Ölü gibiler.bir allahin kulu ses cikarmadi.allahindan bulsunlar.Öncelikle kararlı duruşunuzdan dolayı tebrik ederim. Eşinizin ailesi sizinle hiç irtibata geçmedi mi ara kızım dur yapmayın falan diyerekten
Allahım hepimize güzel kapılar açsın inşallah. Allah çok büyük hepimizi merhametli, vicdanlı insanlarla karsılastrsın inşallajjSenin eski esin en azından hatasını anlamış sana yalvarmis için sogumustur bir nebze de olsa.çok güçlü birisin inşallah merhametli insan evladı biriyle karşılaşır güzel bir yuva kurarsin.
Ben ne kadar zamanda kafami temizlerim diye cok kaygiliyim.Hani allah izin verir de tekrar boyle yola girersem bu yasadiklarimdan dolayi onyargiyla kötü bir insan olmak istemiyorum.korkuyorum cok.Yaşamadan önce bana tuhaf gelirdi bir es ailesi neyapar diye
Ama cidden su hayatta evlilikte gördüğüm en buyuk tehlike es ailesi.
Normalde millet ickikumar ihanetten korkar
Benim en buyuk korkum artik es ailesi
anliyorum sizi bendede var sorunlu es ailesiBen ne kadar zamanda kafami temizlerim diye cok kaygiliyim.Hani allah izin verir de tekrar boyle yola girersem bu yasadiklarimdan dolayi onyargiyla kötü bir insan olmak istemiyorum.korkuyorum cok.
Ya akli melekelerim almiyor inanin.Bu psikolojiyi anlayamiyorum.Ama bir kadinin hayatinin sadece sapkinlikla oğlu uzerinden gerceklestirmeye calismasi bana anne kötülügü geliyor.Anneye duskun erkek en tehlikelisi,en aci vereniymis kizlar.Canım bende aileci bir eşten boşanmaya çalışıyorum annesine hastalık derecesinde bağımliydi.benim hamileligim riskli geçiyordu ve ailesine çok uzak bir şehirde görev yapıyorduk.annemi özledim diye ağladığını bilirim her gün saatlerce konuşmasına rağmen. Sen tek git annenin görmeye dediğimde de elalem ne der gidemem diyordu bende eşimin yolculuk yasağı var hamileliginden dolayi gelemedi dersin diyordum ama boşa konusuyormusum.şimdi evladini bir kere bile görmeye gelmedi.eski eşim annesine iyi evlat oldu ama evladina baba olamadı.
Esimin anne ,abla kisaca kendi ailesine olan duskunlugu.Bizi benimseyememesi.
En komigi de pismanliklari oluyor.Beter olsunlar insallah.Sizi biliyorum,konularinizi cok okudum .Calisan,ayaklari ustunde duran bir kadinsiniz.Ben de eski eşten bu sebeplerden boşandım. Seviyo muydum evet. Ama mesela evimi boşaltırken yada mahkemede gözümden yaş bile akması ki genelde çok ağlak biriyim. Boşanma dan 1 yıl kadar önce kavga ailesinin yanına gitii seni boşuyorum diye, sonra ben hamile olduğumu öğrendim. Ve üzüntüden stresten hiçbişiy yiyip içememekten dolayı, kürtaj oldum kaybettim bebeğimi. Bebeği öğrenince ben geri dönmüştüm. Sonra bebek gtti adam eskisinden daha d kötüye gitmeye basladı. Nasıl desem her tartısma da aileme böyle yapmazsan boşanırım, ablamlara benim dediğim zamanda ikiletmeden gidiceksin, benim haberim bile olmadan sen düşünüp yemeğe, kahvaltıya cagıracaksın. Haftada bir ili haftada bir gideriz dedm. Yokmuş öle Bi dünya 2 gecede bir de olabilirmiş, her aksam da olabilirmiş ki bu arada ben calısıorum. Ama bak yorgun oluyorum diye girdiğim cümlelere aması yok aması yok diye dellenirdi. Dediğim GB adam önüme sartlar koyup dogmamış cocuguma, annemin babamın üstüne yemin verdirtmeye calısırdı.şartlar da bak saygısızlık etme, surat asma meselesi değil. Zırt pırt git gel, zırt pırt yemege caya oturmaya cagır. Ve bosandım eylülde. Çokkkk iyi yaptım yaptıgım en dogru seydi. Ben de ilk zamanlar senin gibiydim. İstersen dön geri barış,daha da ileri boyuta gidicek iş, ben antdepresan kullanıyordum, bekarken hiç kullanmadığım halde. Noldu Bi sene oldu resmen geberiyor hala üzüntüsünden, acısından, rezil oldu sefil oldu. Şimdi gelip bana ailesini arkasına almaya hazırmış, ailemin oldugu yere tayin almaya da hazırmış, umrum mu asla değil. Zamanında adam olacaklardı.
Bence beyinlerinin bazi bolgeleri calismiyor.saglikli insan boyle davranmaz.Ya ortada bir evlat varken benim aklım duruyor böle seylere.bir arkadasım da aynı sizin GB babası olucak insan 4 sattlik uzaklıkta cocugu en son 6 ay önce gördü. Yazıklar olsun ne dyim
Keske sizinki gibi olabilseydi.denge kursa yeterliydi.Bizde de aynısı oldu.eşimin ailesi bir toplu iğne dahi almadı. Hatta torunlarını görmeye gelirken bir çorap bile almadan geldiler. Ama benim eşim hep yanımda oldu. İki yıldır gitmiyorum yanlarına eşimde zorlamıyor hiç.
Cok haklisiniz boyle dusunuyorum.Hayatinda gercekten dertlesecek bir tane bile samimi insan yok.Hazır düşmanlık olmadan boşanma yoluna girmisken tekrar yazismayin. Bu yazdığınız cevaplar yeterli olmuş.daha fazlası ikinize de iyi gelmeyecektir. Düşman değilsiniz ama dost da olamazsınız. Toparlanamadigini ve kötü olduğunu size değil dertlesecegi dostlarına yazmalı. Siz de teselli etmek gibi bir hataya düşmeyin derim.
Hayatınızda yepyeni tertemiz bir sayfa acin artık..
Nasil bir denklem bu ya.Buyuturken ne yapiyorlar bu erkeklere acaba da boyle anne delisi oluyorlar.Annesi izin vermiyor oğlunun evladini görmesine.kaynana bi ihtimal çocuğu görürse boşanmaktan vazgeçer oğlu diye korkuyor.oglukoz da annesi evladini görmeye gidemezsin diyor oğlu da tm anne gitmem diyor.
İnşallah öyledir. Şimdi biraz cicim ayları, sonrasına bakacağız. Çünkü gerçekten tehlikeli ailesi. Gerçekten.
Bastan tavir olusturmak gerekiyor.Bana birkac buyuk demisti de ben ne kadar kotu niyetlisiniz oyle hesap yapilir mi demistim:) salak ben...Pısırık olmadığınızı gördüler ya gık çıkaramazlar bence, enazından eşiniz çok yükselemez size karşı. Dilinizin maşallahı varmış
Cok tesekkurler.Sizin ikinci evliliginizdi sanirim.Ergenlikten daha cikamamis, anne ile gobek bagini kesememis, anne ile es ayrimini yapamayan erkeklerle yuva olmuyor malesef. Evliligini devam ettiren kadinlar adamin birgun buyumesini bekliyor, adamlar da annesine hizmetci olaeak goruyor eslerini. Keske boyle olmasaydi. Keske esiniz yuvasinin kiymetini bilseydi. Cok gecmis olsun.
Bende ne hayallerle evlenmistim.böyle saplantılı bir anne oğul ilişkisi gorunce psikolojim bozuldu.o anne de olmeyecek mi ne kadar bencillik ediyor aslında oğluna ama işte oğluda hayatından memnun.Allah bizi eslerimizle sinadi diyip sukretmekten başka çaremiz yok.Ya akli melekelerim almiyor inanin.Bu psikolojiyi anlayamiyorum.Ama bir kadinin hayatinin sadece sapkinlikla oğlu uzerinden gerceklestirmeye calismasi bana anne kötülügü geliyor.Anneye duskun erkek en tehlikelisi,en aci vereniymis kizlar.
Anne evladini Kendine bağımlı yetiştirmis başka aciklamasi yok.30 sene boyunca bu şekilde bagimlilik empoze edilen oğlan evlendiginde ise kıskançlık durumu oluşuyor çünkü anne Artik eskisi gibi oglundan ilgi göremiyor.bu seFerre başlıyor oğlunu doldurmaya zaten beyni yikanmis olan oglanda o gazla esinin üstüne gidiyor ve sonuç bosanmaNasil bir denklem bu ya.Buyuturken ne yapiyorlar bu erkeklere acaba da boyle anne delisi oluyorlar.
Duzelir yeni hayatlarimizda mutlu oluruz demiAnne evladini Kendine bağımlı yetiştirmis başka aciklamasi yok.30 sene boyunca bu şekilde bagimlilik empoze edilen oğlan evlendiginde ise kıskançlık durumu oluşuyor çünkü anne Artik eskisi gibi oglundan ilgi göremiyor.bu seFerre başlıyor oğlunu doldurmaya zaten beyni yikanmis olan oglanda o gazla esinin üstüne gidiyor ve sonuç bosanma
Siz dimdik durmuşsunuz. Bunlar da geçer. Boşanmak son değil. Boşanmış biri olarak söylüyorum. Daha büyük mutluluklar sizi bekliyor. Yine hayatına yeni biri girmiş kişi olarak söylüyorum. Mahkemeden çıkınca sırtınızdaki o kamburun olmayışı size yeni umutlar veriyor. Sadece girdiğiniz bu yolda kararlı olun çünkü denemişsiniz ama bu adamdan koca olmamış.Duzelir yeni hayatlarimizda mutlu oluruz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?