- Konu Sahibi Munevvergul
-
öncelikle sana şunu söyleyim arkadaşım yeni boşanmış biri olarak, şu anda çektiğin sıkıntıdan eser kalmıyor boşandıktan sonra kuş kadar rahat hissediyorsun kendini , şu süreç seni yıpratan süreç sonrasında daha iyi hissediyorsun bittikten sonrada sadece kızgınlık kalıyor, bende üzüldüm bittikten sonra ama ne yapalım eğer adam olmuyorlarsa yapacak birşey yok ,özelden mesaj atabilirsin bu konuda her zaman konuşabiliriz geçen hafta boşandım bende
aslında ilk başta anlaşmalı açıldı davamız sonra tekrar barıştık ,2 ay sürdü tabi sonra tekrar çekişmeli başladı ama ex eşim silahlı personel olduğu için silahını teslim aldılar ve işinden atılma tehlikesi doğdu sonra anlaşmalıya döndük tekrar ve tek celsede bittinisacım sen anlaşmalı mı çekişmeli mi boşandın neler yaşadın boşanma süresinde merak ediyorum nasıl geçicek bu süreç
çok severek evlendim tanımadan 3 ay içinde hemen evlendik ailem hiç bir zorluk çıkarmadı ne altın istedik ne eşya ben sadece mutlu olmak istedim. o zaman 1. kişiliğine bürünmüştü aileme herkese kendini sevdirdi. evlendiğimiz gece davranışlarından anladım ne olduğunu ama artık çok geçti iyi günlerimizde oldu yalan yok ama çok üzdü ikna etti çocuk yaptırdı hamilelik süresince yine üzdü 7 yaş büyüktü ama benden daha çocuktu düzelir dedim düzelmedi. her türlü fedakarlığı yaptım ama yaranamadım. bundan sonra yeni bir hayat başlayacak benim için ama evimle bile vedalaşamadım eşyalarım her şeyim orda kaldı tatil için gelmiştim aileme burdayken bitirdi herşeyi Allahından bulsun kendisi ve ailesi.bana ailem dedi başka bir şey demedi onlar onun en zor zamanlarında 1 kere bile yanında olmadılar ama o onlara yaranmak için herşeyi yaptı erkeksen karını korur çocuğuna sahip çıkarsın ama yok nerde sözde adamlık.
Sağolun arkadaşlar. Sabır sabır bir yere kadar. Gitsin kendine agızsız dilsiz akılsız bir köle bulsun. Ben kocamı öldü kabul ettim. Resmiyette evliyiz zaten. Çoktan bitirdi her şeyi. Anası babası ve kardeşleriyle bana yaptıklarının bedelini ödesinler. Onları Allah'a havale ettim ben. En güzel günlerimi mahvedenler. Onlara Allah sorsun. Daha ne diyeyim ki. Bütün duam bu. Beni bitirdilerŞimdi işyerinde millete açıklamadım. Çok açıklamakta istemiyorum. Birkaçç yakın arkadaş biliyor sadece. Şu an sadece susmak kendimi dinlemek istiyorum.
Cevap yazan arkadaslara tesekkur ederimYukaridaki arkadaslarla ne kadar benzer hikayelerimiz var erkekler neden onun bunun agziyla soz verdikleri kanina girdikleri eslerini boyle ortada birakirlar. Adamlik bu mu benim en buyuk kaybim guven duygum oldu. Artik birine asla guvenemem. Hayata nasil yeniden tutunacagim hep bu soru var aklimda omur boyu yalnizlik bekle beni Allahim hayirli kapilarini ac.
bizde 6 ayda evlendik, ailem hiçbir şey istemedi, ailem çok seviyordu onu ,bende hiçbir eşyamı alamadım canım sadece birkaç parça kıyafet o kadar birde bana düşen altın paramı güç bela alabildim,benimki de ailesi yüzünden bo<du evliliğini,senin birde çocuğun varmışinsan yavrusuna nasıl kıyar ya anlamıyorum ben bunu,daha çok sarılması gerekirken nasıl bırakır seni dicem ama bende aynı şeyleri yaşadım:) istersen msn adresimi gönderirim sana eğer sıkılırsan konuşabiliriz her zaman dinlerim canım
Cevap yazan arkadaslara tesekkur ederimYukaridaki arkadaslarla ne kadar benzer hikayelerimiz var erkekler neden onun bunun agziyla soz verdikleri kanina girdikleri eslerini boyle ortada birakirlar. Adamlik bu mu benim en buyuk kaybim guven duygum oldu. Artik birine asla guvenemem. Hayata nasil yeniden tutunacagim hep bu soru var aklimda omur boyu yalnizlik bekle beni Allahim hayirli kapilarini ac.
Ahh canim babam bilmiyorum eski erkekler mi ama keske esim babamin yarisi olsaydi
nisacım ben özelden mesaj atamıyorum bana msn adresini yollarmısın gerçekten konuşmaya ihtiyacım var
canım özelden msn adresimi gönderdim sana
canım ben ekledim seni
keşke bu forumu evlenmeden önce okusaydım. Sanırım büyümek böyle bir şey. Hayallerin bitmesi. Eskiden ne güzel hayallerim vardı. şimdi hiçbirisi yok. Bir insan yuvası yıkılsın diye neden bu kadar çabalarki? Neden yalvarıp yakarıp ikna ettiği bir kadını yarı yolda bırakır ki? Kafamdaki sorulara cevap bulamıyorum...
Amin insallah cnm. Benim esim cok ilginc geliyor bana. İnsan mutlu olmayi hic mi istemez. Umarim beni zaten kaybetti, resmi olarak ta kaybedince kafasini duvarlara vurur insallah. Onun pismanligini gormeyi cok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?