Boşanma Davam ve Temyize Gönderilen Dosyam !!!!

BULAMADIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.206
9
158
Merhaba kızlar...Boşanma Davamda son celse görülmüş ve 10.000 maddi, 10.000 manevi ve aylık nafaka kazanmıştım.Temmuzda son celsem görülmüştü.Adli tatil girdi araya .Bugün avukatımı aradım soyadımı nezaman alıcam diye karşı tarafın dosyayı temyize gönderdiğini ve bu sebeple 8 ay kadar bir süre daha soyadımı alamayacağımı söyledi.Çokkk sinirlerim bozuldu Hatta 1 kere daha gönderme hakları varmış.1 yıla yakın dava sürdü.1 yılda bu şekilde sürerse nezaman bitecek anlamıyorum

Çok fazla hukuk bilgim yoktur ama karşı taraf zorlarsa bu işler uzun sürebiliyor diye biliyorum..
Allah yardımcın olsun sıkma canını..

Çok fazla hukuk bilgim yoktur ama karşı taraf zorlarsa bu işler uzun sürebiliyor diye biliyorum..
Allah yardımcın olsun sıkma canını..

Canım adam boşanmaya dünden razı hemen kabul etti zaten boşanmayı sadece tazminat ve nafakayı kabul etmemişti.Şimdi sırf para yüzünden uzayacak

Eğer ondan biran önce kurtulmak istiyorsan da nafakadan vazgeç..

Canım zaten yatırdığı nafakada avukata gitti icraya koymuştuk çünkü.Ondan sonrada kesildi ben çalışıyorum çünkü.Son kavga edip ayrıldığımız gece bana şiddet uyguladıktan sonra ben ağlarken birkaç parça giysimi toplarken bana anlaşmalı boşanalım uzatmayalım nafaka istersen veririm dedi.Şimdi nolduysa uzatıyor.

hic vazgecme canim, pes etme, senin pes etmen icin uzatiyorlar zaten.. pes eden ve nafakayi vermeye razi olsun.. nolacak kendi soyadina kavussan hemen 1 ay icinde, hayatinda ne gibi cok buyuk bir degisiklik yaratcak? simdi degilde 1 sene sonra al ama haklarinla beraber al..

Girmiştir aklına birileri ya da birşeyler..Ozaman arkadaşın da dediği gibi sen de uzat işi inada bindirmiş..Bu süreçte de üzülme..

Yok canım hayatımda biri olacağından değil ama uzatmasına sinir oldum.Zaten altınlarımı yediler.Kazandığım altın parası bile etmiyor.Tamam yuvam dağıldı ama birşeylerinde bedeli olsun istedim.Kazandım ama bu seferde temyiz olayı çıktı Ben asla pes etmeyeceğim isterse 10 yıl bu şekilde kalsın.

bulamadım eğer sadece tazminat ve nafakayı temyiz etmişlerse boşanma kararı kesinleşir ve soyadını değiştirebilirsin.
bu durumda ya eşin boşanma kararını da temyiz etti ya da avukatın sana eksik ya da yanlış bilgi verdi

Girmiştir aklına birileri ya da birşeyler..Ozaman arkadaşın da dediği gibi sen de uzat işi inada bindirmiş..Bu süreçte de üzülme..

Tatlım 1 yılı geçti sesini bile duymadım adamın.Görüşmedik hiç.Duruşmalara bile katılmadı.Temmuzdada dava sonuçlandı.Ben kazandım diye sevinirken, bitti diye sevinirken adamın yaptığına bak...Gerçi çok paracılardı şaşırmamak lazım...

Canım avukatım aradı bugün dedimki soyadımı alabilmem için boşanma ilamını almam gerekiyor ne zaman alıcam.Dediki alamazsın neden dedim eşin davayı temyize gönderdi dedi.Karar kesinleşmeden soyadını alamazsın dedi.Tazminat kesinleşinceye kadar evlimi kalıcam dedim.Evet dedi.

şiddet gördüğünde hemen bi sağlık kurumuna gidip darp raporu alsaydın keşke
o zaman tazminatın artardı

Canım darp raporu almamıştım ama boyun filmi çektirmiştim.Onu sundum mahkemeye.Eşimin üzerine herhangi bir mal varlığı yoktu.Ailesi zengindi.20.000 verdi hakim.Baksana onuda vermemek için süründürüyor beni.

canım öyle şey olur mu hiç
eğer boşanmayı temyiz etmeyip sadece tazminatı temyiz etmişse karar boşanma açısından kesinleşir
bence sen avukatını yine ara dalgınlığına gelmiş sanırım

Canım üzerine basa basa söyledim avukata işe girdim evraklar için soyadımı almam lazım dedim kurtulmak istiyorum dedim.Hatta daha son celse görülmeden bana demiştiki eşinde boşanmayı istiyor boşanma kesinleşir.tazminat ve nafakadan uzarsa uzar sen soyadını alırsın demişti.Bugünde diyorki dosya temyize gittii 8 ay kadar gelmez soyadını alamazsın..

canım dosyanın temyize gittiğini anladım
sen avukatına eşinin boşanma kararını da temyiz edip etmediğini sor
demek ki eşin boşanmak istemiyorum demiş temyiz aşamasında
eğer kabul etseydi boşanma kesinleşirdi bence sen yarın yine bir ara boşanma yönünden de mi temyiz etmiş de

öyleyse bu adam boşanma kararına itiraz etti
ama biran önce bittirmek istemiyormuydu?? avukatın yanlışlık yapmamış demekki ısrarla söylüyorsa çıkan sonuç bu

Tatlım onuda sordum dedimki boşanmada problemmi var hayır dedi oda istiyor sadece tazminat ve nafakadan dolayı boşanman kesinleşmiyor dedi ...Anlamadım bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…