boşanma davama katılmalımıyım??

kucukpiraye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
351
212
18
haftaya boşanma davam var katılmalımıyım katılmamalımıyım bilmiyorum bu benim insiyatifimde ama karar veremiyorum. cok etkilenirmiyim tam biraz toparlanmışken cok üzülürmüyüm diye korkuyorum. ne yapacagımı bilmiyorum lütfen bana bir tavsiye verin

Tazminat nafaka talebiniz varsa katilin tanik delil bildirin.aman bosanayim da ne olursa olsun diyosaniz bisey istedigim yok diyorsanizda anlasmali bosanin zaten tek celsede bence.avukatiniz varsa katilip moralizi bozmayin gerenk yok.

Tazminat nafaka talebiniz varsa katilin tanik delil bildirin.aman bosanayim da ne olursa olsun diyosaniz bisey istedigim yok diyorsanizda anlasmali bosanin zaten tek celsede bence.avukatiniz varsa katilip moralizi bozmayin gerenk yok.
tazminat nafaka talebim var evet.tanık ve delillerim belli ya zaten.şahitler konuşacak. avukatta benim katılmamı ve karşı tarafın şahitleri yalan konuştugunda kendimi savunmamı öneriyor. ama ben kendimde o gücü bulamıyorum. duyacaklarıma hazır değilim. hiç gitmek istemiyorumm napıcagımı bilemedim

Avukatın öyle diyorsa davaya katılman senin için iyi olur , dirayetli olmalısın , git katıl .Yalancı şehitler mahkemeye çıkabilir ama Allah'ın huzuruna nasıl çıkacaklar , üzülme hakkında hayırlısı olsun inşallah .

korkuyorum neden bilmiyorum cok geriliyorum. sinirlerim cok bozuluyor. orada ağlamaktan cok korkuyorum

Katılmalısın. Kimseden kaçma. Hakkını ara. Sonra pişman olma. Böyle yapsaydım şöyle olurdu deme. Sancılı bir süreç ama yaşanması gereken bir süreç. Belki öyle şeyler duyacaksın ki için buz kesecek. Nefret, üzüntü, pişmanlık hiç birşey hissetmeyeceksin. Öyle düşün.

1 hafta öncesine kadar aynen böyle düşünüyodum. tarih yaklaştıkça korkmaya başladım. cok uzun zaman oldu ayrılalı zaten içimde soğumuştu. iyiydim. gene en başa döndüm şuan hiç iyi hissetmiyorum kendimi. herşeyi yeniden yaşıyor gibiyim. birde onları o kadar aradan sonra tekrar göreceğimhiç görmek istemiyorum ya. ama gitmeliyim de . cok zor bir süreç gerçekten ya

Dava neyle ilgili olursa olsun ister boşanma isterse başka bir şey, hakimin sizi görmesi çok önemli.

avukatınız haklı. giyinip süslenip ben dimdik ayaktayım imajı vererek katılın

peki bir mahkemeye katılınırken ne giyinilir? takım elbise gibimi giymem gerekir? öyle bi kıyafetim yokta. yoksa düz giyebilir miyim?
kot giyme de cnm kot dışında herşey giyilir. kumaş pantolon şifon baharlık bir tişört topuklu. birde mahkeme öncesi fön çektirip makyaj yaparsan tamamdır

kot giyme de cnm kot dışında herşey giyilir. kumaş pantolon şifon baharlık bir tişört topuklu. birde mahkeme öncesi fön çektirip makyaj yaparsan tamamdır
aslında çirkin çirkin olup da o eski eşiminde aiiyy nası çirkin kız acil kurtulmam lazım diyip anlaşmalıya çevirtip hemen boşanmasınıda planlıyodum

Bence bulunmalisin durusmada.. benim avukatim gelmene hic gerek yok derdi.. simdiki aklim olsa gider o yalan sahitlerin anasini aglatirdim.. nafakada talep ettim tazminatta davayi benim kazanmama ragmen, hic bir hakkimi alamiyorum.. halbuki eski es calisiyor.. avukatim pasif.. bosanma gerceklestikten sonra umrunda bile degil.. kadini ariyorum buroda yok geri donus yapmiyor.. birde benden 6000 tl para aldi .. haram olsun cunku hic bir hakkimi savunmuyor.. barodan avukat talep etcem.. muhakkak gidin..

Bence katılmalısın. Haklıysan hiç korkma, başın dik git hakkını savun. Niye katılmicaksın ki? Git ve güçlü bir şekilde göster kendini.

Valla ben olsam en şık en bakımlı halimle katılırdım o davaya. Sinirlerime hakim olup, hakkımı çatır çatır alırdım. Sakın negatif gözükmeyin. Pozitif olun. Mutlu görünün. Öyle değilseniz bile rol yapın.

işte gitmediğiniz halde kazanmışsınız davayı.. nasıl alamıyorsunuzki nafakayı tazminatı mahkemeden karar cıktıktan sonra bir cezası yokmu öyle ödememe gibi bir durumları oluyor mu:/ ?

işte gitmediğiniz halde kazanmışsınız davayı.. nasıl alamıyorsunuzki nafakayı tazminatı mahkemeden karar cıktıktan sonra bir cezası yokmu öyle ödememe gibi bir durumları oluyor mu:/ ?
Cezasi var tabikide.. benim avukatta sorun var.. ceza mahkemesi acicam dedi acmamis.. hatta icrayi alti ay sonra acmis... Dusunsenize ben soylemeseydim hala icra acmicakti.. geri donus yapmiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…