- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
psikopat ve aşağılık kompleksi var bence eşinin...Boşan bence almaya bile gelmiyor..Bir kadını bu kadar değersiz hissettiren bir erkeğin yanında bir dk bile durma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum. Yanımızda biri olduğu zaman tavırları değişiyor bana karşıpsikopat ve aşağılık kompleksi var bence eşinin...Boşan bence almaya bile gelmiyor..Bir kadını bu kadar değersiz hissettiren bir erkeğin yanında bir dk bile durma
Yok ilk kez böyle çıkmaya başlamıştı itiraz edince de vurdu
İnsallah, hiçbir kadın yaşamasın artık bu zulumüçok fena küfür edesim geldi de ettim sayın. Ayyy zor tutuyorum parmaklarımı yazmamak için. Kadınlara bunları yapanlar iki cihanda da misli misli çeksin cezalarını inşallaaahhhhhhhhhh![]()
İlk birkaç gün beni rahatsız etmedi, arkadaşları ile vakit geçirebilir tabi ki diye düşündüm, hem mutlu olur dedim. Sonraki birkaç gün ‘ yine mi gideceksin tüh keske gitmesen peki madem ‘ modunda tepki verdim, gerginlik olmasın kendi kendine anlasın diye. Son gün ise ben de baya bozulmuştum ve açıkça gitmemesini söyledim. Tartıştık ve sonrası kötü bitti1 olur 2 olur, 6ci gun biraz fazla olmadimi.
Ayrica ilkinde ikincide gec geldiginde hic sitem etmedinizmi?
İlk birkaç gün beni rahatsız etmedi, arkadaşları ile vakit geçirebilir tabi ki diye düşündüm, hem mutlu olur dedim. Sonraki birkaç gün ‘ yine mi gideceksin tüh keske gitmesen peki madem ‘ modunda tepki verdim, gerginlik olmasın kendi kendine anlasın diye. Son gün ise ben de baya bozulmuştum ve açıkça gitmemesini söyledim. Tartıştık ve sonrası kötü bitti
Evet pişman da olmadığı için böyle devam edeceği belli oluyorHer ne olursa olsun, siddet gostermesi cok yanlis.
Adam birdaha yapmayacagina dair garanti bile vermiyor.
Pisman olsa kopek gibi ozurler dilemesi gerekir.
Yerinizde olsam donmem. Boyle bir adamdan baba olmaz.
Neden umursamıyor bir insan bu kadar mı dik olur, sevdiğini sanıyordumAdam zevki sefada gezmek icin yatirip dovmus. 1 aydir aramamis sormamis umursamamis. Yani secenek gayet net bence..
Yanilmissin..Neden umursamıyor bir insan bu kadar mı dik olur, sevdiğini sanıyordum![]()
Boşanmasam vurmasını kabullenemiyorum ve devamı da gelecektir mutemelen çünkü o yüzü gözümün önünden gitmiyor öyle zalimce vurdu ki geri adım atmasam devam ediyordu, bir yandan da ayrılık, boşanma duygusu da üzücü. Ne zaman iyileşirim bilmiyorum
Evet kabul edene kadar vurmaya devam etti. Tüm gücüyle vurduğu için yüzümde karıncalanma bile hissettm inat etseydim neler olurdu bilemiyorumİnat etseydiniz dünyada değildiniz belki de....kadınları öldürenler hep aynı şey söylemiyor mu bi anlk öfke demiyorlar mı ?
Özür dilemeyerek ben buyum karşı gelme demek istiyor, bu da ilerde yine tekrarlayacağını gösterir dediğiniz gibi. Her yanlışına da susamam kiaffedenin şikayet etme hakkı olmaz. affettiniz size yine vurdu diyelim ya da daha kötüsünü yaptı bu sefer ne yapacaksınız bir kere kabul ettiniz ve onun yanına döndünüz tekrar evi terk edip aynı şeyleri başa saracaksınız. aileniz de yanınızdaysa süreci uzatmayın . zaten gelip özür dileyen biri de yok karşınızda ki adam bunu yine yapacağının sinyallerini veriyor. ayrıca söylemeden geçemeyeceğim eşinizin sizi tek başınıza bir yere göndermemesi bile bir boşanma nedenidir.
Yok bir yakınımıza ‘dava açmak gibi bir yanlış yaparsa bırakırım onu demiş. Yalvarmaz yani. Ben se kendi kendime eve dönmemTokatın normali yada serti olmaz. 1 yıllık evlisin boşanırsan çok şanslısın.Boşanma davası açtığında muhtemelen sana yalvaracak. Bu süreç içinde bir özür dilemedi falan diyorsun, özür beklemen bile yanlış böyle birinden. Yani kararsızsın, dava açsan bile ben senin geri döneceğini düşünüyorum yalvarınca. Boşanacaksan dava aç, süründürmek amaçlı dava açma tavsiyem. Ama yinede sen bilirsin.