anlamıorum hanı ondan asla hıc bısey talep etmycegımıde bılır ama hala sen ac dıe tuttruo. bıldıgım kadarıyla altınların tümü kadına verılıyo canım avukat bı tanıdıgımdan duymuştum.Sağolun arkadaşlar. Sabır sabır bir yere kadar. Gitsin kendine agızsız dilsiz akılsız bir köle bulsun. Ben kocamı öldü kabul ettim. Resmiyette evliyiz zaten. Çoktan bitirdi her şeyi. Anası babası ve kardeşleriyle bana yaptıklarının bedelini ödesinler. Onları Allah'a havale ettim ben. En güzel günlerimi mahvedenler. Onlara Allah sorsun. Daha ne diyeyim ki. Bütün duam bu. Beni bitirdilerŞimdi işyerinde millete açıklamadım. Çok açıklamakta istemiyorum. Birkaçç yakın arkadaş biliyor sadece. Şu an sadece susmak kendimi dinlemek istiyorum.
Ben onu özlemiyorum özleyeceğimi de sanmıyorum. Yaptıkları bütün iyiliklerini sildi bende. O benim için ölü. Aslında böyle diyip ölülere de saygısızlık ediyorum. Tabiki üzülüyorum hala biri beni biyerde görse o nasıl diye soruyorlar. Henüz çok dışarıdan kimse bilmiyor. Ama yüzük falan takmıyorum o yüzden şüphelenmiş te olabilirler. Her hakkım ona haram olsun.
aşk ve nefret arasında çok ince bi çizgi var. ondan nefret etmen bile onun senin için değerli olduğunu ifade ediyor. yoksa amann ne hali varsa görsün der umursamazdın. ben kurtulayım yoluma bakayım derdin gibi geliyor bana. ama beddua etme. ne zmn sana döneceğini bilemezsin. yada belki bi an seninki tutar ama sen vicdan azabı çekersin.
konu sahibinin içi yanmış canım, olaylarda sıcak ya ondan böyle tepkileri, herkesin sebebi başka işte kimisi yeterki bana uzak olsun der kimisi ah eder yaşanılanlar belirliyor sonuçları.
Çok şükür boşanma davam da açıldı. Çekişmeli boşanma çok sürer mi? Çok uzasın istemiyorum. Bu süreçte tavsiyeleriniz neler arkadaşlar. Ben onu Allah'a havale ettim. Bana dua edin tanımasanızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?