Aceleye getirmeden bugünden ayarladım benkalem etek sık bi gömlek dalgalı sac hafif bi makyaj sade ama sık takılar ooofff yemede yanında yetayy ben mahkeme günümde yataktan kalkıp gitmiştim kot pantolonla güya avukatım halletcekti acil gel die aradı aapar topar nasıl gittigimi bilememiştim
bencede ağlasın halineSiyah bir Jean pantolon giyin bence üstüne bir tık salaş gömlek önünü içine sokun üstüne panço şallar var kolsuz önü açık altında hiç İhtiyacınız yok ama daha dik gösterir topuklu bir booti ohh miss kırmızı birde rujağlasın derdine ex eşiniz
kendi kaybetti bir ömür evladının pişmanlığını yaşıyıcakİçinizden nasıl geliyorsa öyle giyinin ya nasıl olsa birisi pişmanlıktan her türlü ölecek
Ozaman Allah bildiği gibi yapsın İNSALLLLAH İnşallah benimki de bulur cezasınıÖzür dilemene gerek yokki daha neler neler yaptıda Allah a havale ediyorum.
Helal sana bee walla bana da moral oldun bu ozguveninle cesaretinle anaciginjn ellerinden opuyorum koca yürekli bi İnsan yetiştirdiği icinGitmezsem arkamdan konuşur bak perişan olmuş gelemiyo diye gidiyimki nasıl dimdik durduğumu görsün diye gidicem.
bence güzel bir dert, Allah daha iyilerini versin.
davanızda bence de klasik giyinin, hem resmi bir kurum, hem de iyi kötü biten bir evlilik var.
kendiniz için son saygınızı gösterin biten evliliğinize.
Ozaman Allah bildiği gibi yapsın İNSALLLLAH İnşallah benimki de bulur cezasını
Helal sana bee walla bana da moral oldun bu ozguveninle cesaretinle anaciginjn ellerinden opuyorum koca yürekli bi İnsan yetiştirdiği icin
Beter olsunPişman olur ama şu konuda ben mühendisliği yarım dönem kala sayesinde bıraktım.Maaşım yüksek olucak ondan diye istemedi şimdi okulumuda bitiriyorum birtek maaşımı kaçırdığına pişman olur :) Duyduğuma göre işten atmışlar.Başını çok vurucak ama iş işten çoktan geçti.
AminnnBeter olsun
Aynen öyle canım:) Senin gibi güçlü kadınlar görmek çok güzel :)Güzel bir kalem etek aldım bugün giyicem etmezmiyim evimde huzurla yediğim iki lokmayı hiçbirşeye değişmem.
Çok hoş yaaa...fikir olsun diye
Eki Görüntüle 1766073
Teşekkür ederim :) evet hoşuma gitti böyle bir kombini kalem etekle yapmayı düşünüyorumçok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
boşanma davan da inşallah çabuk biter
deri ceket mahkeme ortamına uymaz ama böyle siyah yada lacivert yün elbiseler veya siyah blazer ceket ve pantolon ikilisi uyar
İnsan yinede ne giysem diye düşünmekten alıkoyamıyo kendini :)Cnm bende cok dusunmustum ne giysem diye siyah kap siyah sigaret pantolon eflatun siyahli sal topuklu boti hafif makyajla gittim kizimin babasi sac bas daginik geldi ne onun ne hakimin umrunda olmadi acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?