Boşanma davası açmalı mıyım?

13 yıllık evliyim evliliğim ilk yıllarında bir tartışma yüzünden eşim kolundan tutup beni mutfak dolabına doğru itmisti Ogün evi terk ettim gidemeyecegimi düşünmüştü bin pişman oldu özür diledi döndüm eğer o gün gitmeseydin belki şuan boşanmış biri bile olabilirdim eşim sinirli bir insandır ama dersini aldı o günden beri bir kere bile bana kaba bir hareketini görmedim. Eşin yaptığından pişman değil kesinlikle geri dönme yoksa daha kötüsü nü bile yapabilir.
Ben de önce onunla barışıp sonra ortada bir şey yokken evden ayrıldım. O gün yapsam daha iyi olurmuş aslında

Yok bir yakınımıza ‘dava açmak gibi bir yanlış yaparsa bırakırım onu demiş. Yalvarmaz yani. Ben se kendi kendime eve dönmem
Yok ya!! o sana umarsızca kaybetme korkusu olmadan vuracak, sen dava açarsan seni istemem diye şart koşacak.Ben eminim ki bir kez bile şansını dener.çünkü çevresi mutlaka ona yanlış yaptığını söyler, bir kişi bile olsa (tabi doğruları anlatırsa) Gururunuz çok kırılmış sizi anlıyorum. Ama bu insanı boşayın değil atın hayatınızdan. Şimdi size vurdu diye aynı şekilde ailenizden biri gidip ona bir iki tokat atsa, sonra siz gidip hadi evliliğimize kaldığımız yerden devam edelim deseniz, Kabul eder mi? Biraz empati kurun! Ayrıca 6 gün üst üste eve geç gelmesi hayra alamet değil. Arkadaş ta bir yere kadar, evde artık huzurlu değil bu koca. Herkesin gururu var. Daha gençsiniz hayat kısa 2. Olayı yaşadığınız da daha çok sarsılırsınız. Ve zamanla yüz göz olursunuz. O şiddet olmayacaktı arkadaş.Bu benim görüşüm hayat sizin.

Yok ya!! o sana umarsızca kaybetme korkusu olmadan vuracak, sen dava açarsan seni istemem diye şart koşacak.Ben eminim ki bir kez bile şansını dener.çünkü çevresi mutlaka ona yanlış yaptığını söyler, bir kişi bile olsa (tabi doğruları anlatırsa) Gururunuz çok kırılmış sizi anlıyorum. Ama bu insanı boşayın değil atın hayatınızdan. Şimdi size vurdu diye aynı şekilde ailenizden biri gidip ona bir iki tokat atsa, sonra siz gidip hadi evliliğimize kaldığımız yerden devam edelim deseniz, Kabul eder mi? Biraz empati kurun! Ayrıca 6 gün üst üste eve geç gelmesi hayra alamet değil. Arkadaş ta bir yere kadar, evde artık huzurlu değil bu koca. Herkesin gururu var. Daha gençsiniz hayat kısa 2. Olayı yaşadığınız da daha çok sarsılırsınız. Ve zamanla yüz göz olursunuz. O şiddet olmayacaktı arkadaş.Bu benim görüşüm hayat sizin.
Şimdi size vurdu diye aynı şekilde ailenizden biri gidip ona bir iki tokat atsa, sonra siz gidip hadi evliliğimize kaldığımız yerden devam edelim deseniz, Kabul eder mi? Biraz empati kurun
Bu açıdan hiç düşünmemiştim. Hem vuran kişiye karşılığını verir hem de benim de burnumdan getirir. Kinci bir insan. Evlilikte kişilerin sosyal hayatı olmalı diye düşünüp anlayış göstermeye çalıştım ancak ben evden çıkamayıp kendisi gece geç gelince kavga çıktı

Bu açıdan hiç düşünmemiştim. Hem vuran kişiye karşılığını verir hem de benim de burnumdan getirir. Kinci bir insan. Evlilikte kişilerin sosyal hayatı olmalı diye düşünüp anlayış göstermeye çalıştım ancak ben evden çıkamayıp kendisi gece geç gelince kavga çıktı
Sosyal hayat tamam güzel de. Eşit şartlarda güzel herşey.Artı dozunda güzel. Evli bir adamın her gece 2 lere kadar dışarıda işi yok. Eğer sizde aynı şekilde her gece istediğiniz gece 2 ye kadar arkadaşlarınızla takılıyorsanız, sıkıntı yok.

Sosyal hayat tamam güzel de. Eşit şartlarda güzel herşey.Artı dozunda güzel. Evli bir adamın her gece 2 lere kadar dışarıda işi yok. Eğer sizde aynı şekilde her gece istediğiniz gece 2 ye kadar arkadaşlarınızla takılıyorsanız, sıkıntı yok.
Mümkün değil gündüz bile karışıyor hadsiz adam. Görüşlerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Dava açıp kurtulmak en iyisi

Yok bir yakınımıza ‘dava açmak gibi bir yanlış yaparsa bırakırım onu demiş. Yalvarmaz yani. Ben se kendi kendime eve dönmem

AA manyaga bak, dava actiysaniz zaten siz onu bırakmışsiniz demektir. Hala kendi kendine ego kasiyo ya Allah'ın hanzosu. Ben size bişey diyim mi, bunu kesin arkadaşları doldurdu doldurdu yok karı milletine yüz vermiyceksin, yok karşı geldirmiyceksin, basicaksin tokadı falan diye, bu da aldı gazı size vurdu. Hatta vurmak değil baya dayak atmak size yapılan yani. Hala da orda burda "essek gibi donucek geri" falan diye konusmuyosa ben de ne olayım. Asla dönmeyin böyle iğrenç bi adama.

AA manyaga bak, dava actiysaniz zaten siz onu bırakmışsiniz demektir. Hala kendi kendine ego kasiyo ya Allah'ın hanzosu. Ben size bişey diyim mi, bunu kesin arkadaşları doldurdu doldurdu yok karı milletine yüz vermiyceksin, yok karşı geldirmiyceksin, basicaksin tokadı falan diye, bu da aldı gazı size vurdu. Hatta vurmak değil baya dayak atmak size yapılan yani. Hala da orda burda "essek gibi donucek geri" falan diye konusmuyosa ben de ne olayım. Asla dönmeyin böyle iğrenç bi adama.
Evet ben bir arkadaşının ağzından duymuştum eşi onu terk etmiş de asla gitmedim kendi gittiği gibi geri geldi gibi şeyler söyledi. Benim eşim de zaten bu zihniyette. Tetiklemişlerdir

Eşiniz bence tam bir psikopat. Çok sinirlense bile insan üstüste o şekilde vuramaz. Bir de o durumda size zorla bir şeyler söyletmeye çalışmış. Çok basit bir olayda bile bu şekilde deliren bir insan ciddi bir kavgada neler yapmaz.
Bedensel ve ruhsal sağlığınızın yerinde kalması için boşanın. Düzeleceğini kesinlikle düşünmeyin.

Eşiniz bence tam bir psikopat. Çok sinirlense bile insan üstüste o şekilde vuramaz. Bir de o durumda size zorla bir şeyler söyletmeye çalışmış. Çok basit bir olayda bile bu şekilde deliren bir insan ciddi bir kavgada neler yapmaz.
Bedensel ve ruhsal sağlığınızın yerinde kalması için boşanın. Düzeleceğini kesinlikle düşünmeyin.
Doğru söylüyorsunuz, düşündükçe o anı yaşıyorum öyle gözü döndü ki hiç acımadı vururken

Bosanma davası acmaman hata, oksijen israfına bak.
Gelip ozur dahi dilemiyor sizden, sizce Evlılıgınız ne kadar duzgun gidebilir ne kadar mutlu olabilirsiniz.
Hersey Bukadar acıkken, kendinizi seviyor saygı duyuyor bir kere geldim dunyaya elin delisine köle olmak icin mı diyip vurun tekmeyi.
Gunduz bir yere göndermemek ne ayrıca? Igrenc bırıymıs.

Bosanma davası acmaman hata, oksijen israfına bak.
Gelip ozur dahi dilemiyor sizden, sizce Evlılıgınız ne kadar duzgun gidebilir ne kadar mutlu olabilirsiniz.
Hersey Bukadar acıkken, kendinizi seviyor saygı duyuyor bir kere geldim dunyaya elin delisine köle olmak icin mı diyip vurun tekmeyi.
Gunduz bir yere göndermemek ne ayrıca? Igrenc bırıymıs.
Artık düzgün gidemez ne zaman kızıp bana vuracak diye tetikte olmak gerekir

Herkese merhaba, internette gezinirken burada fikir alışverişi olduğunu görüp kayıt oldum. Yardımcı olabilir misiniz

Eşim ile 1 yıldır evliyiz. Geçenlerde arkadaşlarına çok takılmaya başladı ve o hafta eve hep gece 2 ile 3 arası geldi. Genel olarak böyle bir huyu olmadığı için anlayış gösterdim. 6. Gun galiba ben de evde sıkıldığım için o akşam gitmemesini ve birlikte bir şeyler yapmak istediğimi söyledim. Söz vermiş ve kabul etmedi. Yani gitmezse arkadaşları içinde eşinin sözünü dinleyen biri olarak görünecekmiş bunu istemedi. Direk böyle ifade etmedi ama sözlerinden bu anlaşılıyordu. Tartıştık ben ağlamaya başladım. Gitmesini istemiyordum yani gece gündüz yalnız kalmaktan sıkılmıştım çünkü gündüzleri beni bir yere göndermek istemiyor, kendim için aktivite yapabilmiş olsaydım bu kadar sıkılmayabilirdim. Bu sebeple inatlaştık. Çok sinirlendi ve beni yatırıp tokat attı. 6 veya 7 kere vurmuştur çok hızlı vurdu. Yüzümde karıncalanma ve şişlik hissediyordum. Ağlamaktan da gözlerim şişmişti. Ona ‘tamam git özür dilerim’ diyene kadar beni bırakmayacağını söyledi. Canım daha fazla yanmasın diye tamam dedim bıraktı. Sonuç olarak gitmedi, bana vurduğu için üzüldü. Ben çok kötü hissediyordum çok ağladım söylediği hiçbir şey beni ikna edemezdi gururum çok kırılmıştı. O gece hiç uyumadım sabaha kadar düşündüm bunu sindiremiyordum. Geçen birkaç gün içinde onunla da gerginlik olmasın diye küs durmadım ama vurmasını kabullenmediğim için evden ayrıldım ailemin yanına geldim. 1 ay geçti, öyle özür filan dilediği yok benim kendi kendime eve dönmemi bekliyormuş kendisi gelmek istemiyormuş. Ben de dönmek istemiyorum dava açmayı düşünüyorum. Çünkü yüzüme çok sert vurdu öyle normal tokat atmadı yani. Sonra siniri geçse ne olur ki. Dava açmalı mıyım, bu şiddet böyle devam eder mi?
Boşansam mı diye sorduğuna göre boşanmayacaksın belli.

Ailem beni destekliyor çocuğum yok. İttirme filan değil bu bildiğin etkisiz hale getirip vurdu arka arkaya
çocuğun yokmuş,ailen de destekliyorsa daha neyi düşünüyorsun güzel kardeşim,eve geri dönde sen de kadın cinayetlerinin arasında yerini al diye mi? Allah sana yardım etmiş canını kurtarmışsın aç dava sakın geri dönme

Back
X