- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Öyle karışıp tartışma çıkarmasaymışım bunlar olmazmış, o zaman benim de sosyalleşmem serbest kalmam gerekmez miKardeş normal tokat atmadı diyorsun tokatın normali mi olur? Bak şimdiden nasıl manipüle ediyor seni. Zamanla ben kızdırdım dövdü demeye başlarsın.
Canını seviyorsan boşan.
Ailem beni destekliyor çocuğum yok. İttirme filan değil bu bildiğin etkisiz hale getirip vurdu arka arkayaumarım çocuğun yoktureğer yoksa bu adama sakın çocuk yapma benimde başımdan evliliğimle alakalı çok sıkıntı geçti 10 yıllık evliyim bi kızım var bizde bir dönem ayrı yasadık tekrar birleştik o adamın huyu neyse oyle kalacak değişmez huylu huyundan vazgecmez diye bir söz vardır bide gelip özür dilemiyor sana vurmaya hakkı yok keşke hastaneye gidip darp raporu alsaydın en azından elinde delilin olurdu eğer kocana o özür dilemeden dönersen bu şiddeti kabullenmiş olursun ona daha çok güç verirsin önce hatasını kabul etsin pişman olsun ondan sonra belki bir defa daha denersiniz ama 1 sene daha çocuk yapmamanı öneririm yasın kaç bilmiyorum ama ben 32 yasındayım bizdede şiddet mevzuları oldu ama tokat değil itikleme gibi siniri gelince öfkesini kontrol edemiyor hep benim alttan almam gerekiyor inan çocuk olmasa biz de boşanmıştık pişman olmadan geri dönmedim o özür diledi çünkü suçlu olan oydu bi yerden sonra alttan alamıyorsun yıpranıyorsun onun için kendini yıpratmamanı öneririm ailen yanında destekçinse onlar ne diyor senin arkanda duruyolarmı? umarım en sağlıklı kararı verirsin...
Birkaç kişi onu beklememi dava acmamamı söyledi, o sebeple kafam karıştıO gece gitmeyip kalması üzüntüden veya pişmanlıktan değil! Gider rapor alır şikayet edersiniz diye kendini güvene almak istemesinden. Sizi dışarı göndermiyor? Sizinle dışarı gitmiyor? Üstüne psikopatça özür diletene kadar şiddet uyguluyor?! Ve siz hâlâ ne yapsam acaba gelip özür de dilemiyor diyorsunuz..
Tabiki, sen haklısın asla onun manipülasyonuna izin verme. Bak pişman bile değil adam emin ol şiddetin devamı gelecek. Sana saygısı da yok. Sakın dönme bu iğrenç adama.Öyle karışıp tartışma çıkarmasaymışım bunlar olmazmış, o zaman benim de sosyalleşmem serbest kalmam gerekmez mi
Evet gittiği gibi dönecek diye düşünüyorNe yazik ki boyle devam eder. Hatayla oldu bir daha yapmam, pismanim diyen adam zaten bir aydir gelip ozur dilerdi.
Seninki ne olmus bir iki vurduysam, haketti ki dövdüm kafasinda
ailen yanındaysa sırtını daya onlara seni bu adama bağlayan hiçbişey yok gerçek yüzünü göstermiş olay henüz taze daha 1 ay olmuş kafanı toparlamaya bak mantıklı düşünmeye calış sen ağırdan alıcaksın çünkü o hatalı ama hatasını da görmüyor en kötüsü de bu hatasını görmeyen hata yapmaktan cekinmez yani şiddet büyük ihtimalle tekrarlanacak ki şiddet yapmasını gerektirecek büyük bir olay dahi yok hiçbişey şiddet uygulamasını haklı çıkarmaz geleceğini düşün böyle bi adamın çocuklarının babasını olmasını istiyormusun istemiyormusun bunu kendine sor...Ailem beni destekliyor çocuğum yok. İttirme filan değil bu bildiğin etkisiz hale getirip vurdu arka arkaya
Boşanmasam vurmasını kabullenemiyorum ve devamı da gelecektir mutemelen çünkü o yüzü gözümün önünden gitmiyor öyle zalimce vurdu ki geri adım atmasam devam ediyordu, bir yandan da ayrılık, boşanma duygusu da üzücü. Ne zaman iyileşirim bilmiyorumTabiki, sen haklısın asla onun manipülasyonuna izin verme. Bak pişman bile değil adam emin ol şiddetin devamı gelecek. Sana saygısı da yok. Sakın dönme bu iğrenç adama.
Nasıl anlatsam onu dunyada herkesten çok seviyordum eve gelince mutlulukla doluyordum, o olayda öyle bir hayal kırıklığı yaşadım ki yüzüm gözüm şiş halde sabaha kadar düşündüm, şikayet etmek filan aklıma gelmedi kendime gelemedimBugün bu tokata sessiz kalırsanız yarın tokat yumruk olur, sonra tekme olur, sonra silah olur, bıçak olur. Eşinizin yaptığının sonuçlarına katlanıcak. Size vurmamış olsa dahi boşanmanızı önerirdim ne demek gündüz bir yere göndermemek? Bu durum psikolojik şiddet demek. Keşke hemen o an gidip darp raporu alsaydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?