Boşanma davam ve yeni ben

Kırmızı rujlar, tasma kolyeler fln gördüm tavsiyelerde. Aman diyeyim...
Siyah jean pantolon, fazla yüksek olmayan bir ayakkabı ve beyaz gömlek kesin olmalı bence. Süslenip puslenip gitmiş olmayın mahkemeye.

8 aydır duruşma yeni mi oluyor? Yoksa başka duruşma oldu ertelendi mi?
Ben olsam deri ceket giymezdim sanırım. Mahkemede genelde kumaş takımlı etekli vs görüyorum filmlerde ama çok da önemli olmasa gerek
ilk duruşmamız pazartesi günü.

bu kilo verme süreci ve giyim telaşı eşine ders vermek mi yoksa eşini geri döndürmek mi

Zamabunda belli etmiş kendini ama artık olan olmuş. Şimdiden yeni hayatında sana ve yavrunun mutluluklar

bu kilo verme süreci ve giyim telaşı eşine ders vermek mi yoksa eşini geri döndürmek mi
Kilo vermeyi ben istemedim hamileliğimin başından beri eski eşim çok üzerime gelirdi evden yalnız çıkamazdım birlikte çıktığımızda yok onamı baktın yok bunamı baktın kavgaları eve gelirdik yine bir sürü sebepler çok ağlardım o zaman vermeye başladım.Bitmiş bir evlilikte geri döndürmek için uğraşmadım biliyorumki geri döneydim dahada artıcaktı bu psikolojik şiddetin boyutu.

bencede.. bi kopukluk oldu mu artık eskisi gibi olmaz insan 7sinde neyse 70inde de odur

Demekki okadar derdin varki 20 kilo vermişin.

İnsan huzurla oturduğunda herşeyi daha iyi görüyo ve eski sıcaklığı kalmıyo alışkanlıklar canını acıtıyo ama biliyorum zamanla oda geçecek.

Kesinlikle huzur.. baba evindeyim kafam bedenim ruhum o kadar rahatladı ki çünkü huzur var.. elbette bi süre can acıyacak ama böylesi daha hayırlı zamanla gecerrrr canım..

Hatırlıyorum seni.. davan nasıl geçti diye yaz olur mu haberdar et bizi. Benimde diğer ay davam var

Kesinlikle huzur.. baba evindeyim kafam bedenim ruhum o kadar rahatladı ki çünkü huzur var.. elbette bi süre can acıyacak ama böylesi daha hayırlı zamanla gecerrrr canım..
Bizde aynı şekilde oğlumla huzurumuz çok şükür yerinde.İnsan daha ne ister ki

Ne giyersen giy, ne farkeder.. Ben de bu törensel edayi anlayamiyorum.. Makyaj, takim elbise vs dizi film klisesi.. Ben herzamanki halimle giydim ustumu basini gittim.. Abartili bi neşeye de şıklıga da gerek yok.. Vakarli ve ciddi bi eda ve temiz ve sade bi kiyafet yeterli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…