Boşanma Davam ve Temyize Gönderilen Dosyam !!!!

öyleyse bu adam boşanma kararına itiraz etti
ama biran önce bittirmek istemiyormuydu?? avukatın yanlışlık yapmamış demekki ısrarla söylüyorsa çıkan sonuç bu

Evet tatlım davayı ben açtım oda hemen kabul etti.Sadece tazminat ve nafaka istemime itiraz etmişti.Avukatı müvekkilimde boşanmak istiyor biz sadece tazminat ve nafakayı kabull etmiyoruz dedi.

Tatlım onuda sordum dedimki boşanmada problemmi var hayır dedi oda istiyor sadece tazminat ve nafakadan dolayı boşanman kesinleşmiyor dedi ...Anlamadım bende...

canım o zaman iki seçenek var

1- eşin boşanmak istemiyorum dedi

2-avukatın dalgınlığına geldi herhalde çünkü nafakadan dolayı boşanmanın kesinleşmemesi diye bir şey olamaz

eğer birinci seçenek olmadıysa soyadına yakında kavuşacaksın inşallah

Sence hangi seçenektir? Dalgınlıktan olmuş olabilirmi? 8 ay kadar sürebilir dedi.Ben şimdi evlimi kalıcam yani dedim yapıcak bişey yok dedi

Sence hangi seçenektir? Dalgınlıktan olmuş olabilirmi? 8 ay kadar sürebilir dedi.Ben şimdi evlimi kalıcam yani dedim yapıcak bişey yok dedi

canım inşallah ikinci seçenektir de kurtulursun

ama eğer birincisiyse eşinin bu çark edişinin gerekçesini çok merak ettim , okumuştum eski konularını eğer adam bu aşamada hayır boşanmıcam diyorsa çok enteresan olur gerçekten

Benim eski eşimde temyize gitmişdi canım ve dönmesi tam 17 ay sürdü ,genelde bir yılı geçiyor temyiz aşaması ...

E-devletten bakabilirsin nüfüs işlemlerine gir ,boşanman temyiz edilmediyse soyadın değişir ve boşanmış olursun.
Mahkeme nüfüs müdürlüğüne bildirince nüfus hemen düşüyor
Eğer boşanmayı da temyiz etmişse yapacak bir şeyin yok bekleyeceksin.

inşallah biraz önce kurtulursun , ama ben olsam böyle birinden 5 kuruş almadan biran önce kurtulurdum.

bu kadar kafaya takma bir sene daha boşanmasan ne olur......karşına düzgün biri çıkarsa herşeyden vaz geçersin zaten........bir de merak ediyorum bulamadım....ses kayıtları dikkate alınmışmıydı

Kızlar az önce avukatımı aradım dedimki eski eşim boşanmayımı kabul etmedi ondanmı temyize gitti verdiği cevap eşinde boşanmayı istiyordu baştan beri bunu kabullendi iki tarafta istediği için karar kesinleşicek ve bizimde kazandığın tazminatı hemen icraya koyma şansımız olucaktı.Tazminatı temyize göndermeyi istediği için boşanmanın kesinleşmesini önlemek istedi ve boşanmayıda temyiz ettirdi.Yani tek derdi tazminat vermemek.Para vermemek için boşanmayıda temyiz ettirmek zorunda kalmışşş..

bu kadar kafaya takma bir sene daha boşanmasan ne olur......karşına düzgün biri çıkarsa herşeyden vaz geçersin zaten........bir de merak ediyorum bulamadım....ses kayıtları dikkate alınmışmıydı

Artık midem bulandı tatlım..Ailesinin durumu gayet iyi ödeyebilirler 20.000 lirayı.Ama işi temyize kadar götürdü.Ses kayıtlarını hakim dinlemiş ama celselerde bahsetmedi bile.Bence dikkate almadı pek.

Canım az önce avukatımı aradım dedimki eski eşim boşanmayımı kabul etmedi ondanmı temyize gitti verdiği cevap eşinde boşanmayı istiyordu baştan beri bunu kabullendi iki tarafta istediği için karar kesinleşicek ve bizimde kazandığın tazminatı hemen icraya koyma şansımız olucaktı.Tazminatı temyize göndermeyi istediği için boşanmanın kesinleşmesini önlemek istedi ve boşanmayıda temyiz ettirdi.Yani tek derdi tazminat vermemek.Para vermemek için boşanmayıda temyiz ettirmek zorunda kalmışşş..

Babam da tazminat kısmını temyize göndermişti.

Annem soyadını aldı ama onun da soyad açısından işlemi yoktu, 4 5 ay sonra banka için gerekti. Ama eminim temyizdeydi dava hala.

Boşandığını gösteren bir kağıt gerekmiyor nüfus için, biz direk nüfus müdürlüğüne gittik. Boşanma gerçekleştiğini söyledik ve yeni nüfus cüzdanını aldık. Sistemden görüp veriyorlar zaten.

Nüfus müdürlüğüne git, eğer alamazsan anla ki eşin boşanmayı temyiz etti tazminat ve nafakayı değil.

Canım ben avukata dedimki iş için evraklarda soyadı farklılığı var boşanma ilamını alabilirsin ama soyadın değişmez dedi.Bu ne demek ozaman şimdi Boşanmayıdamı temyiz etmiş oluyor

1 yıl da 2 yıl da sürse tazminat hakkından vazgeçme canımmahkeme işin elbet birgün bitecek ömür boyu sürecek değil sen haklarından vazgeçme
bu erkek milleti herşeyi yapıyor kadını ezdikçe eziyor üstüne hiçbir bedel ödemeden kurtulmak istiyorlar
onu sevindirme son gülen sen ol

Haklarımdan vazgeçmeyi düşünmüyorum zaten canım.Herşeyin bir bedeli olmalı.Evet yıpratıcı bir süreç ama yapacak bişey yok.20.000 benim yıkılan hayallerimi, umutlarımı geri getirmeyecek ama onun canını belki bir nebze acıtıcak.Açıkçası temyize göndereceğini hiç düşünmemiştim.Çünkü oda biran önce boşanmak istiyordu.Para olunca işin ucunda herşey farklı oluyor işte.Vermemek için sevmediği biriyle kağıt üzerindede olsa evli kalmayı kabullenebiliyor.Ben kabullenemiyorum ama.Onun soyadını taşımak sinirimi bozuyor.

canım tazminatı temyiz etmek için boşanmayı da temyiz etmek gerekmiyor ki

eşin neden boşanmak istemedi acaba şimdi temyizi kabul edilir de mahkeme sizi boşamazsa ne yapacak
galiba boşanmak istemiyor

canım tazminatı temyiz etmek için boşanmayı da temyiz etmek gerekmiyor ki

eşin neden boşanmak istemedi acaba şimdi temyizi kabul edilir de mahkeme sizi boşamazsa ne yapacak
galiba boşanmak istemiyor

Canım asla boşanmak istemediğini düşünmüyorum.Davayı açtım hemen kabul etti.15 aydır ayrıyız 1 kere aramadı sormadı.Konularımı biliyormusun tatlım bilmiyorum ama bizim ayrılığımız çok çirkindi.Hırsızlıkla suçladı beni birsürü dedikodu oldu.Çok yıprattık herşeyi.Geri dönüş yok.Zaten adam dediğim gibi şeker 15 ayda bir kere aramadı.Tabi aileside.O yüzden onun derdi para vermemek.Avukatımın dediğine göre boşanmanın kesinleşmesi olsaydı tazminatı hemen icraya koyacaktık oda temyize göndermek açısından ve zaman kazanmak açısından boşanmayıda temyiz etti diyor.Ben hukuktan anlamıyorum tatlım prosedür nedir bilemiyorum

Canım slm, ben sana demiştim davayı kaybedince ve para için boşanmaktan bile vazgeçerler bunların kanı bozuk.senelerimizi çaldılar,benimde mahkeme aralıkta ilk duruşmam,canım bu işin arkasında ya avukatdan aldığı tüyo var yada barışmak istiyor boşanmaktan vazgeçti.yargıtay a gitmiş madem iş sende parayı az bulduğun için yargıtaya git madem süreç uzuycak

bozma kararı iste miktarı az bulduğun için ,ve en önemlisi ortak akrabalardan laf al ne yapmaya çalışıyor. bak sölediğimi kesin yap canım görüşemezsek yaz buraya

İyiyim tatlım umarım sende iyisindir.Hakkında hayırlısı olsun.Uzun zamandır görüşemiyoruz..İnşallah mahkemede herşey dilediğin gibi gelişir.Boşanmaktan vazgeçmedi canım sadece tazminatın icraya koyulmaması için boşanmayıda beraberinde temyize göndermek zorunda kaldı.Avukatım bunu söyledi bana.Kesinlikle para vermemek için yapıyor herşeyi.Barışmak istemez aman istemesinde benden uzak cehenneme direk olsun.Bukadar olay yaşanmış hertürlü iftira atılmış 15 aydırda ne o aradı nede ailesi.Kesinlikle para vermemek için.Ben asla yolumdan dönmeyi düşünmüyorum.İstediği kadar uzasın.O işi pisliğe, inada döktü.Bende inada döktüm artık.15 aydır okadar annesi olsun kendisi olsun dedikodumu yaptılar bir kere hırsıma, öfkeme yenilipte aramadım, laf etmedim.Temyiz olayına çok sinirlendim ama yinede aramadım.O beni yıldırmak istiyor ama HAYIR yılmayacağım.Elbette parayla ölçülmez yaşadıklarımız ama yazdığım gibi para canlarını acıtıyor bunların.Korksun benden daha takı davası açıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…