• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası açılmış çoktan haberim bile yok

mahkemeye gitmedin mi sen?
hakim ne demiş bu iftiralara inanmış mı?
sizin şahitleriniz yok mu?

yok cnm gitmedim bu zamana kadar gittimde noldu yıkıldığımla kaldım gözümün önünde türlü türlü yalan sölemelerine dayanamıyorum bizimde şahitlerimiz var tabiki dün bizim şahitlerimizde gitti hakim inanıyo mu inanmıyo mu bilmiyorum cnm oda ona kalmış artık ne diyebilirimki

slm kızlar dün mahkemem oldu kayınbabam yanında bi şahit daha getirmiş getirdiği kişi ise eşimin okul arkadaşı sadece düğünde gördüm düşünün evliliğimizle hiçbir alakası yok ayrıldığımız ilk zamanlar bide aramızı yapmaya çalıştı o kadar bana ben biliyorum kayınvalidenin dengesizliğini bende sevmiyorum okadını hatta ilyasada senin haklı olduğunu binkez söledim diyen adam dün şahitliğe gelmiş inanamıyorum kızlar bunlar bi komşularını şahit getiriceklerdi sürekli erteliyolardı kadın gelmiyodu kadının kızıda benimn dershanede hatta soruyodum kıza kız annemin haberi yok zaten gelmez annem senin haklı olduğunu biliyo hem benimde oğlum kızım var ben kimsenin yuvasını yıkmam diomuş dün hakim sormuş o şahit niye gelmedi die tehtid ettiler gelemiyolar demişler ya inanabiliyo musunuz kanım dondu duyunca çocuk maaşını asgari ücret göstermiş yine altınlarıda aldı götürdü demişler anlayamıyorum neden bu kadar çirkinlik neden bu kadar yalan allahtan hiçmi korkmuyolar napıcamı şaşırdım yine psikolojim alt üst allah bilir daha neler oldu babam anlatmıyo dün adamcağız ruh gibi dolaşıyodu evin içinde bana bile bişi sölemedi anneme anlatmmış sevmektene söleme demiş annemden zorla öğreendim

cnm bu senin için geçici bir dönem sende böyle bir sabır sınavı veriyorsun,eminim herşey senin için çok güzel olacak..sakın olumsuz şeylerin moralini bozmasına izin verme
hayattan hep umutlu ol,arkana bakma,kim ne derse desin ilahi adalet diye birşey var..
sen oğlun için tutun hayata ve hep mutlu ol,gül..

slm arkadaşlar beni dah önceki konulardan biliyosunuzdur eşim boşanma davasını çoktan açmış haberim yok hatta bir duruşma olmuş ikincisi gelmiş çatmış bu ayın 28inde davamız var bana tebligat gelmedi haberim yoktu yeni öğrendim bunca şeyleri yaşayan çeken benim davayı açan benide oğlumuda biranda silen o bi yandan iyi oldu benim yapamadığımı o yaptı ama yinde bu bana öle koyduki çok zoruma gidiyo çok kötüyüm sizce napım duruşma günü beni istemeyeni bende istemem tabiki ama naparsam ne dersem onu süründürürüm yavrumun hayatını hesabını ondan nasıl sorarım kendi hayatımın hesabını nasıl sorarım daha 2 yıl önce evlenemk için uğraşırken şimdi boşanmak için uğraşıyoruz biz daha 1 kere evlilik yıl dönümü geçirdik bu adaletmi yavrum baba kokusu nedir bilmiyo çok çok zor allahım sen sabır ver nolur

kızlr uzun zamandır içimde biriktirdiğim ne varsa bugün eşimin msnine yazdım patladım en sonunda hep sustum hep söz gümüşse sükut altındır mantığıyla sustum ama duyduklarım yapılanlar sölenen yalanlar beni o kadar doldurdu ki açık deildi msni ama ben yinede yazdım yazdım yolladım iyiki ayrılıyoruz kurtuldum senden çok mutluyum bile yazdım sizce iyi yapmış mıyım

mahkemede aleyhine kullanamayacağı, hakaret olmayan şeyler yazmışsan iyi yapmışsın içini dökmüşsün.

yok cnm hakaret etmedim kesinlikle sadece yalanlarınızla boğulursunuz inş allah alır hakkımzı sizden seni çok yanlış tanımışım dedim hiçmi için acımadı hiçmi ellerin titremedi o yalanları yazarken dedim hiçmi hatırım yokmuş naptımda bana bunları reva gördün falan böle şeyler yazdım kızlar çok zoruma gidio yapılanlar sölenende içimde boğulmaktan bıktım artık gücüm kalmadı

rahatlaman açısından çok iyi olmuş susmak iyidir ama bazenda insanı çok yıpratır içinde kalacağına öfkeni sıkıntını kusmuşsun
ama mahkemede kullanabileceği sözlerde umarım yazmamışsındır

mahkemede aleyhine kullanamayacağı, hakaret olmayan şeyler yazmışsan iyi yapmışsın içini dökmüşsün.

yok cnm kesinlikle hakaret etmedim ki ben düşmanım bile olsa insanlara onur kırıcı şeyler asla sölemem o kadar canımı yaktıki bunları bile dedirtti bana işte inş yalanlarınızla boğulursunuz allah sorar hesabını bu yalanların benim size dicek sözüm kalmadı artık falan yazdım bide iyiki ayrılıyoruz ben meyer ne yanlış biriyle evlenmişim falan yazdım böle şeyler buna bile pişmanım dediğime keşke suskunluğumu korusaydım diorum acaba kötü mü yaptım diorum yaa çok karışığım

anladım canım. hakarete varan bir şey yok yazdıklarında. içini dökmüşsün. insansa anlar, anlayacağını sanmam ya sen rahatlarsın.

bir zamanlar sevdiğin, her şeyine kefil olduğun adamın, çocuğunun nafakasından 3 kuruş çalabilmek için yalanlar atan insan olması herkesi sarsar.

bir erkeğin evladı için kendi demesi gerekir ama nerede... zararın neresinden dönersen kardır. böyle bir adamdan kurtuluyorsun ona sevin.

yok cnm hakaret etmedim kesinlikle sadece yalanlarınızla boğulursunuz inş allah alır hakkımzı sizden seni çok yanlış tanımışım dedim hiçmi için acımadı hiçmi ellerin titremedi o yalanları yazarken dedim hiçmi hatırım yokmuş naptımda bana bunları reva gördün falan böle şeyler yazdım kızlar çok zoruma gidio yapılanlar sölenende içimde boğulmaktan bıktım artık gücüm kalmadı

insanlar böyle zamanlarda gösteriyormuş gerçek yüzlerini anladım bunu ben...üzülme sakın inanki ağızından çıkan bir cümleye bile değmezler...benim kocamda 6 aylık bebeğimle beni ortada bıraktı bırak para vermeyi birde mahkeme harcının yarısını benden istedi...çok içim içimi yiyor ben hiçmi görememişim gerçek yüzünü bu kadarmı aptalmışım ben die...yazık çok yazık bunlarda erkeğiz die dolaşacaklar ya ortada en çok ona yanıyorum...

insanlar böyle zamanlarda gösteriyormuş gerçek yüzlerini anladım bunu ben...üzülme sakın inanki ağızından çıkan bir cümleye bile değmezler...benim kocamda 6 aylık bebeğimle beni ortada bıraktı bırak para vermeyi birde mahkeme harcının yarısını benden istedi...çok içim içimi yiyor ben hiçmi görememişim gerçek yüzünü bu kadarmı aptalmışım ben die...yazık çok yazık bunlarda erkeğiz die dolaşacaklar ya ortada en çok ona yanıyorum...

burcu onlar için erkelik başka yerlerinde.erkek olacak olsalardı sahip çıkarlardı.erkeklik yürekte.inan biz onlardan daha erkeğiz.

evet cnm ben hiç beklemzdim böle şeyleri yani bu kadar çirkefleşmesini falan beni çok şaşırttı ne bilim böle bi adam deildi ama seninde dediğin gibi böle günlerde belli oluyo işte

Back
X