Hamileliğimde verdim ben bu kiloyu hiç kilo almadım 9aydaHamileymiş doğum yapmış.çoğumuz alırız zaten o kiloyu sonra veririz.
Kilomla ilgili bana bir cümle kullanmıştı çok zoruma gitmişti o yüzden biraz fikir almak istedim :)Ne giyersen giy, ne farkeder.. Ben de bu törensel edayi anlayamiyorum.. Makyaj, takim elbise vs dizi film klisesi.. Ben herzamanki halimle giydim ustumu basini gittim.. Abartili bi neşeye de şıklıga da gerek yok.. Vakarli ve ciddi bi eda ve temiz ve sade bi kiyafet yeterli..
Yok sizin icin demiyorum.. Yanlis anlasilmasin.. Bazen cok abartiliyor da ust bas mevzusu,yok suslen yok şık giyin vs.. Ne yasanmis olursa olsun acı bi olay iki insanin o salonda karsi karsiya gelmesi.. Sade ve duzgun bi kiyafet yeterli bence.. Şıklık demek abarti demek değildir..Kilomla ilgili bana bir cümle kullanmıştı çok zoruma gitmişti o yüzden biraz fikir almak istedim :)
Kalem etek ve bayaz gömlek üzerimede spo bir ceketle gidicem :) hazırlanıyorum birazdan çıkıcam evden.Elbetteki hos birseyler giymelisin. Karar verdinmi? Deri ceketi eger sik ve hos dar kisa bir etek (kisa dediysem mesela dizlerde) ile kombinlenirse gayette uygun olabilir mahkemeye.
Trenchcoat tavsiye ederim varsa, mahkemelere cok yakisiyor. icinede siyah dar kisa bir elbise, boynuna havali hos bir sal (kareli) olduda bitti:) topuklari unutmayalim.
Yanlış anlamadım aslında haklısınız kuaförden çıkıpta gidenler bile varYok sizin icin demiyorum.. Yanlis anlasilmasin.. Bazen cok abartiliyor da ust bas mevzusu,yok suslen yok şık giyin vs.. Ne yasanmis olursa olsun acı bi olay iki insanin o salonda karsi karsiya gelmesi.. Sade ve duzgun bi kiyafet yeterli bence.. Şıklık demek abarti demek değildir..
Eşiniz sizi çok üzmüş demek kiHamileliğimde verdim ben bu kiloyu hiç kilo almadım 9ayda
Mahkemeye gidiyorsun.Allah kolaylık versin...Kalem etek ve bayaz gömlek üzerimede spo bir ceketle gidicem :) hazırlanıyorum birazdan çıkıcam evden.
Gömlek pantolon giy klasik giyinmen daha münasip olurMerhaba arkadaşlar belkide burdaki en dert sayılmıyıcak konulardan biridir konum.Sorun şu ki pazartesi günü boşanma davam var.8aydır babamın evindeyim ve yaklaşık 20 kilo verdim.Duruşmada ne giymeliyim.Deri ceketle gitsem çokmu samimiyetsiz olur.
Evet öyle oldu çok şükür bitti herşeyEşiniz sizi çok üzmüş demek kiHamileyken 20 kilo alınırken siz vermişsiniz.bebeğinizle mutlu günler dilerim...
Protokolde anlaştık oğlumun velayetinide aldım boşandıkAyy maşallah size. BDV de herkese örnek olmanızı diliyorum. Saygıyı ayaklar altına alan adamları hala çeken insanlar var. Siz ise daha 2 aylık bebekle okulunuzu (ki mühendislik zordur ) bitirmişsiniz. Kilolar verilmiş neşeler yerine gelmiş mahkemeye gidiliyor.
Çok sevindim sizin adınıza. Duruşunuza bayıldım.
Mahkeme masıl geçti merak ettim açıkçası.?
Teşekkür ederimAllah kolaylik versin guzel anne
Mahkemede neler oldu metal?eski eşini gördün mü?Evet öyle oldu çok şükür bitti herşey
Bebişinle huzurla yaşaman dileğiyle mühendis Hanım..:)Öncelikle bana bu süreçte destek olan herkese teşekkür ederim.Kendimi psikolojik olarak en kötü hissettiğim dönemde ayaklarımın üzerine basmamı sağladınız.Zorlu bir süreçti hamilelikle birlikte ben böyle hissettim evet çokta yoruldum belki bedenim değil ama ruhum yoruldu.Bugün duruşma salonuna girdik avukatımın hazırlamış olduğu protole imza attı bebeğim için nafaka benim içinse bugüne kadar harcadığım maddi miktarı herşeyi ödeceğini beyan etti imzaladık oğlumun velayetinide bana verdi boşandık.Temyiz etmiyiceğimizide beyan ettik ve bitti herşey ben artık özgür bir anneyim hepinize çok çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?