Herkese merhaba, internette gezinirken burada fikir alışverişi olduğunu görüp kayıt oldum. Yardımcı olabilir misiniz
Eşim ile 1 yıldır evliyiz. Geçenlerde arkadaşlarına çok takılmaya başladı ve o hafta eve hep gece 2 ile 3 arası geldi. Genel olarak böyle bir huyu olmadığı için anlayış gösterdim. 6. Gun galiba ben de evde sıkıldığım için o akşam gitmemesini ve birlikte bir şeyler yapmak istediğimi söyledim. Söz vermiş ve kabul etmedi. Yani gitmezse arkadaşları içinde eşinin sözünü dinleyen biri olarak görünecekmiş bunu istemedi. Direk böyle ifade etmedi ama sözlerinden bu anlaşılıyordu. Tartıştık ben ağlamaya başladım. Gitmesini istemiyordum yani gece gündüz yalnız kalmaktan sıkılmıştım çünkü gündüzleri beni bir yere göndermek istemiyor, kendim için aktivite yapabilmiş olsaydım bu kadar sıkılmayabilirdim. Bu sebeple inatlaştık. Çok sinirlendi ve beni yatırıp tokat attı. 6 veya 7 kere vurmuştur çok hızlı vurdu. Yüzümde karıncalanma ve şişlik hissediyordum. Ağlamaktan da gözlerim şişmişti. Ona ‘tamam git özür dilerim’ diyene kadar beni bırakmayacağını söyledi. Canım daha fazla yanmasın diye tamam dedim bıraktı. Sonuç olarak gitmedi, bana vurduğu için üzüldü. Ben çok kötü hissediyordum çok ağladım söylediği hiçbir şey beni ikna edemezdi gururum çok kırılmıştı. O gece hiç uyumadım sabaha kadar düşündüm bunu sindiremiyordum. Geçen birkaç gün içinde onunla da gerginlik olmasın diye küs durmadım ama vurmasını kabullenmediğim için evden ayrıldım ailemin yanına geldim. 1 ay geçti, öyle özür filan dilediği yok benim kendi kendime eve dönmemi bekliyormuş kendisi gelmek istemiyormuş. Ben de dönmek istemiyorum dava açmayı düşünüyorum. Çünkü yüzüme çok sert vurdu öyle normal tokat atmadı yani. Sonra siniri geçse ne olur ki. Dava açmalı mıyım, bu şiddet böyle devam eder mi?