• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davam hakkında

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
Arkadaslar mrb cok vaktim yok konuya girmeliyim hemen..
Boşanıyoruz maddi manevi tazminat isticem dilekçem hazırlanıcak ve allahın izniyle boşanıcam inş

Bunları bi avukatla mı yapmalıyım yoksa dilekçemi bi tanıdık icra avukatıyla mı hazırlamalıyım yani sonrasında gerekirse bi avukat mı tutmalıyım çok karışığım baro avukat vermedi asgari ücretle calıştığım için ben hakkım neyse sonuna kadar almalıyım bunun için de bi avukat şart dimi aydınlatın lütfen beni mahkemede avukatın sözü daha etkili olur dimi

Ve ayrıca var mı bursada bildiğiniz iyi bi boşanma avukatı ??

Son düzenleme:
Arkadaslar mrb cok vaktim yok konuya girmeliyim hemen..
Boşanıyoruz maddi manevi tazminat isticem dilekçem hazırlanıcak ve allahın izniyle boşanıcam inş

Bunları bi avukatla mı yapmalıyım yoksa dilekçemi bi tanıdık icra avukatıyla mı hazırlamalıyım yani sonrasında gerekirse bi avukat mı tutmalıyım çok karışığım baro avukat vermedi asgari ücretle calıştığım için ben hakkım neyse sonuna kadar almalıyım bunun için de bi avukat şart dimi aydınlatın lütfen beni mahkemede avukatın sözü daha etkili olur dimi

Asgari ücretle calıstıgın icin baro sana avukat vermez. Avukat tutmak zorundasın cünkü anlaşmalı değil cekişmeli bosanacaksınız bunun icin de avukat sart.

Avukatlık ücretini dert ediyorsan kücük bir miktar ver kalanını karşı taraftan alsın avukat ya da dava sonunda alsın anlaşın.

Anladım cünkü evin. Etrafında dolanmaya basladı bu adam boşanmayı bile kabul etmicekken tazminati esyayı hiç kabul etmez

Etmezse etmesin söke söke alırsın sen merak etme. Ama biran evvel avukat tut ki o da hazırlanıp davayı acsın.

Peki bi sorum daha olucaktı avukatın iyi olup olmadığını nasıl anlicam neye göre karar vericem nası güvenmeliyim

Avukata aslında referansla gitmek lazım, benim avukatım bir arkadaşın avukatıydı ve kızın zengin olmasına rağmen acayip tazminat kazanmıştı.

Karşısına oturduğunda da belli ediyor biliyor musun, ückağıtcı mı, basından mı savıyor, hallederiz sen kafana takma deyip oyalıyor mu?

Hangi sehirdesin burdaki arkadaşlar da yardımcı olabilir.

Maddi manevi tazminat için hukuku yolu yordamı bilen biri kesin şart. Yani avukat olmadan zor. hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X