Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mahkemeye gitmedin mi sen?
hakim ne demiş bu iftiralara inanmış mı?
sizin şahitleriniz yok mu?
slm kızlar dün mahkemem oldu kayınbabam yanında bi şahit daha getirmiş getirdiği kişi ise eşimin okul arkadaşı sadece düğünde gördüm düşünün evliliğimizle hiçbir alakası yok ayrıldığımız ilk zamanlar bide aramızı yapmaya çalıştı o kadar bana ben biliyorum kayınvalidenin dengesizliğini bende sevmiyorum okadını hatta ilyasada senin haklı olduğunu binkez söledim diyen adam dün şahitliğe gelmiş inanamıyorum kızlar bunlar bi komşularını şahit getiriceklerdi sürekli erteliyolardı kadın gelmiyodu kadının kızıda benimn dershanede hatta soruyodum kıza kız annemin haberi yok zaten gelmez annem senin haklı olduğunu biliyo hem benimde oğlum kızım var ben kimsenin yuvasını yıkmam diomuş dün hakim sormuş o şahit niye gelmedi die tehtid ettiler gelemiyolar demişler ya inanabiliyo musunuz kanım dondu duyunca çocuk maaşını asgari ücret göstermiş yine altınlarıda aldı götürdü demişler anlayamıyorum neden bu kadar çirkinlik neden bu kadar yalan allahtan hiçmi korkmuyolar napıcamı şaşırdım yine psikolojim alt üst allah bilir daha neler oldu babam anlatmıyo dün adamcağız ruh gibi dolaşıyodu evin içinde bana bile bişi sölemedi anneme anlatmmış sevmektene söleme demiş annemden zorla öğreendim
slm arkadaşlar beni dah önceki konulardan biliyosunuzdur eşim boşanma davasını çoktan açmış haberim yok hatta bir duruşma olmuş ikincisi gelmiş çatmış bu ayın 28inde davamız var bana tebligat gelmedi haberim yoktu yeni öğrendim bunca şeyleri yaşayan çeken benim davayı açan benide oğlumuda biranda silen o bi yandan iyi oldu benim yapamadığımı o yaptı ama yinde bu bana öle koyduki çok zoruma gidiyo çok kötüyüm sizce napım duruşma günü beni istemeyeni bende istemem tabiki ama naparsam ne dersem onu süründürürüm yavrumun hayatını hesabını ondan nasıl sorarım kendi hayatımın hesabını nasıl sorarım daha 2 yıl önce evlenemk için uğraşırken şimdi boşanmak için uğraşıyoruz biz daha 1 kere evlilik yıl dönümü geçirdik bu adaletmi yavrum baba kokusu nedir bilmiyo çok çok zor allahım sen sabır ver nolur
mahkemede aleyhine kullanamayacağı, hakaret olmayan şeyler yazmışsan iyi yapmışsın içini dökmüşsün.
mahkemede aleyhine kullanamayacağı, hakaret olmayan şeyler yazmışsan iyi yapmışsın içini dökmüşsün.
yok cnm hakaret etmedim kesinlikle sadece yalanlarınızla boğulursunuz inş allah alır hakkımzı sizden seni çok yanlış tanımışım dedim hiçmi için acımadı hiçmi ellerin titremedi o yalanları yazarken dedim hiçmi hatırım yokmuş naptımda bana bunları reva gördün falan böle şeyler yazdım kızlar çok zoruma gidio yapılanlar sölenende içimde boğulmaktan bıktım artık gücüm kalmadı
insanlar böyle zamanlarda gösteriyormuş gerçek yüzlerini anladım bunu ben...üzülme sakın inanki ağızından çıkan bir cümleye bile değmezler...benim kocamda 6 aylık bebeğimle beni ortada bıraktı bırak para vermeyi birde mahkeme harcının yarısını benden istedi...çok içim içimi yiyor ben hiçmi görememişim gerçek yüzünü bu kadarmı aptalmışım ben die...yazık çok yazık bunlarda erkeğiz die dolaşacaklar ya ortada en çok ona yanıyorum...
nasılsın canım görüşemedik .mesaj attım dönmedin merak ettim seni..
insanlar böyle zamanlarda gösteriyormuş gerçek yüzlerini anladım bunu ben...üzülme sakın inanki ağızından çıkan bir cümleye bile değmezler...benim kocamda 6 aylık bebeğimle beni ortada bıraktı bırak para vermeyi birde mahkeme harcının yarısını benden istedi...çok içim içimi yiyor ben hiçmi görememişim gerçek yüzünü bu kadarmı aptalmışım ben die...yazık çok yazık bunlarda erkeğiz die dolaşacaklar ya ortada en çok ona yanıyorum...