boşanma davamı açtım...

doga2200

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
3.237
1.701
333
37
Hanzade de boşanma davasını açtı kızlar :KK51:
Bugünüme kadar desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler Hoppa
10 aylık, aslında kısa ama bana yaşadıklarımdan dolayı çooook uzun gibi gelen evliliğim resmi olarakta bitecek :KK14:
Davam çekişmeli olacak, ne kadar sürecek, bu iğrenç aileden daha neler görücem zaman gösterecek o_O
Avukatıma güveniyorum,inş çektirdiklerinin cezasını avukatım sayesinde onlara ödeticem :KK68:
Umutluyum :KK66:

Kolay gelsin öncelikle
En zor kısmı, karar verme kısmını atlatmışsınız. Gerisi daha kolay.

İğrenç aileden daha çok göreceksiniz, çok çok aşağılık şeyler, ama ilginç olanı sizi şaşırtmayacak bunlar. Her defasında sınırlarını daha da zorlayacaklar. Nasıl daha vicdansız, nasıl daha insafsız olduklarını ispat yarışına girecekler.

İnşallah kısa zamanda sonuçlanır.

Hayırlısı olsun.Bundan sonraki süreçte seni yıpratmalarına izin verme.
İnsanları kötü günde tanırsın.Çok çirkin yüzlerini göreceksin.
Sakın sen karşı tarafla muhattap olma.Ararlar ise açma.Avukatlarınız görüşsün yeter.
Umarım kolay çekilde kısa sürede geçer biter.
Şimdiden mutluluklar.

Kolay gelsin öncelikle
En zor kısmı, karar verme kısmını atlatmışsınız. Gerisi daha kolay.

İğrenç aileden daha çok göreceksiniz, çok çok aşağılık şeyler, ama ilginç olanı sizi şaşırtmayacak bunlar. Her defasında sınırlarını daha da zorlayacaklar. Nasıl daha vicdansız, nasıl daha insafsız olduklarını ispat yarışına girecekler.

İnşallah kısa zamanda sonuçlanır.
en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler, gerçekten öyle
böylece durmak daha da zordu çünkü

evet bencede ellerinden geleni yapacaklar ama yılmıcam
teşekkürler :21:

nden dolayı boşanıyorsun bilmiyorum ama hayırlısı olsn diyorum.. bekarlar kervanına katılıyorsun tekrardan :)

Hayırlısı olsun.Bundan sonraki süreçte seni yıpratmalarına izin verme.
İnsanları kötü günde tanırsın.Çok çirkin yüzlerini göreceksin.
Sakın sen karşı tarafla muhattap olma.Ararlar ise açma.Avukatlarınız görüşsün yeter.
Umarım kolay çekilde kısa sürede geçer biter.
Şimdiden mutluluklar.
kesinlikle artık görüşmem onlardan kimseyle
bugüne kadar aramadılar ama celp ellerine geçince arayan arayana olacak eminim
teşekkürler :KK68:

Hanzade de boşanma davasını açtı kızlar :KK51:
Bugünüme kadar desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler Hoppa
10 aylık, aslında kısa ama bana yaşadıklarımdan dolayı çooook uzun gibi gelen evliliğim resmi olarakta bitecek :KK14:
Davam çekişmeli olacak, ne kadar sürecek, bu iğrenç aileden daha neler görücem zaman gösterecek o_O
Avukatıma güveniyorum,inş çektirdiklerinin cezasını avukatım sayesinde onlara ödeticem :KK68:
Umutluyum :KK66:
Neler yaşadığını bilmiyorum. Ancak bu kararı alabilecek cesaretinden dolayı seni kutluyor, hakkında hayırlısının olasını diliyorum.

evet çekişmeli açtım canım
düğün takılarını istedik dilekçede
nafaka bir de tazminat
yaptıklarıyla ilgili de azcık delil sunduk :KK68:
hadi bakalım :KK69:
Hımmm... İyi bakalım takılar ile ilgili bir sıkıntı çıkartırlarsa falan düğün resimlerini ve CD lerini sakla onu delil olarak sunarsın. unutma ha.:)

Back
X