- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
boşanma süreci gerçekten çok yıpratıcı seni anlıyorum bizde 4-5 ay ayrı yasadık psikolojik destek alabilirsin ben almıştım o zaman daha güçlü hissediyorsun işe gitmiyorsan işe başlamanı öneririm çünkü evde kaldıkça düşünüceksin kafan hep oraya odaklanacak oyalanman lazım arkadaslarınla vakit geçir ordan uzaklaş yani yoksa evde kalarak düşünerek kafayı yiyorsun...Nasıl anlatsam onu dunyada herkesten çok seviyordum eve gelince mutlulukla doluyordum, o olayda öyle bir hayal kırıklığı yaşadım ki yüzüm gözüm şiş halde sabaha kadar düşündüm, şikayet etmek filan aklıma gelmedi kendime gelemedim
Evet gelmeseydin diyebilmek için geri adım atmıyorKendine bu haksızlığı yapma lütfen. Barışırsan her şeyi unutacak mısın? Sen unutmak istesen de gerçi o unutturmaz, şiddetin azaldığını hiç görmedim. Kendi ayaklarınla gitsen bide yarın bir gün, gelmeseydin ben mi getirdim olur. Daha fazla kendine acı çektirmeden yol ver gitsin arkadaşım
Nasıl anlatsam onu dunyada herkesten çok seviyordum eve gelince mutlulukla doluyordum, o olayda öyle bir hayal kırıklığı yaşadım ki yüzüm gözüm şiş halde sabaha kadar düşündüm, şikayet etmek filan aklıma gelmedi kendime gelemedim
Cevabınız için teşekkür ederimDarp izleri olduğu müddetçe rapor alma hakkınız var hemen o an almanız gerekmiyor. Allah bir daha böyle bir durum yaşatmasın bunun için de hala kendinde hata görmeyen ve sizi hak etmeyen kocanızdan en kısa zamanda boşanmanızı tavsiye ederim
Evet o an öyle kötü ki vurarak onay istediği için asla onay vermek istemiyorsun, karşılık vermek istiyorsun güç yetmiyor, karşıdaki de boyun eğene kadar canını yakmaya devam ediyor.pislik adamGerizekalının işkence anlayışına bak
Onay alana kadar tokatlıyor ve özür bekliyor
Arkası gelir bu şiddetin
Bilmiyorum benim bildiğim , saçma sapan oğlanlarla arabada gezdiğiHem suçlu hem güçlü kocanız. Şiddetin ardı arkası kesilmez. O konuda bir düzelme olmaz. Hatasını bile kabul etmek istemiyor. Sizi eve kapatıp gece 3 lere kadar dışarda olması çok tuhaf. Sizin yanınızda olması gerekiyor. O saatte dışarıda başka bir kadınla da olabilir.
Bence de kırılsın. Resmen dediğini yaptırmak için güçsüzlüğümden faydalandıSiz o eve geri dönerseniz kefeninizi şimdiden hazırlasın aileniz. Çünkü bu psikopat dan herşey beklenir. Ban yiyeceksem bile: elleri kırılsın inşallah şerefsizin
Ayrıca bak batışırsan da unutamıcaksın nefret etmeye başlıcaksın. Benimki ilk tokatta sonra anasının üzerine yemin etti. Noldu sözüm ona tokatı bıraktı enseme vurmalar, kafama vurmalar ağzımı sokmalar en son da dayanamadı yine tokadı indirdi. Ben yaşadım yaşayan Bi insan olarak yazıyorum bunları sana. İkinci tokat olayından sonra ben hiç göz teması kuramadım bilio musun, nasıl ya demeyin ben gözüne bakamadım. Aşağılık adamlar.
Ben dönmeyeceğim, onu tanıyanlar da o geri adım atmaz diyorlar. Boşanıcam ben de yani sonsuza kadar böyle bekleyemem kiözür dilemeden döndüğünüz anda şunu söylemiş olacaksınız: Sen haklıydım ben haketmiştim ve ne zaman istersen bana vurabilirsin cunku ben gitsem de geri donerim senin her davranışına katlanırım.... kısacası kabullenmiş olacaksınız bunu bildiği için değil aynı davranışı devam ettirmek daha da artacak!!
Bir adım atmışsınız arkasında durun bence
Asla sinirli biri değildi aşırı sakindir hatta. Ama ailede babadan dayak yemiş, annesi babasından dayak yemiş, ailenin en küçüğü abisi ablası hep eziklemiş erkekliğini bende bu şekilde ispat etmeye çalıştı. Yazıksinirli birisi mi eşiniz
O duyguyu unutamam, konu kapansa bile aklıma gelir yüzüm düşer hemen. O da her defasında ikna edemez kızar yine tartışırız, böyle böyle olaylar tekrarlanır. Sonumuzu bu şekilde görüyorumBöyle birşeyin özürü mü olur ya? Özür dilese o yaşadığınız korku dolu anlar yaşanmamış mı olacak? Hissettirdiği o değersizligi unutabilecek, bi daha güvenebilecek misiniz?
Şerefsiz, gücünün yettiğini dövüyor. Daha beterini köpek gibi peşinden ayrılmadığı arkadaşlarindan yer umarım
Benimki ezilmemiş ama yaptı işte hepsi ayrı bir cinsAsla sinirli biri değildi aşırı sakindir hatta. Ama ailede babadan dayak yemiş, annesi babasından dayak yemiş, ailenin en küçüğü abisi ablası hep eziklemiş erkekliğini bende bu şekilde ispat etmeye çalıştı. Yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?