• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası açılmış çoktan haberim bile yok

sevmekten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
376
6
68
Gaziantep
slm arkadaşlar beni dah önceki konulardan biliyosunuzdur eşim boşanma davasını çoktan açmış haberim yok hatta bir duruşma olmuş ikincisi gelmiş çatmış bu ayın 28inde davamız var bana tebligat gelmedi haberim yoktu yeni öğrendim bunca şeyleri yaşayan çeken benim davayı açan benide oğlumuda biranda silen o bi yandan iyi oldu benim yapamadığımı o yaptı ama yinde bu bana öle koyduki çok zoruma gidiyo çok kötüyüm sizce napım duruşma günü beni istemeyeni bende istemem tabiki ama naparsam ne dersem onu süründürürüm yavrumun hayatını hesabını ondan nasıl sorarım kendi hayatımın hesabını nasıl sorarım daha 2 yıl önce evlenemk için uğraşırken şimdi boşanmak için uğraşıyoruz biz daha 1 kere evlilik yıl dönümü geçirdik bu adaletmi yavrum baba kokusu nedir bilmiyo çok çok zor allahım sen sabır ver nolur

Son düzenleme:
yani seninde hakların var bi avukatla görüş..bak mahkemeydi yok davaydı yok duruşmaydı insanı çok yıpratıyor böle şeyler bence seni istemiyo demek eşin neden zorluyosun onu süründüreyim derken kendin harap olucaksın bırak Allahında bulsun sen git bir an önce bi avukata danış:19:

allah sabr versın zor tabı onca emek bır anda yok oluyor ama ne yapıcaksın kader rabbım hakkında hayırlısını versın bır avukata gıt danış tum haklarını ogren ona gore hareket et cnm

senin için zor bir süreç olsa da eşin davayı açtığına göre dönüşü olmayan kararı almış demek ki .öncelikle bunu kabul etmen gerekir. sen de seni istemeyenden bir avukat aracılıyla haklarını koruyarak boşanmayı hızlandır uzatmak yalnızca senin yıpranma sürecini uzatır .sana ve çocuğuna allah yardımcı olsun..

allah sabr versın zor tabı onca emek bır anda yok oluyor ama ne yapıcaksın kader rabbım hakkında hayırlısını versın bır avukata gıt danış tum haklarını ogren ona gore hareket et cnm

avukata danıştım avukatım var oda aynı şeyi sölüyo ama ben ne bilim çok zormuş bu kararı vermek yuvamı yıkmak istiyorum demek bilmiyorum çıkmazdayım yoksa artık birleşme imkanımız yok o istese ben istemiyorum ama yinede çok canım yanıyo

senin için zor bir süreç olsa da eşin davayı açtığına göre dönüşü olmayan kararı almış demek ki .öncelikle bunu kabul etmen gerekir. sen de seni istemeyenden bir avukat aracılıyla haklarını koruyarak boşanmayı hızlandır uzatmak yalnızca senin yıpranma sürecini uzatır .sana ve çocuğuna allah yardımcı olsun..

teşekkür ederim gerçekten çok zor bi süreç öle canım acıyoki anlatamam boğazımda düğüm düğüm olmuş yaralar var sanki yutkunamıyorum nefes alamıyorum

canım şu an can acını hafifletebilecek bir şey yok.
sadece düşünceler, Allah'a şükür çocuğun yanında...
ya bir de çocuk için mücadele etmek zorunda kalsaydın.
davayı hızlandır derken arkadaşlar hakkını bırak demiyorlar,
hakkın olan neyse al...
o şu an öfkeyle kalkmış bence zararlada oturur.
nasıl olsa bitecekti, ben bitirdim demek istemiş, nasıl bir düşünce yapısı bilmiyorum ama erkekler...
Allah yardımcın olsun...
senin ve çocuğun için en hayırlısını versin.
bu süreç çok zor, yıpratıcı, emin ol farkedince sende süründürmek değil, kurtulmak isteyeceksin.

Onca zaman onca emek onca sevgi... Biliyorum canın yanıyor,haklarını al ama bu işi uzatma.Seni daha çok yıpratır.Bazı şeyler ahiret yatırımıdır, böyle düşün.Allah'a havale et.Biliyorum bize demesi kolay ama evladın için bunu yap.Huzursuzluklar en çok çocuklara yansıyor.İnan hiç bir acı aynı kalmıyor,dayan ve o davaya başın dik gir arkadaşım.Kendine sarıl önce,öyle güzel yaşa ki hergün pişman olsun seni kaybettiği için.

Allah yardimcin olsun canim.Allah Bundan sonraki hayatinda seni ve cocugunu cok mutlu etsin.uzulme sabirli òl.
Asla oglunun ve senin haklarinizdan vazgecme Sole soke al

canım şu an can acını hafifletebilecek bir şey yok.
sadece düşünceler, Allah'a şükür çocuğun yanında...
ya bir de çocuk için mücadele etmek zorunda kalsaydın.
davayı hızlandır derken arkadaşlar hakkını bırak demiyorlar,
hakkın olan neyse al...
o şu an öfkeyle kalkmış bence zararlada oturur.
nasıl olsa bitecekti, ben bitirdim demek istemiş, nasıl bir düşünce yapısı bilmiyorum ama erkekler...
Allah yardımcın olsun...
senin ve çocuğun için en hayırlısını versin.
bu süreç çok zor, yıpratıcı, emin ol farkedince sende süründürmek değil, kurtulmak isteyeceksin.

hakkım neyse tabiki alcam beni ve oğlumu böle yaptığı için bide teşşekkür edemem zaten söke söke alcam ve bu yaptıkları beni öle hırslandırdıki görcekler yılmamı yıkılmamı bekliyolar ama yılmıcam yıkılmıcam sonuna kadar savaşıcam

Onca zaman onca emek onca sevgi... Biliyorum canın yanıyor,haklarını al ama bu işi uzatma.Seni daha çok yıpratır.Bazı şeyler ahiret yatırımıdır, böyle düşün.Allah'a havale et.Biliyorum bize demesi kolay ama evladın için bunu yap.Huzursuzluklar en çok çocuklara yansıyor.İnan hiç bir acı aynı kalmıyor,dayan ve o davaya başın dik gir arkadaşım.Kendine sarıl önce,öyle güzel yaşa ki hergün pişman olsun seni kaybettiği için.

saolun anlayışınız için evet hayata öle bi sarılıcamki bekledikleri gibi asla olmucam

daha önceki konunu okudum kurtulduğuna dua et biran evvel kurtulmaya bak gerekli tazminatını ve çocuğun içinde nafaka iste tek başına yapmadın o çocuğu :47:

daha önceki konunu okudum kurtulduğuna dua et biran evvel kurtulmaya bak gerekli tazminatını ve çocuğun içinde nafaka iste tek başına yapmadın o çocuğu :47:

evet kurtuldum onlardan ama ah bide ailemin baskısından kurtulabilsem dünyaları yıkıldı boşanma davasını duyunca tabikide kolay bişey deil ama beni bitiriyolar haberleri yok

iyide canım sen açmadın ya onlar açmış senin yapabileceğin birşey yok evliliğini kurtarmak adına. sadece çocuğun için nafaka ve kendin için bir miktar tazminat isteyebilirsin yada kendin içinde nafaka daha ne yapabilirsin. İlk boşanan sen değilsin canım hayat kimse boşanmak için evlenmiyo ama böyle oluncada yapacak bişey yok Allah sana ve çocuğuna uzun sağlıklı mutlu paralı ömürler versin. onlarda ne halleri varsa görsünler allaha havale et canım. ama bişey sorucam neden sana karşı bu kadar tepki olaylar ailene karşı niye böyle yaptılar olaylar dayaklar filan sebep neydi

bu adamdan bosanmak en hayirlisi arkadasim...bunu dusun ve kendini rahatlatmaya calis...
onceki konunu hatirliyorum, onune gelen dayak atmis sana resmen...
artik cekmeyeceksin bu acilari iste...

iyide canım sen açmadın ya onlar açmış senin yapabileceğin birşey yok evliliğini kurtarmak adına. sadece çocuğun için nafaka ve kendin için bir miktar tazminat isteyebilirsin yada kendin içinde nafaka daha ne yapabilirsin. İlk boşanan sen değilsin canım hayat kimse boşanmak için evlenmiyo ama böyle oluncada yapacak bişey yok Allah sana ve çocuğuna uzun sağlıklı mutlu paralı ömürler versin. onlarda ne halleri varsa görsünler allaha havale et canım. ama bişey sorucam neden sana karşı bu kadar tepki olaylar ailene karşı niye böyle yaptılar olaylar dayaklar filan sebep neydi

benide ailemide küçümsedikleri için bizi hiç kaile almadılar insan yerine komadılar hiç nedenler hep eften puftan önceki konumda açıklık getirmiştim sanırım

benide ailemide küçümsedikleri için bizi hiç kaile almadılar insan yerine komadılar hiç nedenler hep eften puftan önceki konumda açıklık getirmiştim sanırım

hiççç üzülme canım ne mezunusun bilmiyorum ama daha gençsin kendini geliştirebilirsin okula devam edebilirsin yada çalışabilirsin. Kendini kimseye muhtaç hissetme sağlığın yerinde olsun taşı sıksan suyunu çıkarırsın. kendi maddiyatını eline almaya çalış çocuğunu kimseye muhtaç etme. Allah kolaylık versin sana. bundan sonra yüzün güler inşallah

canım allah yardımcın olsun ben de boşandım ama benim çocuğum yoktu.allah sana güç kuvvet versin inş çocuğuna sarıl ondan güç al biliyorum çok zor ama kader bunları görüp gecricekmişiz. her zaman yanındayız bunu unutma

canım, ne kadar çabuk biterse bu olaylar sende o kadar çabuk yeni yaşantına adapte olursun. böyle havada asılı kalmak mı iyi? boşanır mıyız boşanmaz mıyız birleşir miyiz? ne gerek var. burdaki arkadaşların yazdığı gibi haklarını ara. çocuk sende olduğu için şanslısın birde onun savaşını nasıl verecektin allah korusun. evliliğiniz kurtarılabilirliğini yitirmiş zaten. allahın izniyle güzel günler göreceksin o pişman olacak ama onun pişmanlığı seni zerre kadar etkilemeyecek sen mutlu mesut yaşıyor olacaksın defalarca yakınlarımda buna şahit oldum ben. tek yapman gereken dik dur geri adım atma. erkekleri dik bir duruş kadar "sen istiyorsan ben çoktaan razıyım ayrılalım" sözü kadar mahveden bir şey yoktur şimdi aniden olmasa bile zamanla koyacak ona göreceksin o zaman gel beni bul tatlım olmazsa:) emin ol dünyanın sonu değil emin ol hayat bitmedi yavrunu ve seni güzel günler bekliyor rabbimin izniyle. allaha emanet ol canım allah yardımcın olsun

Back
X