- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
ilk duruşmamız pazartesi günü.8 aydır duruşma yeni mi oluyor? Yoksa başka duruşma oldu ertelendi mi?
Ben olsam deri ceket giymezdim sanırım. Mahkemede genelde kumaş takımlı etekli vs görüyorum filmlerdeama çok da önemli olmasa gerek
Darısı başına :)Canım bolll şansss dilerim..Darısı benim başıma inşallah bende p.tesi gidicem adliyeye dilekcemi vericem ! Zarif olman yeterli
Kalem etek ve beyaz gömlekle gidicem makyaj belli belirsiz yaparım.Kırmızı rujlar, tasma kolyeler fln gördüm tavsiyelerde. Aman diyeyim...
Siyah jean pantolon, fazla yüksek olmayan bir ayakkabı ve beyaz gömlek kesin olmalı bence. Süslenip puslenip gitmiş olmayın mahkemeye.
Darısı başına :)
bu kilo verme süreci ve giyim telaşı eşine ders vermek mi yoksa eşini geri döndürmek miMerhaba arkadaşlar belkide burdaki en dert sayılmıyıcak konulardan biridir konum.Sorun şu ki pazartesi günü boşanma davam var.8aydır babamın evindeyim ve yaklaşık 20 kilo verdim.Duruşmada ne giymeliyim.Deri ceketle gitsem çokmu samimiyetsiz olur.
Pişman olur ama şu konuda ben mühendisliği yarım dönem kala sayesinde bıraktım.Maaşım yüksek olucak ondan diye istemedi şimdi okulumuda bitiriyorum birtek maaşımı kaçırdığına pişman olur :) Duyduğuma göre işten atmışlar.Başını çok vurucak ama iş işten çoktan geçti.
Teşekkür ederiz :)Zamabunda belli etmiş kendini ama artık olan olmuş. Şimdiden yeni hayatında sana ve yavrunun mutluluklar
Kilo vermeyi ben istemedim hamileliğimin başından beri eski eşim çok üzerime gelirdi evden yalnız çıkamazdım birlikte çıktığımızda yok onamı baktın yok bunamı baktın kavgaları eve gelirdik yine bir sürü sebepler çok ağlardım o zaman vermeye başladım.Bitmiş bir evlilikte geri döndürmek için uğraşmadım biliyorumki geri döneydim dahada artıcaktı bu psikolojik şiddetin boyutu.bu kilo verme süreci ve giyim telaşı eşine ders vermek mi yoksa eşini geri döndürmek mi
Kilo vermeyi ben istemedim hamileliğimin başından beri eski eşim çok üzerime gelirdi evden yalnız çıkamazdım birlikte çıktığımızda yok onamı baktın yok bunamı baktın kavgaları eve gelirdik yine bir sürü sebepler çok ağlardım o zaman vermeye başladım.Bitmiş bir evlilikte geri döndürmek için uğraşmadım biliyorumki geri döneydim dahada artıcaktı bu psikolojik şiddetin boyutu.
İnsan huzurla oturduğunda herşeyi daha iyi görüyo ve eski sıcaklığı kalmıyo alışkanlıklar canını acıtıyo ama biliyorum zamanla oda geçecek.bencede.. bi kopukluk oldu mu artık eskisi gibi olmazinsan 7sinde neyse 70inde de odur
Demekki okadar derdin varki 20 kilo vermişin.Merhaba arkadaşlar belkide burdaki en dert sayılmıyıcak konulardan biridir konum.Sorun şu ki pazartesi günü boşanma davam var.8aydır babamın evindeyim ve yaklaşık 20 kilo verdim.Duruşmada ne giymeliyim.Deri ceketle gitsem çokmu samimiyetsiz olur.
Benim eski kocam gibi bir kocası olana az bileDemekki okadar derdin varki 20 kilo vermişin.
İnsan huzurla oturduğunda herşeyi daha iyi görüyo ve eski sıcaklığı kalmıyo alışkanlıklar canını acıtıyo ama biliyorum zamanla oda geçecek.
Bizde aynı şekilde oğlumla huzurumuz çok şükür yerinde.İnsan daha ne ister kiKesinlikle huzur.. baba evindeyim kafam bedenim ruhum o kadar rahatladı ki çünkü huzur var.. elbette bi süre can acıyacak ama böylesi daha hayırlızamanla gecerrrr canım..
Allah yardımcın olsun seninde tabiki yazarımHatırlıyorum seni.. davan nasıl geçti diye yaz olur mu haberdar et bizi. Benimde diğer ay davam var
Bizde aynı şekilde oğlumla huzurumuz çok şükür yerinde.İnsan daha ne ister ki
Hamileymiş doğum yapmış.çoğumuz alırız zaten o kiloyu sonra veririz.Demekki okadar derdin varki 20 kilo vermişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?