bozma kararı iste miktarı az bulduğun için ,ve en önemlisi ortak akrabalardan laf al ne yapmaya çalışıyor. bak sölediğimi kesin yap canım görüşemezsek yaz buraya
Ne yapmaya çalıştığı çok belli canım.Para kaptırmadan kurtulmak ve yoluna devam etmek.Aslında düştüğümüz durumlar çok kötü ama para işte canlarını çok güzel acıtıyor.Ben açıkçası temyize göndereceğini beklemiyordum.Zaten nafaka ödemekten kurtuldu çalışıyorum.20.000 lira ödememek için her yolu deniyor pislik.Okadar takılarım onlarda 20.000 liranın hesabını yapıyorlar.Kör şeytanından bulsun ne diyim.Beni süründürüyor resmen adam.
Kızlar mahkememin görüldüğü kaleme gittim neden temyize gönderdiklerine dair gerekçe olan dilekçeyi okudum.Boşanma dışında tazminat ve nafakayı temyiz etmişler.Avukatımı aradım dedimki boşanmam neden kesinleşmiyor neymiş nafaka ve tazminat ayrıca temyiz edilmiyormuş hakim boşanmayı kesinleştirelim tazminat ve nafakaya karar vermeyelim diyemezmiş dosya bir bütünmüş.Oyüzden boşanmada temyize gitmiş.Dilekçeyi okuduğumda boşanma kararının dışında tazminat ve nafaka kararlarının temyizini istiyoruz yazmışlar.Sözde eşim barışmak için herşeyi yapmış eve döneyim diye her yolu denemiş ama ben dönmemişim buyüzden eşimin gururu kırılmış onuru zedelenmiş herkes içinde küçük düşmüş aslında o manevi yönden yıkılmış.Neler yazmışlar neler..İnanamadım...Halbuki adam 15 aydır 1 kere bile aramadı.Ama gelgelelim ben döneyim diye her yolu denemiş Bu kadar olur yaaa...
Canlarım desteğiniz için sonsuz tşk.Dosyam temyize gitmiş.Bakalım kaç ay sonra gelecek dosyam Bu süre zarfında evli kamaya devam ediyorum malesef Derdim para kazanmak değil haklı olduğumun ispatlanması...İnşallah temyizdede davanın sonucu değişmez..Okadar acındırıcı yalanlarla dolu bir temyiz dilekçesi yazmışlarki inanamazsınız :) Sanki evliliğinin sürmesi için çok çaba sarfetmiş ben hep huzursuzluk çıkarmışım, onu ortada hiçbir sebep yokken terketmişim oda herkesin içinde onuru gururu kırılmış, küçük düşmüş bana çok yalvarmış ama ben dönmemişim :) Tamamen yalanlarla dolu...Halbuki 15 aydır değil yalvarmak 1 kere bile aramadı adam...İnsanlar nekadar çirkinleşiyor anlamıyorum...
inşallah uzun süre beklemezsin ve hakkettiğin tazminatı da alırsın canım
ve evet insanlar çıkarları söz konusu olunca çok çirkinleşebiliyorlar
bu arada senin avukatının eşinin bu yalanları için savunması yok mu :44:
inşallah uzun süre beklemezsin ve hakkettiğin tazminatı da alırsın canım
ve evet insanlar çıkarları söz konusu olunca çok çirkinleşebiliyorlar
bu arada senin avukatının eşinin bu yalanları için savunması yok mu :44:
cnm konularını biliyorum bu zamana kadar bekledin biraz daha sabır...para işin içine girince inan ne iftara atacaklarını şaşırıyolar...umarım herşey gönlünce olur....
Avukatınız boşanma ve tazminat kısmı ayrı temyiz edilmez filan demişti sanırım.
2 ay sonra bekar kimliğinizi aldınız sanırım. Avukatınız ne dedi bu duruma merak ettim.
Bundan sonra herşey gönlünüzce olsun