Boşanma davam ve yeni ben

Aceleye getirmeden bugünden ayarladım ben

bencede ağlasın haline

Gitmezsem arkamdan konuşur bak perişan olmuş gelemiyo diye gidiyimki nasıl dimdik durduğumu görsün diye gidicem.
Helal sana bee walla bana da moral oldun bu ozguveninle cesaretinle anaciginjn ellerinden opuyorum koca yürekli bi İnsan yetiştirdiği icin

bence güzel bir dert, Allah daha iyilerini versin.

davanızda bence de klasik giyinin, hem resmi bir kurum, hem de iyi kötü biten bir evlilik var.
kendiniz için son saygınızı gösterin biten evliliğinize.

Amin cümlemizi Allah daha iyi günlerle karşılaştırsın.

Ozaman Allah bildiği gibi yapsın İNSALLLLAH İnşallah benimki de bulur cezasını

Helal sana bee walla bana da moral oldun bu ozguveninle cesaretinle anaciginjn ellerinden opuyorum koca yürekli bi İnsan yetiştirdiği icin

Hepsini Allah ıslah etsin ama emin yaptıkları yanına kalmıyo işten atmışlar dahada beter olsun.Seninkininde başına gelir şimdilerde rahat rahat gezip tozsunlar Allah ın adaletinden kurtulamayacaklar nasıl olsa.

Arkadasim dediği gibi kalem etek giy üzerine oturtmali güzel bir gömlek topuklu ayakkabı doğal bir sac ve doğal sade bir makyaj. .ona neyi kaybettiğini göster hem durusunla görüntünle her seyinle. .ozguvenin tam olsun. .

Beter olsun

çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
boşanma davan da inşallah çabuk biter
deri ceket mahkeme ortamına uymaz ama böyle siyah yada lacivert yün elbiseler veya siyah blazer ceket ve pantolon ikilisi uyar

çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
boşanma davan da inşallah çabuk biter
deri ceket mahkeme ortamına uymaz ama böyle siyah yada lacivert yün elbiseler veya siyah blazer ceket ve pantolon ikilisi uyar
Teşekkür ederim :) evet hoşuma gitti böyle bir kombini kalem etekle yapmayı düşünüyorum

Cnm bende cok dusunmustum ne giysem diye siyah kap siyah sigaret pantolon eflatun siyahli sal topuklu boti hafif makyajla gittim kizimin babasi sac bas daginik geldi ne onun ne hakimin umrunda olmadi acikcasi
İnsan yinede ne giysem diye düşünmekten alıkoyamıyo kendini :)

8 aydır duruşma yeni mi oluyor? Yoksa başka duruşma oldu ertelendi mi?
Ben olsam deri ceket giymezdim sanırım. Mahkemede genelde kumaş takımlı etekli vs görüyorum filmlerde ama çok da önemli olmasa gerek

Canım bolll şansss dilerim.. Darısı benim başıma inşallah bende p.tesi gidicem adliyeye dilekcemi vericem ! Zarif olman yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…