Bosanma davamiz aciliyor

Senin eski esin en azından hatasını anlamış sana yalvarmis için sogumustur bir nebze de olsa.çok güçlü birisin inşallah merhametli insan evladı biriyle karşılaşır güzel bir yuva kurarsin.
Allahım hepimize güzel kapılar açsın inşallah. Allah çok büyük hepimizi merhametli, vicdanlı insanlarla karsılastrsın inşallajj

Yaşamadan önce bana tuhaf gelirdi bir es ailesi neyapar diye
Ama cidden su hayatta evlilikte gördüğüm en buyuk tehlike es ailesi.
Normalde millet ickikumar ihanetten korkar

Benim en buyuk korkum artik es ailesi
Ben ne kadar zamanda kafami temizlerim diye cok kaygiliyim.Hani allah izin verir de tekrar boyle yola girersem bu yasadiklarimdan dolayi onyargiyla kötü bir insan olmak istemiyorum.korkuyorum cok.

Ben ne kadar zamanda kafami temizlerim diye cok kaygiliyim.Hani allah izin verir de tekrar boyle yola girersem bu yasadiklarimdan dolayi onyargiyla kötü bir insan olmak istemiyorum.korkuyorum cok.
anliyorum sizi bendede var sorunlu es ailesi
Suana kadar esim iyi yonetti
Ama.nolur ilerde bilemem
Bence bidahaki yolda es ailesini iyi taniyin

Sahsen ben oyle yapardim artik

Ya akli melekelerim almiyor inanin.Bu psikolojiyi anlayamiyorum.Ama bir kadinin hayatinin sadece sapkinlikla oğlu uzerinden gerceklestirmeye calismasi bana anne kötülügü geliyor.Anneye duskun erkek en tehlikelisi,en aci vereniymis kizlar.

Esimin anne ,abla kisaca kendi ailesine olan duskunlugu.Bizi benimseyememesi.

Neden böyle oluyor gerçekten anlamıyorum? Şu platformda kaç konu okudum bu konuda bilmiyorum ve hep aynı sorun 'aileler' Evlenen kişiler yetişkin bireyler olarak bu yola girerken neden kuyruk gibi aileler peşlerini bırakmıyor benim aklım hayalim almıyor artık ya.. Dilerim tez zamanda toparlanır, hayatınıza en sağlıklı ve dingin şekilde devam edersiniz İçinizde şişirmeden tüm duyguları yaşayıp, rahatlamış şekilde güzelliklere odaklanın dilerim

En komigi de pismanliklari oluyor.Beter olsunlar insallah.Sizi biliyorum,konularinizi cok okudum .Calisan,ayaklari ustunde duran bir kadinsiniz.
7 ay boyunca oyle agir yasadim ki acımı simdi durgunum cogunlukla.iyiyim genel olarak.onu cok sevdigimi bilerek arayacagimi,yazacagimi,cozum uretmeye calisacagimi dusunuyordu.ben bicak gibi kesince ,icim artik soguyunca merak etti sessizligimi ,tepkisizligimi o yuzden yokluyor.zamanla birakacaktir.davadan sonra konusmamizin dogru olmayacagini soyledim.cunku zamaninda bana ihtiyacin olunca yaz vs demisti.ben hicbir eski erkek arkadas ve ya es kisileriyle iletisimde kalmanin(cocuk sahibi olanlar haric) asla dogru olmadigini dusunuyorum(nacizane benim dusuncem).

Keske sizinki gibi olabilseydi.denge kursa yeterliydi.

Cok haklisiniz boyle dusunuyorum.Hayatinda gercekten dertlesecek bir tane bile samimi insan yok.

Annesi izin vermiyor oğlunun evladini görmesine.kaynana bi ihtimal çocuğu görürse boşanmaktan vazgeçer oğlu diye korkuyor.oglukoz da annesi evladini görmeye gidemezsin diyor oğlu da tm anne gitmem diyor.
Nasil bir denklem bu ya.Buyuturken ne yapiyorlar bu erkeklere acaba da boyle anne delisi oluyorlar.

Ergenlikten daha cikamamis, anne ile gobek bagini kesememis, anne ile es ayrimini yapamayan erkeklerle yuva olmuyor malesef. Evliligini devam ettiren kadinlar adamin birgun buyumesini bekliyor, adamlar da annesine hizmetci olaeak goruyor eslerini. Keske boyle olmasaydi. Keske esiniz yuvasinin kiymetini bilseydi. Cok gecmis olsun.

Pısırık olmadığınızı gördüler ya gık çıkaramazlar bence, enazından eşiniz çok yükselemez size karşı. Dilinizin maşallahı varmış
Bastan tavir olusturmak gerekiyor.Bana birkac buyuk demisti de ben ne kadar kotu niyetlisiniz oyle hesap yapilir mi demistim:) salak ben...

Cok tesekkurler.Sizin ikinci evliliginizdi sanirim.

Bende ne hayallerle evlenmistim.böyle saplantılı bir anne oğul ilişkisi gorunce psikolojim bozuldu.o anne de olmeyecek mi ne kadar bencillik ediyor aslında oğluna ama işte oğluda hayatından memnun.Allah bizi eslerimizle sinadi diyip sukretmekten başka çaremiz yok.

Nasil bir denklem bu ya.Buyuturken ne yapiyorlar bu erkeklere acaba da boyle anne delisi oluyorlar.
Anne evladini Kendine bağımlı yetiştirmis başka aciklamasi yok.30 sene boyunca bu şekilde bagimlilik empoze edilen oğlan evlendiginde ise kıskançlık durumu oluşuyor çünkü anne Artik eskisi gibi oglundan ilgi göremiyor.bu seFerre başlıyor oğlunu doldurmaya zaten beyni yikanmis olan oglanda o gazla esinin üstüne gidiyor ve sonuç bosanma

Duzelir yeni hayatlarimizda mutlu oluruz demi

Duzelir yeni hayatlarimizda mutlu oluruz demi
Siz dimdik durmuşsunuz. Bunlar da geçer. Boşanmak son değil. Boşanmış biri olarak söylüyorum. Daha büyük mutluluklar sizi bekliyor. Yine hayatına yeni biri girmiş kişi olarak söylüyorum. Mahkemeden çıkınca sırtınızdaki o kamburun olmayışı size yeni umutlar veriyor. Sadece girdiğiniz bu yolda kararlı olun çünkü denemişsiniz ama bu adamdan koca olmamış.

Ben hiç üzülemedim bu duruma aksine sevindim.
Size şartlar sunan, size değer vermeyen hatta kendini size sunulmuş bir nimet gibi gören adam sonunda kıymetinizi anlamış gibi.
Ama çok geç.
Bence arkanıza yaslanın ve bu anın keyfini çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…