öyleyse bu adam boşanma kararına itiraz etti
ama biran önce bittirmek istemiyormuydu?? avukatın yanlışlık yapmamış demekki ısrarla söylüyorsa çıkan sonuç bu
Tatlım onuda sordum dedimki boşanmada problemmi var hayır dedi oda istiyor sadece tazminat ve nafakadan dolayı boşanman kesinleşmiyor dedi ...Anlamadım bende...
canım o zaman iki seçenek var
1- eşin boşanmak istemiyorum dedi
2-avukatın dalgınlığına geldi herhalde çünkü nafakadan dolayı boşanmanın kesinleşmemesi diye bir şey olamaz
eğer birinci seçenek olmadıysa soyadına yakında kavuşacaksın inşallah
Sence hangi seçenektir? Dalgınlıktan olmuş olabilirmi? 8 ay kadar sürebilir dedi.Ben şimdi evlimi kalıcam yani dedim yapıcak bişey yok dedi
bu kadar kafaya takma bir sene daha boşanmasan ne olur......karşına düzgün biri çıkarsa herşeyden vaz geçersin zaten........bir de merak ediyorum bulamadım....ses kayıtları dikkate alınmışmıydı
canım inşallah ikinci seçenektir de kurtulursun
ama eğer birincisiyse eşinin bu çark edişinin gerekçesini çok merak ettim , okumuştum eski konularını eğer adam bu aşamada hayır boşanmıcam diyorsa çok enteresan olur gerçekten
Babam da tazminat kısmını temyize göndermişti.
Annem soyadını aldı ama onun da soyad açısından işlemi yoktu, 4 5 ay sonra banka için gerekti. Ama eminim temyizdeydi dava hala.
Boşandığını gösteren bir kağıt gerekmiyor nüfus için, biz direk nüfus müdürlüğüne gittik. Boşanma gerçekleştiğini söyledik ve yeni nüfus cüzdanını aldık. Sistemden görüp veriyorlar zaten.
Nüfus müdürlüğüne git, eğer alamazsan anla ki eşin boşanmayı temyiz etti tazminat ve nafakayı değil.
1 yıl da 2 yıl da sürse tazminat hakkından vazgeçme canımmahkeme işin elbet birgün bitecek ömür boyu sürecek değil sen haklarından vazgeçme
bu erkek milleti herşeyi yapıyor kadını ezdikçe eziyor üstüne hiçbir bedel ödemeden kurtulmak istiyorlar
onu sevindirme son gülen sen ol
Canım az önce avukatımı aradım dedimki eski eşim boşanmayımı kabul etmedi ondanmı temyize gitti verdiği cevap eşinde boşanmayı istiyordu baştan beri bunu kabullendi iki tarafta istediği için karar kesinleşicek ve bizimde kazandığın tazminatı hemen icraya koyma şansımız olucaktı.Tazminatı temyize göndermeyi istediği için boşanmanın kesinleşmesini önlemek istedi ve boşanmayıda temyiz ettirdi.Yani tek derdi tazminat vermemek.Para vermemek için boşanmayıda temyiz ettirmek zorunda kalmışşş..
canım tazminatı temyiz etmek için boşanmayı da temyiz etmek gerekmiyor ki
eşin neden boşanmak istemedi acaba şimdi temyizi kabul edilir de mahkeme sizi boşamazsa ne yapacak
galiba boşanmak istemiyor
Canım slm, ben sana demiştim davayı kaybedince ve para için boşanmaktan bile vazgeçerler bunların kanı bozuk.senelerimizi çaldılar,benimde mahkeme aralıkta ilk duruşmam,canım bu işin arkasında ya avukatdan aldığı tüyo var yada barışmak istiyor boşanmaktan vazgeçti.yargıtay a gitmiş madem iş sende parayı az bulduğun için yargıtaya git madem süreç uzuycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?