Boşanma davam açıldı hadi hayırlısı :(

nisacım sen anlaşmalı mı çekişmeli mi boşandın neler yaşadın boşanma süresinde merak ediyorum nasıl geçicek bu süreç

nisacım sen anlaşmalı mı çekişmeli mi boşandın neler yaşadın boşanma süresinde merak ediyorum nasıl geçicek bu süreç
aslında ilk başta anlaşmalı açıldı davamız sonra tekrar barıştık ,2 ay sürdü tabi sonra tekrar çekişmeli başladı ama ex eşim silahlı personel olduğu için silahını teslim aldılar ve işinden atılma tehlikesi doğdu sonra anlaşmalıya döndük tekrar ve tek celsede bitti

şuna emin olun arkadaşlar eğer gerçekten boşanma aşamasına geldiyseniz o kararı alana kadar geçen süreç çok daha sancılı, hakim bitti dediğinde oh be dünya varmış diyorsunuz,sürekli çek çek nereye kadar bu saatten sonra kendi düşünsün artık diyorsunuz ,geriye kalan tek şey eski düzene alışmaya çalışmak oluyor bu zor olsada yapmamız lazım ,diğer türlü bir ömür boyu mutsuzluk çekmek var

canım benim bebeğim var ve davayıda eşim açıyor üzerime iftira atarak onu aldattğıma dair şüpheleri varmış gerçi 2 yıllık evlilik süresince 10 defa boşanma konusu geçmiştir en son onu bahane etti bende tamam dedim.
boşanmak için mehiri yani altınlarımı istiyorum ve nafaka onları ödeyemeyeceğinden dolayı süre kazanmak için çekişmeli olacak bende biraz sürünsün istiyorum

çok severek evlendim tanımadan 3 ay içinde hemen evlendik ailem hiç bir zorluk çıkarmadı ne altın istedik ne eşya ben sadece mutlu olmak istedim. o zaman 1. kişiliğine bürünmüştü aileme herkese kendini sevdirdi. evlendiğimiz gece davranışlarından anladım ne olduğunu ama artık çok geçti iyi günlerimizde oldu yalan yok ama çok üzdü ikna etti çocuk yaptırdı hamilelik süresince yine üzdü 7 yaş büyüktü ama benden daha çocuktu düzelir dedim düzelmedi. her türlü fedakarlığı yaptım ama yaranamadım. bundan sonra yeni bir hayat başlayacak benim için ama evimle bile vedalaşamadım eşyalarım her şeyim orda kaldı tatil için gelmiştim aileme burdayken bitirdi herşeyi Allahından bulsun kendisi ve ailesi.bana ailem dedi başka bir şey demedi onlar onun en zor zamanlarında 1 kere bile yanında olmadılar ama o onlara yaranmak için herşeyi yaptı erkeksen karını korur çocuğuna sahip çıkarsın ama yok nerde sözde adamlık.

bizde 6 ayda evlendik, ailem hiçbir şey istemedi, ailem çok seviyordu onu ,bende hiçbir eşyamı alamadım canım sadece birkaç parça kıyafet o kadar birde bana düşen altın paramı güç bela alabildim,benimki de ailesi yüzünden bo<du evliliğini,senin birde çocuğun varmış insan yavrusuna nasıl kıyar ya anlamıyorum ben bunu,daha çok sarılması gerekirken nasıl bırakır seni dicem ama bende aynı şeyleri yaşadım:) istersen msn adresimi gönderirim sana eğer sıkılırsan konuşabiliriz her zaman dinlerim canım

of ya Allah yardımcın olsun ama kendini çok hırpalama bir evlilikte yolunda gitmyene birçok şey varsa boşanmak en hayırlısıdr belki de. herkes dünyaya 1 kere geliyor ve kimse kimseyi evlilik adı altında çekmek zorunda değil. inşallah senin için hayırlısı budur ve tez vakitte hayatını yeniden bi düzene sokarsın.

Cevap yazan arkadaslara tesekkur ederim Yukaridaki arkadaslarla ne kadar benzer hikayelerimiz var erkekler neden onun bunun agziyla soz verdikleri kanina girdikleri eslerini boyle ortada birakirlar. Adamlik bu mu benim en buyuk kaybim guven duygum oldu. Artik birine asla guvenemem. Hayata nasil yeniden tutunacagim hep bu soru var aklimda omur boyu yalnizlik bekle beni Allahim hayirli kapilarini ac.

arkadasim sen simdiden vazgecmissin hayattan.birakma kendini boyle.sen guclu olman gereken bir surectesin.ilk bosanan sen degilsin,son da olmayacaksin.
yeni bir hayata baslamaktan bu kadar korkmayin.evliyken yasadiginiz hayattan daha kotu olmayacak herhalde.

nisacım ben özelden mesaj atamıyorum bana msn adresini yollarmısın gerçekten konuşmaya ihtiyacım var

canım bence bütün erkekler aynı değil mesela babam yada babalarımız hayatında 1 kere boşanmalafı etmemiştir her şeyiyle anneme ve bize sahip çıkmıştır. Rabbim mutlaka hayır kapılarını açacaktır. 1 kapı kapanır daha iyi bir kapı açılır inşAllah.. hayata sımsıkı tutunacağız sevdiklerimiz ve bizi sevenler için.

Keşke bu forumu evlenmeden önce okusaydım. Sanırım büyümek böyle bir şey. Hayallerin bitmesi. Eskiden ne güzel hayallerim vardı. Şimdi hiçbirisi yok. Bir insan yuvası yıkılsın diye neden bu kadar çabalarki? Neden yalvarıp yakarıp ikna ettiği bir kadını yarı yolda bırakır ki? Kafamdaki sorulara cevap bulamıyorum...

canım benim üzülme herşerde vardır bir hayır mevlam vericek belalarını elbet rabbim karşına bu yaşadıklarını unutturacak hayırlı bir insan çıkarır inş.sabret bol dua et bak nasıl erecksin selamete üzülme...

Amin insallah cnm. Benim esim cok ilginc geliyor bana. İnsan mutlu olmayi hic mi istemez. Umarim beni zaten kaybetti, resmi olarak ta kaybedince kafasini duvarlara vurur insallah. Onun pismanligini gormeyi cok isterim

Amin insallah cnm. Benim esim cok ilginc geliyor bana. İnsan mutlu olmayi hic mi istemez. Umarim beni zaten kaybetti, resmi olarak ta kaybedince kafasini duvarlara vurur insallah. Onun pismanligini gormeyi cok isterim

herseyde bı hayır vardır uzulmeyın bence sızı kaybettıgı ıcın o uzulmelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…